Şimdi Ara

Yakin zamanda Bass Gitar'a baslayacagim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin bi zamanda Bass Gitar calmaya baslayacagim. Bu enstürmani calmis ceya calacak kisiler varsa ve bilgisi olan arkadaslar da varsa desteklerini beklerim. Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiden hayırlı olsun diyelim o vakit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun, takıldığın, sormak istediğin bir yer olursa her türlü yardımcı olurum.
  • Öncelikle yardımın için teşekkürler, sağolasın. Soruları sırayla soruyorum haberin olsun. Perdeli, Perdesiz bunlar ne anlama geliyor? Gitar ile ilgili temel müzik terimleri neler? Nereden giriş yapmamı önerirsin? Başlangıç olarak hangi Bass'tan başlamalıyım? 6 Telli var bi arkadaşımda onu sana vereyim dedi ondan mı alsam yoksa 4 telli olandan mı alsam? Genel olarak eklemek istediğin şeyler varsa bilgilerini tazelemek adına görüşlerini bekliyorum. Geri dönüş yaparsan sevinirim, çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: duru1

Öncelikle yardımın için teşekkürler, sağolasın. Soruları sırayla soruyorum haberin olsun. Perdeli, Perdesiz bunlar ne anlama geliyor? Gitar ile ilgili temel müzik terimleri neler? Nereden giriş yapmamı önerirsin? Başlangıç olarak hangi Bass'tan başlamalıyım? 6 Telli var bi arkadaşımda onu sana vereyim dedi ondan mı alsam yoksa 4 telli olandan mı alsam? Genel olarak eklemek istediğin şeyler varsa bilgilerini tazelemek adına görüşlerini bekliyorum. Geri dönüş yaparsan sevinirim, çok teşekkürler.

Dostum ben bass calmiyorum ama bildigim kadariyla yardimci olmaya calisayim.

Perde dedigimiz sey su,gitar klavyesinde bulunan,notayi dogru basmani saglamak icin notanin yerini gosteren ufak cikintilar .perdesiz gitarlarda bunlar yoktur ve notayi nerede basman gerektigine sen( gerek kas hafizasi,gerek kulakla) sen karar verirsin. Perdesiz calmak ayri bir olay onu bosver yani. google da fretless bass (veya duymak istersen fretless bass solo) yazip bakabilirsin.

Temel muzik terimleri hakkinda bassci bir arkadas bilgi verse daha iyi. Veya internettrn arastirsan daha da iyi cunku hemen yazip anlatayim denilebilevek birsey degil bu,elbet eksik kalan yerler olur.

4 telli baslar en yaygin olanlaridir. Arkadasin bedava falan verecekse bir dusun ama tahminimce 4 telli ile baslaman daha uygun.yine bassci bir arkadasin yorumu lazim

Pek onemli bisey yok yazdiklarimda ama guzel bir cevap gelene kadar istahini bastirsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.