Şimdi Ara

Lütfen yardım. Fren pedalı yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ford fiesta 2014 otomatik vites aracımın fren pedalı yükseldi. Önceden fren ve gaz ayarı topuk yerde rahat kullanılıyordu. arabayı yıkamaya verdikten sonra gaz pedalı yükseğe çıkmış. gaza basmak için ayağı kaldırmak zorunda kalıyorum ki çok sakıncalı. ayrıca bacağı ağrıtıyor. topuk yerde kullanınca da çok yüksekte kalıyor. kaval kemiği ve bilek kasılıyor.

gaz pedalı neden yükselir? nasıl düzeltilir?

imdat.

not: koltuk ayarıyla ilgili değil. her türlü bakımı da tam yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernaz15 -- 23 Mayıs 2023; 11:46:50 >

• Hocam ayarı var ama yıkamacı neden oynamış ya da oraları silerken ayar somunu mu gevşedi.. Aşağıdaki linki bir inceleyin isterseniz, yapamazsanız servisten destek isteyebilirsiniz;

https://gunceloku.com/galeri/fren-pedali-yukseklik-ayari-nasil-yapilir-2-13203
  • Bu yikamacilarin acarlarinizda teknik degisiklik yaptigini sanmaniza bitiyorum
  • yıkamacılar araca yüzüklerine fendisindeki goblinler ve orklar gibi saldırıyor. hatta bazıları net uruk-hai yani.

• khanstern kullanıcısına yanıt

teşekkürler. linki inceledim. baktıracagım. otokoç servise götürmüştüm. ama yapamamışlardı. çok anladıklarını da sanmıyorum açıkcası. ustasını bulmak lazım.

• sinoplu kullanıcısına yanıt

türkçe hocanızın size bi şeyler öğrettiğini sanmasına bitiyorum

• fernaz15 F kullanıcısına yanıt

Servis ne anlar ki aynı yıkamacıya geri götürün. 🤣

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima titreşim yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.