Şimdi Ara

Yakın Mesafe Projeksiyonların (LG PH450UGV) Sıkıntısı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir hafta önce LG PH450UGV projeksiyonu aldım.Duvara ve perdeye ekranı aktardığım zaman tam olarak dört köşe görüntü alamadım. Alt çizigi düzgün yanlarda düzgün sayılır ancak görüntünün orta kısmı aşağı doğru kasis yapmaktadır. resimleri birazdan atacağım.
    Sizlerde durum nasıl?

Yakın Mesafe Projeksiyonların (LG PH450UGV) Sıkıntısı !Yakın Mesafe Projeksiyonların (LG PH450UGV) Sıkıntısı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmez30 -- 12 Nisan 2018; 18:31:28 >

• yanda ayar için bir teker olmalı:)
  • Focus Ayarınıda yaptım. 70 inç görüntüde kısmen ayarlayabildim.Ancak PC bağladığımda sola göre sağ taraf bulanık.Bir türlü düzelmiyor.Bu cihazı kullanan arkadaşlar ekran resmini paylaşırlarsa bir fikir edinebilirim.

Teşekkürler kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmez30

Focus Ayarınıda yaptım. 70 inç görüntüde kısmen ayarlayabildim.Ancak PC bağladığımda sola göre sağ taraf bulanık.Bir türlü düzelmiyor.Bu cihazı kullanan arkadaşlar ekran resmini paylaşırlarsa bir fikir edinebilirim.

Teşekkürler kardeş.
    LED projektörler de bu oluyor maalesef arkadaşa 2. El pf1500 alırken köşelerde bulanıklık vardı almadım, maalesef yansıtma acinizda problem yoksa duzelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

LED projektörler de bu oluyor maalesef arkadaşa 2. El pf1500 alırken köşelerde bulanıklık vardı almadım, maalesef yansıtma acinizda problem yoksa duzelmez.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler kardeş

Acaba yakın mesafe projeksiyonların hepsi mi böyle acaba?
    80 inçte ayarı biraz tutturdum fena değil.Ancak bazen kullanılan ortama göre 50-60 inç görüntü tam oturmuyor.
  • sonmez30 S kullanıcısına yanıt
    Yakın mesafe kullanmak biraz problem LG UT1000 projektörden bende verim alamadım. Duvarda pürüz veya perdede potluk varsa hemen belli oluyor. Yakın mesafeden istenilen netliği ve görüntüyü oturtmak zor maalesef, verimli kullanamadığım icin sattım. Birde aynasının simleri zamanla dökülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Yakın mesafe kullanmak biraz problem LG UT1000 projektörden bende verim alamadım. Duvarda pürüz veya perdede potluk varsa hemen belli oluyor. Yakın mesafeden istenilen netliği ve görüntüyü oturtmak zor maalesef, verimli kullanamadığım icin sattım. Birde aynasının simleri zamanla dökülüyor.
    Teşekkürler...
    Teknoloji gelişinceye kadar yapacak birşey yok böyle devam.

Bilgilendirmeleriniz için sağolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonmez30 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Ben de ph450 modelini almayi dusunuyorum. Yerim cok dar degil. Projeksiyon cihazini biraz uZaga koyabilirim, o sekilde de ayni sorun oluyor mu?. Acaba siz halen kullanmaya devam ediyor musunuz? Tavsiye eder misiniz ?

• Görüntüdeki sorunu çözebildiniz mi kayıpsız 16/9 görüntü alabiliyor musunuz son durum nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatmış olucam ama sahibinden.comdan bu ürünün 2. Elini aldım duvara yaklaştırdığımda 55 inç gibi görüntü normal oluyor ama biraz uzaklaştırdığımda görüntü bulanıklaşıyor.daha öncede lg pb60g kullandım ekran ışığı çok düşük geldi bana herhangi bir ayarımı var acaba?

• var.

1. tasarruf modunu minimum yapın
    2. expert ayarlardan “dinamik kontrastı” orta yapın.
    3. dinamik kontrastı orta yaparsanız ayarlardan renkleri 90-100e kadar getirin.

• ben de 2. el bataryalı olanından aldım..bataryalı ile bataryasız olan arasında herhangi bir fark var mı?
    bir de en iyi mesafe ve ayar tavsiyesi verebilen olur mu? bu cihazı ben karaoke için aldım..
  • Üründe net şekilde kaç inç görüntü alıyorsunuz arkadaşlar

• 60-70 incten sonra parlaklikta ve netlikte ciddi dusus baslar. urun fiyatina gore aslinda gayet guzel

• Ben ürünü 2. El aldım youtubedeb videoları izleyerek youtubede 163 inç kullanıyorlar ve bulanıklık görünmüyor ben 100 inç getiryorum ve bulanıklaşma oluyor görüntüde.benim projekyondamı sıkıntı var acaba anlayamadım

• 100 ince getirdikten sonra odaklama tekerinden odagi tekrar ayarlamaniz gerekiyor. ama 100 incte 720p goruntu guzel olmaz. 60-70 inc bence o cihaz icin ideal. / (163 incte birakin 720pyi. 1080p bile picassonun tablolarina doner)
  • Ürünü 2018 yılında Vatan dan alıp 10 gün kullanıp iade etmiştim. 100'' de bende aynı sorunla karşılaştım. Duvardaki en küçük bir eğimde bu şekilde görüntü veriyor. Alacak olanlar duvarını su terazisi ile kontrol edip ona göre alsınlar.
  • Ürünü iade ettim yakın mesafe projeksiyonlar malesef sıkıntı. Abcak 4K led yada Full HD görüntüsünü beklememek lazım.
  • tibiter T kullanıcısına yanıt

Hocam valla Allah razı olsun, 3 yıldır soluk soluk kullanıyormuşum. Dediğiniz ayarlar çok ciddi fark yarattı teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.