Şimdi Ara

yakında bu site haclancak ve 150 tane yabancı site bana inanmaayan ölsün ama berki bu siteyi haclama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yoo banlanmadım ben sezgin 01 in hayaletiiii sezgin 01 pysko manıa ve ıron maiden ve cagtayxx ve warlick ve marik burak benim yani sezgin indi yıllar önce burda daha 5 4 kisi varken admin bana kfr etti ve ben de suan bir hacker olarak bus iteyi haklicem suanb sizin ginbi bebe üniversiteli deilim 35 yasında bir hackerım bnm konulasrımı açan herkezin msn sini aldm ve kendi sitem varwww.sabote.com hahahaha salak donanim benden nefret edin tam 15 gün kaldı sonra tam 150 site haklancak ama hepsi yabancı site yasasın türkiye ama berki bu siteyi hacklamam bana inanmıyorum diyenler çıksında haclkıyım[:

• Böyle aptal aptal laflar ederek eline ne geçecek eski türk filmleri gibi ha adimin bana küfretti 5 yıldır bu güünün hayalini kuruordum fln sezginmisin nesin sen çagatay diilsin adam bna cam açtı 1-2 kart numarası gösterdi hiçte 35 yasında birine benzemiodu ayrıca bu siteyi n*h hacklersin sana ya rock diorm
  • Sana inanmıyorum gel hackle bakem muhahah ayrıca bence sen hacker diil SALAKSIN
  • korkuyorum anne bana süt ısıt

sen bi lamersin bu site resmi bir haber sitesinin resmi sitesidir o senin hacklediğim phb24 sitelerine benzemez ondan düzgün dur..hacklicekmiş..hacklede sonra sana naapıyolar gör ezik fake
  • Olum bari bi bayramı fln bekle hacklemek için son bi üye bulusması yapalım bayramda acı bize noolur istersen bu konuyu bide konudısında aç bakalım gelen cwplar nasıl oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgaCinayetVar -- 9 Ekim 2007; 22:16:01 >
  • konu dışında açacam konu bakın süt ne diyo diye sonra yorumları sana yollauyacamnoob
  • Oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.