Şimdi Ara

Yakışıklılık/güzellik hariç tüm kriterler boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugüne kadar beğendiğim tüm karşı cinsleri dış görünüşü için beğendim. Hepsi ortalama veya üstü idi kesinlikle manken gibi veya çirkin bir kıza ilgi duymadım. Türkiyede erkeklerin çok büyük bölümü çekici değil, entelektüel bir kişiliğe ise 30 yaşından önce sahip olmak imkansız eğer o tarz bir sınıfta yetişmemişseniz alt sınıflardansanız benim gibi. Bir de kürtler var dağlarından indiler şehirdeler ve tipleri yüzünden faşizme uğruyor, ağzıyla kuş tutsalar çirkin yaftasını kıramıyorlar. Doktor da olsalar zengin de olsalar insanlar değişik bakacaklar çirkin erkeklere. Tek çare intihar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece yakışıklı güzeller ilgi görür.

• Yakışıklı ama vasat bir mühendisi, Boğaziçi mühendislikte dereceyle mezun olmuş 30k maaş alan kel çirkin kırsal bir tipe tercih ederdim kız olsam

• Kürtlere laf atmışsın da türkleri de görüyoruz dışarda.ayrıca alt sınıf ne demek oluyor hindistandamı yasıyorsun ezik

• tek çare intihar diye diye forumdaki 8.yılınızı kutlayacaksınız yakında,derdini sevdiğimin incelleri
  • Dış görünüş ilk adımda büyük etkendir ama sonrasında çene genel kültür kafa yapısı vs ilişkiyi yürütür. Boşuna ağlama yani kendini geliştir sosyal ol biraz
  • hocam
    -yakışıklı
    -uzun boylu
    -kaslı
    -başarılı
    -ayda 20k kazanan

erkek ne yapacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Oysa intihar, zayıflıktan başka bir şey değildir. Zorlu bir hayatı cesaretle göğüslemektense, ölümü tercih etmek en kolay olanıdır."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.