Eski arabası honda civic elegance ti pert etti çok dayanamadı umarım bunun ömrü uzun olur öncelikle
neyse vw cr dizelini merak ediyordum cuma araci teslim alacağız izlenimlerimi hafta sonu paylaşırım anahtar teslim beyaz renk 48.000 tl ye alındı zaten araç yok anasını satiyim o yuzden fiyat kırma şansımız olmadı ee nede olsa vw gurubu yok satıyor
7 ileri dsg ile performans nasıl alacak bakalim görüşmek üzere
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
Eski arabası honda civic elegance ti pert etti çok dayanamadı umarım bunun ömrü uzun olur öncelikle
neyse vw cr dizelini merak ediyordum cuma araci teslim alacağız izlenimlerimi hafta sonu paylaşırım anahtar teslim beyaz renk 48.000 tl ye alındı zaten araç yok anasını satiyim o yuzden fiyat kırma şansımız olmadı ee nede olsa vw gurubu yok satıyor
hayırlısı olsun, Kasa değiştirmiyecekmi leon?
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
hayırlısı olsun, Kasa değiştirmiyecekmi leon?
valla makyaj 2009 da yedi sanirim 2011 yadaa 2012 dir herhalde farketmez golf 6 55 binlira kasa değişmicek diye hemen hemen aynı olan araca 7 bin fazla verilmez.
ha bana kalsa her nekadar tipine aşik oldugum arac olmasina rağmen 48 bin vermem 52 binde c5 varken
ama arkadaş dizel otomatik isteyince yapacak birsey yok secenek az zaten
Hayırlı olsun.Demek ondan ortalarda yoktun
Hayırlı olsun. Donanımlı keyifli ve yakıtta cimri bir araba tercih etmişsiniz.
Emsalleri 105 ve üstü hp'lere sahip olsa da 7 ileri şanzımanla gerçekten atik ve ekonomik bir araç oluyor.
Kasa değiştirmesine en az 2 sene var. Daha yeni makyajlandı ve iç mekan kalitesi çok arttırıldı.
Hocam hayırlı uğurlu olsun, güzel tercih. İzlenimlerinizi bekliyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Hayırlı olsun.Demek ondan ortalarda yoktun
he evet insan içine cıkıcak halim kalmadı bur arkadasim yüzünden