Şimdi Ara

Yakınlık sensörü yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, lumia 920 kullanıcısıyım son bi kaç gündür ekrandaki sensörde bi sıkıntı var.Göz atma ayarlarında özet seçili kullanıyordum bunu ama işte bu son günlerde kafasına göre çalışmaya başladı.Şarj ederken sürekli açık olurdu göz atma ekranı ama şimdi açılmıyor ara sıra açılıyor geri gidiyor.Konuşma yaparken kulağımdan çekip baktığım zaman siyah ekranda kalıyor gitmiyor bi 5 saniye sonra falan geliyor.Reset attım yeniden başlattım teli boşalttım yinede sorun devam ediyor.Sensör bozulmuş mudur arkadaşlaR yada önerecek çözüm yollarınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 12 Kasım 2015; 22:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Merhaba arkadaşlar, lumia 920 kullanıcısıyım son bi kaç gündür ekrandaki sensörde bi sıkıntı var.Göz atma ayarlarında özet seçili kullanıyordum bunu ama işte bu son günlerde kafasına göre çalışmaya başladı.Şarj ederken sürekli açık olurdu göz atma ekranı ama şimdi açılmıyor ara sıra açılıyor geri gidiyor.Konuşma yaparken kulağımdan çekip baktığım zaman siyah ekranda kalıyor gitmiyor bi 5 saniye sonra falan geliyor.Reset attım yeniden başlattım teli boşalttım yinede sorun devam ediyor.Sensör bozulmuş mudur arkadaşlaR yada önerecek çözüm yollarınız var mı ?

Hocam glance screen hareket sensörüyle mi çalışıyor ? Benim telefonun ön kamerasının yanında bir sensör var onu elimle ya da başka bir şeyle kapattığımda glance kapanıyor ama ışıklı bir ortamda kapanmıyor(aralık modunda olmasına rağmen). Yani özet ya da aralık modunda sağlıklı çalışması için telefonu ekranı üstüne koymak gerekiyor.Buna sebep olanın ışık sensörü gibi bir şey olduğunu düşünüyorum açıkçası.Hareket sensörü olduğundan emin misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Merhaba arkadaşlar, lumia 920 kullanıcısıyım son bi kaç gündür ekrandaki sensörde bi sıkıntı var.Göz atma ayarlarında özet seçili kullanıyordum bunu ama işte bu son günlerde kafasına göre çalışmaya başladı.Şarj ederken sürekli açık olurdu göz atma ekranı ama şimdi açılmıyor ara sıra açılıyor geri gidiyor.Konuşma yaparken kulağımdan çekip baktığım zaman siyah ekranda kalıyor gitmiyor bi 5 saniye sonra falan geliyor.Reset attım yeniden başlattım teli boşalttım yinede sorun devam ediyor.Sensör bozulmuş mudur arkadaşlaR yada önerecek çözüm yollarınız var mı ?

Hocam glance screen hareket sensörüyle mi çalışıyor ? Benim telefonun ön kamerasının yanında bir sensör var onu elimle ya da başka bir şeyle kapattığımda glance kapanıyor ama ışıklı bir ortamda kapanmıyor(aralık modunda olmasına rağmen). Yani özet ya da aralık modunda sağlıklı çalışması için telefonu ekranı üstüne koymak gerekiyor.Buna sebep olanın ışık sensörü gibi bir şey olduğunu düşünüyorum açıkçası.Hareket sensörü olduğundan emin misiniz ?

Bahsettiğim sensör kameranın yanındaki siyah yer ismini tam bilmediğim için öyle dedim.Formatladım telefonu ara sıra çalışıyordu şimdi hiç çalışmıyor bozulmuş büyük ihtimalle.

• Tozlanmış olabilir yada ekran jelatini yüzündende olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telvis kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun 920 kullanırken bende de vardı.ekranın köşesine basmadan sensor çalışmıyordu veya kafasına göre çalışıyordu konuşmadan sonra açılmıyordu siyah kalıyordu sizin dediğiniz gibi.garantisi varsa servise gönderin derim.ben başka çözüm bulamamıştım geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende de son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mlarr

Aynı sorun 920 kullanırken bende de vardı.ekranın köşesine basmadan sensor çalışmıyordu veya kafasına göre çalışıyordu konuşmadan sonra açılmıyordu siyah kalıyordu sizin dediğiniz gibi.garantisi varsa servise gönderin derim.ben başka çözüm bulamamıştım geçmiş olsun

Garantisi bitti ne yazıkki kendim söktüm cihazı sensorun oraya üfledim püfledim şükür düzeldi şimdilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensörlü Lamba Yardım...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klimatavsiye

Tozlanmış olabilir yada ekran jelatini yüzündende olabilir.

Tozlanmış usta sorunun kaynağını tespit ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.