Şimdi Ara

ideal öğrenci kartı yaratıyoruz - herkesin bir madde hakkı var -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım sıkıldı öğrenciler için ön ödemeli kart yaratalım ve bu kartta olması gerekenleri tek maddeyle yazıp ideal bir karta ulaşalım.

atıyorum sade bir tasarımı olsun, edu maille onaylansın, cashback sisteminin üstüne %10 verilsin, havale eft ücreti olmasın vs. vs. kısaca bir kartta sizin hayatınızı kolaylaştıracak her şeyi toplayalım. öyle içimden geldi. atıyorum işlerden 300tl harcamaya gelecek ay 70tlye kadar bir kitap hediye.

• Hocam madem dilek tutuyoruz, ben neden gerçekçi kaldığınızı anlamadım. Niye işler 70 lira indirim yapsın, benim her kitap alışımda bana hoşgeldiniz efendim diyip 70 lira para versin o kartı kullanınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NE KADAR PARA HARCARSAK , HARCADIĞIMIZ KADARININ 10 KATI HESABIMIZA YATSIN !

• Hesapta para var olduğu sürece kredi kartı/banka kartının bir önemi yok.

Kullanmak isteyenler için ücretsiz ek taksit, taksit erteleme, kampanya/indirim vb. güzel olabilir.

Eft/havale ücreti olmamasından neden bu kadar bahsediliyor pek anlamıyorum. 3-5 TL bir şey. (Daha yüksek meblağlarda daha çok kesiyor olabilir. Bilmiyorum. Ama zaten öğrencinin o paralarla pek işi olmaz. Hatta eft havale ile de pek işi olmaz. Yanılıyorsam söyleyin.)

Bak limitin yüksek olması güzel olur. 2k limit az. Daha yüksek olsun, taksitle dolduralım.
    Böylece 1 ay sonra gelecek zam gelmeden önce almak istediğimiz ürünü alalım.
    Geçen baktım. 100TL civarına aldığım x ürün 190 TLcik olmuş. Bugün almayan zararda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Probis ve pringles %60 indirimli ödesin

• ekranı olsun ekrandan eyüp b izlensin

• of oğlum ciddili ya mahvetmişsiniz konuyu ben ne zaman size böyle yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart aidatı, eft havale ücreti hiçbir kartta olmamalı rezillik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.