Şimdi Ara

Yakın bir arkadasima 1,6 tdi dsg seat leon aldık. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Almanyaya gittin sandık

leonu üretip geldim

Ben bilmem Yaris gidici diyolla... Polo Desege gelecekmiş

okadar uzun boylu değil :D kendi çalistiğim şirketimden c3 alirim anca

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

Eski arabası honda civic elegance ti pert etti çok dayanamadı umarım bunun ömrü uzun olur öncelikle

neyse vw cr dizelini merak ediyordum cuma araci teslim alacağız izlenimlerimi hafta sonu paylaşırım anahtar teslim beyaz renk 48.000 tl ye alındı zaten araç yok anasını satiyim o yuzden fiyat kırma şansımız olmadı ee nede olsa vw gurubu yok satıyor

7 ileri dsg ile performans nasıl alacak bakalim görüşmek üzere

0-160 kafa kafaya gidersin sen arkadaşınla ceyhun

eğer o kullanirsa 180 e kadar gecerim kullanici hatasi yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

İzmirden mi aldınız acaba hangi bayiden aldınız bende beyaz leon tdı dsg aldım benimkini haftaya vericekler benimkide beyazBaşka renk yok başka renk istesek taa agustosda teslim edebiliriz dediZaten TR ye 240 adet mi ne gelmiş bu araçdan bende 48bin tl ye aldım park sensörünüde hediye ettiler.Golf 52bin tl idi biraz daha donanımlıydı ancak kasasını hiç beğenmedim inş. seat leonun kasası 2013 sonlarında filan değişir

vosmer den aldik zaten baskada satan mbu var izmirde zaten. 48 bin e aldik bizde

• @ceyhunberber

ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ
  • araci bir kaç kez test etme imkani buldun düsünclerim ise...

öncelikle araç gerçekten cok sessiz ve konforlu fakat süspansiyon biraz sert bozuk yolda uzun süre gidişlerde rahatsizlik verebilir.

direksiyon tepkileri başarılı ve hafif bir direksiyona sahip.

motor dizel olmasına rağmen bir multijet kadar sessiz artik eski traktör sesi yok

performans otomatik dizel araç için oldukça iyi ayrica hizlanma videosu eklerim fakat 150 den sonra araç hizlanmiyor 7 ileri dsg yi manule drive ve s modunda denedim fakat 150 den sonra hizlanma çok kötü performansi kesiyor....

araç 40 la giderken bile 4,5 inci vitese atıyor tork çok diye çekerim zannediyor ama nafile

7 ileri dsg mi bana alişamadi yoksa ben mi ona bir türlü anlasamadık hizlanmak istediğimde algılama sorunları çekti geç vites küçültüyor ve birden hizlaniyor.... neyse alişma meselesi bi türlü otomatik vitese kanım kaynamadi zaten

yol tutuş oldukça basarili fakat esp olmasina rağmen focusun gerisinde bir yol tutusu var ayrica ani tepkilerde önden kayma yaşatıyor... esp sağolsun diyelim yoksa sonuç kötü olabilir....

kullanım olarak zevkli bir araç zaten severdim leonu simdi daha cok sevdim ama tercihim hala okadar paraya manuel c5 ten yana olur benim.....

sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim....

• güzel araba hayırlı olsun..
  • Çok para yahu 48.000 TL dile kolay. Yakında C sınıfı araçta alamayacağız...

Hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 16 Haziran 2010; 22:35:24 >
  • Araçdan bende de var araba çok güzel cidden sessiz ancak izmirin yolları iğrenç olduğu için malesef bozuk yollarda biraz kötü yere yakın bir araç direksiyonu çok güzel ne sert nede yumuşak tam ortası süper ayrrıca dizaynı filanda güzel.İç tasarımı normal kaliteli dış tasarımına zaten laf yok harika hele beyaz olunca süper yakıt tüketimi dizel otomatikk 100 km de klimalar açık 6,5 lt yakıyor çok az Vitese gelirsek bence çok güzel gaza basıyorsun dsg nin verdiği avantajla ışıklarda arabalara tozunu yutturuyorsun40-50km de 6 vitesde filan oluyor en fazla 220 e kadar geldim ama fazla zorlamadım heralde 230 lara kadar çıkar gibime geliyor.Fiyatlarda indirim oldu mesela dizeli 45 bin tl idi 43.500 e indi ancak dizel otomatik in fiyatı düşmedi zaten araçlar kalmadı temmuzda gelicekler.Fiyatı evet yüksek ancak bütün c sınıf araçlar bu seviyede bence fiyatına göre uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 16 Haziran 2010; 22:49:10 >

• İyiki arkadaşın leon almış.Yoksa buralara uğradığın yok.

Nike@
    gerçekten çok para ya.Gözünü karartıp 2. ele döndüğünde ne arabalar var o paraya
  • quote:

Araçdan bende de var araba çok güzel cidden sessiz ancak izmirin yolları iğrenç olduğu için malesef bozuk yollarda biraz kötü yere yakın bir araç direksiyonu çok güzel ne sert nede yumuşak tam ortası süper ayrrıca dizaynı filanda güzel.İç tasarımı normal kaliteli dış tasarımına zaten laf yok harika hele beyaz olunca süper yakıt tüketimi dizel otomatikk 100 km de klimalar açık 6,5 lt yakıyor çok az Vitese gelirsek bence çok güzel gaza basıyorsun dsg nin verdiği avantajla ışıklarda arabalara tozunu yutturuyorsun40-50km de 6 vitesde filan oluyor en fazla 220 e kadar geldim ama fazla zorlamadım heralde 230 lara kadar çıkar gibime geliyor.Fiyatlarda indirim oldu mesela dizeli 45 bin tl idi 43.500 e indi ancak dizel otomatik in fiyatı düşmedi zaten araçlar kalmadı temmuzda gelicekler.Fiyatı evet yüksek ancak bütün c sınıf araçlar bu seviyede bence fiyatına göre uygun

düz vitesmi sendeki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

İyiki arkadaşın leon almış.Yoksa buralara uğradığın yok.

Nike@
    gerçekten çok para ya.Gözünü karartıp 2. ele döndüğünde ne arabalar var o paraya

eski şenlik havası yok buranın
  • yok otomatik benim ki
  • quote:

yok otomatik benim ki

tsi mi ben 190 u geçemedim
  • Hayır 1.6 tdı dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 16 Mart 2011; 19:06:01 >
  • ben kediyle 200 gördüm daha giderdi yol bitti

tekerine taş değmesin güzel ve kazık bir otomobil hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

ben kediyle 200 gördüm daha giderdi yol bitti

Yol yerine balata bitmiş olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

nalet olsun bi dsg'miz olmadı ki.. her zaman her yerde açığım çıkıyor
  • quote:

Hayır 105 beygir tdı dsg valla 220 e çok rahat ulaştım belki geçti bile ama tabi hafif eğimliydi yol ama olsun izmirde hani gaziemir otobanı varya orda denedim hızlanması bence güzel

motor daha açılır herhalde daha 2binde ben narlıdereye kadar otobanda denedim düzlüktü...
  • quote:

quote:

quote:

Maslak'ta her şey mümkün.

• quote:

quote:

quote:

kedicik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.