Bir arkadaşım kendine bilgisayar toplamak istiyor. Yapacağı işler websitesi tasarlama, yazılım, film, muzik belki az biraz oyun. Onu bir süre götürsün istiyor. Kendine şöyle bir sistem toplamış bana uygun gibi geldi sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Asus P5Q SE P45 1600 FSB/DDR2 1200 S+GL+16X 775pin 109,00 USD
Intel CPU Q8400 QuadCore 2.66 GHz 1333MHz 4MB 195,00 USD
MS S69M Lazer Kablosuz Klavye Mouse 6000 Siyah 42,00 USD
Samsung P2250 21.5" LCD Monitör Rose Black 2ms Dvi 225,00 USD
KDV 181,01 TL
TOPLAM 1.564,96 TL
sistem güzel.. ama harici ses kartına gerek yok.. onboard ses kartı iş görecektir..
kesinlikle katılıyorum boşuna masraf açmasın kendine onboard yeterli gelir. anakart olarak şikayetleri olanlar var 24 pinlik güç girişi kartın ortasında tasarım 0 anlıcan ama karar senin o kart yerine DFI p45 te alınabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
sistem güzel.. ama harici ses kartına gerek yok.. onboard ses kartı iş görecektir..
arkadaşa kasayı ben kuracağım ve büyük ihtimalle oda ileride parça takmak istemedikçe veya bozulmadıkça açmayacak o yüzden sanırım 24pin girişinin estetiği çok sorun değil. Ama anakartın işlevi ile ilgili şikayetler varsa ise o başka.
Ses kartını çıkarıp yerine ram eklesen. 4 gb ram daha uzun vadeli bir sistem demek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme