Bildirim
Klima titreşim yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Hayır hocam demir döküm -
Öncelikle klima tam düz duruyırmu bakın, sonra ki adım kompresör ayakları sıkılımı, sonraki adım titreşim kaynağı fan mı kompresörmü ki muhtemelen kompresör dür. Eğer biryerde gevşeklik yoksa o gösterdiğiniz dörtyollu vanayı arasına yumuşak bir parça sünger, izalasyon gibi bişey koyarak kablo bağı ile yandaki kaideye sabitleyin. O titreşimi keser.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler, işaretlediğim yerin en üst tarafında ki bakır boruların arkasına sünger koyarak sesi %50 oranında azalttım. İlgin için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
Hocam teşekkürler, işaretlediğim yerin en üst tarafında ki bakır boruların arkasına sünger koyarak sesi %50 oranında azalttım. İlgin için teşekkürler.
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım çok kısa süre kĺimacılık yaptım zor kurtuldum kötü kazık yedim.çok üçkağıt kaldıran bir meslek.burda elimden geldiğince arkadaşlara yardimcı olmaya çalışıyorum.sizin klimanizda aslinda baymak.ben mesleği tam öğrenmis biri olmasamda bu ses sorunlari yüzünden baymaktan aşinayim .kompresor baymakla ayni aux firmasinin.kod numaralari onu gosteriyor.
bunlar kronik sorun bir miktar sesi kessenizde çözüm degil. Sorun kompresorun kalitesizliginde.baymak ve DD ise ilgisiz.umarim ses daha fazla artmadan uzun süre kullanirsiniz.
-
Teşekkürler hocam, iyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X