Şimdi Ara

Yakın Tarihimizi anlatan kitap önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yakın tarihimizi daha iyi öğrenebilmem için kitap arıyorum.şamil tayyarın tüm kitaplarını okudum sayılır.bu tarz kitaplar.soner yalçının da bi kaç kitabını okudum.hoşuma gitmişti.terör,mafya,ergenekon vb.cumhuriyet sonrası da olabilir.yani kısaca cumhuriyet sonrası tarihimiz olursa sevinirm.teşekkürler

• Mustafa Armağanın kitaplarına bak derim özellikle bahsettiğim yazarın 'Öncesi ve Sonrasıyla Tek Parti Devri' kitabını tavsiye ederim...
    Bu kitap emin ol seni hiç sıkmayacaktır ve verdiği çok ilginç bilgilerle ilgini canlı tutacaktır.
  • Mustafa armağa'nın
    Küller altında yakın tarih yaklaşık 6 kitaplık seridir.
    Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz & İstiklal Savaşı'nın İçyüzü
    Türkçe Ezan ve Menderes & Bir Devrin Yazılamayan Gerçekleri
    İlber Ortaylı'nın
    Türkiye'nin Yakın Tarihi
    Defterimden Portreler & Tarihimizden ve Günümüzden
    Tavsiye edebilirim.
  • Kazım Karabekir'in günlüklerini okuyabilirsin hocam.
  • Türkiyenin Politik Tarihi Osmanlı'dan İkibinli Yıllara isimli kitabı okuyabilirsiniz.

Türkiyenin Politik Tarihi Osmanlı'dan İkibinli Yıllara isimli kitaba buradan ulaşabilirsiniz.
  • dar ağacında üç fidan
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Kazım Karabekir'in günlüklerini okuyabilirsin hocam.

artı olarak Ali Fuat Cebesoy'un anılarını önereyim ben de. O dönemi anlamak için anılar, günlükler çok önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Necdet Pekmezci'nin Kitapları, Rıfat N. Bali'nin kitapları, İsa Yılmaz - Gladio'nun İlk Düellosu, Muhammet Kutlu - Gladio, Ahmet Cem Ersever'in kitapları, Ali Fuat Cebesoy, Kazım Karabekir'in kitapları; Türkiye öncesi yakın dönem için İlyas Kara - Yakup Cemil veya Fedai, Cemal Paşa - Hatıralar, Ahmet Efe - Efsaneden Gerçeğe Kuşçubaşı Eşref. Ayrıca Gültekin Avcı ve Mehmet Eymür'ün kitapları da son 20-25 yıllık döneme ışık tutmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.