Şimdi Ara

Klima titreşim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dış ünite de titreşim olmaya başladı traktör sesi gibi, açtım içini biraz yalıtım yaptım fakat asıl titreşim kaynağı fotoğrafta ki yer. İşaretli yer çok titreşim yapıyor bu da klima kasasını sallıyor. Konuyla alakalı arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşlar merhaba. Dış ünite de titreşim olmaya başladı traktör sesi gibi, açtım içini biraz yalıtım yaptım fakat asıl titreşim kaynağı fotoğrafta ki yer. İşaretli yer çok titreşim yapıyor bu da klima kasasını sallıyor. Konuyla alakalı arkadaşlardan yardım bekliyorum.

bu klima baymakmı?

• Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam demir döküm
  • Öncelikle klima tam düz duruyırmu bakın, sonra ki adım kompresör ayakları sıkılımı, sonraki adım titreşim kaynağı fan mı kompresörmü ki muhtemelen kompresör dür. Eğer biryerde gevşeklik yoksa o gösterdiğiniz dörtyollu vanayı arasına yumuşak bir parça sünger, izalasyon gibi bişey koyarak kablo bağı ile yandaki kaideye sabitleyin. O titreşimi keser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhrmclskn M kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, işaretlediğim yerin en üst tarafında ki bakır boruların arkasına sünger koyarak sesi %50 oranında azalttım. İlgin için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Hocam teşekkürler, işaretlediğim yerin en üst tarafında ki bakır boruların arkasına sünger koyarak sesi %50 oranında azalttım. İlgin için teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım çok kısa süre kĺimacılık yaptım zor kurtuldum kötü kazık yedim.çok üçkağıt kaldıran bir meslek.burda elimden geldiğince arkadaşlara yardimcı olmaya çalışıyorum.sizin klimanizda aslinda baymak.ben mesleği tam öğrenmis biri olmasamda bu ses sorunlari yüzünden baymaktan aşinayim .kompresor baymakla ayni aux firmasinin.kod numaralari onu gosteriyor.

bunlar kronik sorun bir miktar sesi kessenizde çözüm degil. Sorun kompresorun kalitesizliginde.baymak ve DD ise ilgisiz.umarim ses daha fazla artmadan uzun süre kullanirsiniz.

• Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.