|
Bildirim
Sanki bana aman aman bir değişiklik yapılıyorda. Saçma sapan icon değişiklikleri yap, iki kısayol ekle, bir widget ekle al sana yeni android sürümü.
|
Apple gibi içi boş güncelleme verilecekse hiç bi anlamı yok.
|
Güncelleme 7 yıl olsa da, verimli olarak 4 yılda fazla kullanamayız diye düşünüyorum. Snapdragon 8/2 ve sonrası 6 yıl süreleri zorlar bence. Tabii 2 yılda bir batarya yenileme olursa. Samsung 23 Ultra kullanıyorum. Depolama okuma yazma oranları hala harika. Lpddr5 ve üzerinde olduğu için sanırım. Bunu da yazılımsal olarak bozmazlar herhalde. Şarj hızı çok gerekli mi orası tüketici tercihi. 45 watt olsa da batarya sağlığı açısından ideal olduğunu düşünüyorum. 6 yıl önce aldığım HTC U 12 Plus hala daha yedekte duruyor. 2 defa batarya değiştim. Günümüz orta seviye serilerlr baş edebilir seviyede. Ses kalitesi hala günümüz amiral modellerde yok. Keşke Samsung alsaydı da HTC kalitesi devam etseydi. Google mühendislerin satın alınca HTC de kalmadı. Bilemiyorum Altan.
|
|
|
|
|
|
Belki de kevgir misali işletim sistemi yapmasalar o kadar açık olmaz. Zaten yapmaları gereken bir şeyi yapamayıp bir de güvenlik güncellemesi veriyorlar diye wow diyemem. Kaldı ki ben güvenlik güncellemelerinden bahsetmiyorum. Major sürümler arası çok daha fazla özellik gelsin beklerim ben. Son yıllarda ne yazılımsal ne donanımsal bir yenilik göremiyorum ben. Size gelen özellikler yetiyor olabilir saygı duyarım. Telefonların kasalarını bile artık değiştirme gereği duymuyorlar. Yıllardır aynı kasalar sağı solu düzeltilmiş yazılımlar. |
|
|
|
|