Şimdi Ara

yakıt tüketimi hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu forumu bir arkadaş tavsiyesi üzerine yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve çok istifade ettim onun için herkese çok teşekkür ediyorum.kısmet olursa ilk arabamı alacağım ford fiesta 1.4 trend 2010 model ve 85.000 binde otomatik vites... 35.000 tl satıcısı bedel biçiyor. boya ve değişen yok araç temiz. söz konusu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz forumda az çok edindiğim kadarıyla çok fazla yakıt tüketiyormuş. tavsiyeleriniz nelerdir avantajlar ve dezavantajlar noktasında yardımca olursanız çok sevinirim....şimdiden herkese çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gyasar1643

arkadaşlar herkese merhabalar;

bu forumu bir arkadaş tavsiyesi üzerine yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve çok istifade ettim onun için herkese çok teşekkür ediyorum.kısmet olursa ilk arabamı alacağım ford fiesta 1.4 trend 2010 model ve 85.000 binde otomatik vites... 35.000 tl satıcısı bedel biçiyor. boya ve değişen yok araç temiz. söz konusu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz forumda az çok edindiğim kadarıyla çok fazla yakıt tüketiyormuş. tavsiyeleriniz nelerdir avantajlar ve dezavantajlar noktasında yardımca olursanız çok sevinirim....şimdiden herkese çok teşekkürler

Hocam Sakın almayın o aracı fiyatı çok yüksek boş paket ve o kilometreye göre . .
    Otomatik olduğu için Manuel'e göre biraz daha fazla tüketir ben manuel ile 36 kuruş tüketiyordum otomatik 38-39 bulur. LPG ile çok uyumlu motor dayanamadım lpg taktırdım bende şuan 17 kuruş yakıyor 2012 1.4 titanium fiestam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yakıt tüketimi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.