Şimdi Ara

Yakın zamanda cikacak WP telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette pek fazla bilgi bulamadim . 950 ve 950 xl disinda giris ve orta seviye yeni lumialar cikacak mi ? 535 almayi düsünüyorum sonrasinda baska modele gecerim büyük ihtimalle .

• demin 535 sipariş verdim
  • 950, 950xl ve 550 çıkacak ama her ne kadar yurtdışında 1 ay sonra çıksalar da Türkiye'ye 2016 başında çıkacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkbahar aylarında orta seviye bir Lumia çıkacağı söylentileri vardı.

Bekleyip görmek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta seviye uygun fiyatlı bir WP telefon ihtiyacı var bana göre. Zira Lumia 735'i uygun fiyata piyasada bulabilmek zorlaştı. 735 kendi sınıfında en iyi özellikleri en uygun boyutta ve fiyatta sunan bir cihaz bence.

Lumia 735'in yerini alacak, işlemci, RAM, kamera vb.özellikleriyle beğenerek, kullanıcının uygun fiyata alabileceği, giriş seviyesinden terfi etmek isteyeceği yeni bir model gerekli..

Lumia 550 anladığım kadarıyla giriş segment için sunuldu ancak ülkemizdeki fiyat politikası nedeniyle orta segment cihaz fiyatına gelir. Şahsen, cihaz benim hoşuma gitti ancak daha güçlü, daha iyi kamera değerlerine sahip olmak isteyen orta segment kullanıcılarını tatmin etmeyebilir ? Lumia 550 için tanıtım videosu yayınlanmış, yeni duydum ama izlemeye fırsat olmadı. Bu arada keşke 535'ten sonra lumia 540 da ülkemize gelseydi, iyi bir satış rakamı elde ederdi diye düşünüyorum, zira özellikleri 535'ten biraz daha iyi olmakla birlikte şu meşhur ekran dokunma problemi de yoktu.

Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 21 Ekim 2015; 10:07:34 >

• seckinar kullanıcısına yanıt
    540 ı inceledim. Kaportanın altındakiler 535 ile aynı. Kaportanın üstünde bizim gördüğümüz ekranın çözünürlüğü artmış. Donanım bu çözünürlük için zayıf geldi bana.

• Sadece çözünürlük değil, clearblack, daha canlı, net görüntü. 8 MP ana kamera, ve 535'den daha güçlü 2200mA pil. Ama dediğiniz gibi yüksek kapasite kullanımlarda işlemci zayıf kalabilir.
    Syg.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an alınacak en iyi orta segment tel lumia 735,her açıdan.
    500 liralık tel.de 2 tane 1080p kamera,4 çekirdekli işlemci,iyi bir batarya&gpu,AMOLED ekran,1 gb ram ve güzel bir tasarım var.
    Ne 535 ne de 550 735i geçemez.640 güzel ama ıps lcd ekran işi bozuyor.

• 535 500 liradan satiliyor . 735 goremedim

• Orta seviye çıkmıcak dendi ama bilmiyorum bildiğim kadarı ile artık giriş amiral ve kurumsal olmak üzere çalışıcaklar.

• Orta seviye olmamasi kötü olmus bence . 535 alacaktim ancak arka kamera ile çözünürlük düsündürüyor . Birde dokunmatik sorunu olan cihazlarin bulunmasi
  • 650 de çıkabilir bazı dedikodular var
  • şu zamanda en iyi ort segment telefon lumialarda 735...
    maalesef bir geliyor bir gidiyr..

telefonda kamera nfc ekran lux değeri ve amoled olması sarjının cok gitmesi artıları..
    830 999 tl ye sahip olabilirsiniz orta üst segment arası ama bence değmez...

yeni çıkacak olan orta segment lumia yerine temizz bulabilrseniz 735 ikinci el 930 alınabilir malum ikinci el piyasası çok düşük..çünkü aldığı telefonun değerini bilmeyen kullanıcılar mevcut..
  • Lumia 540'ın Lumia 535(RM-1089) ile ayrıntılı karşılaştırması

https://fcnm6g.by3302.livefilestore.com/y3mWqKhoBhzhbERYQqLKlawSytnjg-uuwzU1Ftg8xKb2ro1En0yPlPR_fk3ZLqpZVE1l-lUjVqP_0e85tAxNrJf1Oe9-X2JpCm1KvV1eH8PHiA0_ojP_xp1pTo2E1XC6TuJmX74Mk5DIgNeeECOdQWvSzMxL85Mo7Suo-foG2V0eeI?width=1288&height=7626&cropmode=none

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 12 Nisan 2016; 10:35:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.