Şimdi Ara

Yakıt Tüketimi (Sadece Benzinde Kullananlar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
3
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karma 7.5

Şehir dışı 7
  • Sakin kullanımda 2.5 agresif kullanımda 4.0
    Motosiklet candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Yaris 1.0
    Şehir ici 9 litre
    Sehirlerarasi 5.5 litre
    evet fazla olduğunun bende farkındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bu görüntüden kim neden rahatsız olsun? İnsanların rahatsız olduğu şey tsi kullanıcılarının abartması, saçmalaması. Kasıntı veriyi gerçek gibi lanse etmesi. Sizin veri kasıntı değil de ne? Otobanda kamyonlardan yavaş gitmişsiniz. Yazık
    https://forum.donanimhaber.com/1-33-corolla-yakit-denemem-sonuc-3-7l-100km--119996600
    https://forum.donanimhaber.com/uzun-yolda-tuketim-ben-bile-saskinim--92692303

Sizin yakaladığınız, size göre çok iyi verileri atmosferik araçlar da yakalıyor ama onlar gerçek tüketim değil, tüketim denemesi gibi yorumluyor.
    Otobanda 110-120 km hızla giderim hep, ortalama hız şehir içinde ki hız ve bağlantı yolları vs de yavaşladığınızda durduğunuzda düşük olur, daha bunu bilmeyen adam bana gelmiş kasıntı veri falan diyor, yazık.

• samtual kullanıcısına yanıt
    120 ile gittiniz ve 3.6 yaktınız. Bunu mu diyorsunuz?
  • Subaru Forester 2018 model şehiriçi 7000km oldu 9lt/100km
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    110-120 arasında gittim. Zaten ne kadar hakimsiniz bilmiyorum ama 60-70 gittiğinizde tam devir almadığı için daha çok yakıyor.
    EDS lerde 70 sabit giderken 5-6 civarında yakıyor.
    Özellikle fotoğraf atarkende belirttiğim gibi burası Sakarya-Düzce arası otoban. Düz bir yol, anlık tüketim çoğu zaman 2.5-4 arasında değişiyordu.
    Şehir içi ortalamam 5.5-6 arası, şehir dışı ortalamam 4.1-5.2 arası. Yolun yokuş durumuna, yaptığınız dur kalka, gaz pedal alışkanlığınıza, sollamaya göre vs. bir ton etken var bunu değiştiren. Bir standart olması imkansız.
    Ayrıca farkında mısınız bilmiyorum ama şehir içinde 5.5-6 litre yaksam, 40 kuruş civarında ediyor KM lik yakıt sarfiyatı.
    Buna düşük der misiniz bilmiyorum ama bence düşük değil.
  • 2015 Model Jetta Şehir içi: Normal kullanım 7-8 Litre Agresif kullanım 9.5-10.5 Arası
  • Cla 200 şehir içi sakin 7 agresif 11

• ankara şehir içi golf 1.0 tsi

sakin kullanım 6.0 lt
  • 2014 1.2 82hp pegeout 208

Ankara sehir ici 5.9

Sehirlerarasi 4.9

10.000 km, 3000km si sehirler arasi karma tuketim 5.7

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea 1.6 e-torq otomatik. Depo ölçümü 12.7 lt / 100 km.

Şehir Ankara, trafikte olduğum saatler Sabah 07:40 - 08:30, Akşam 18:15 - 19:30 arası, sürekli yokuş-inişi ve dur kalk trafiği bol güzergah.

Uzun yol ortalaması 5-5,5 lt arası oluyor.

Sanırım rekor bende.

Yakıt Tüketimi  (Sadece Benzinde Kullananlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 4 Kasım 2019; 9:49:20 >

110-120 gittiniz ama ortalama hız 57, tüketim 3.6. Biz de yedik.

Yahu fotoğrafını koydum daha ne yapayım, ortalama 57 km/s nin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız ben ne yapayım?
    110 la gittiğinizde ortalama 110 göstermez, ortalamanın 110 göstermesi için arabanın başlangıç hızının da en az 110 KM/S olması gerekir.
    Bu arabanın çalışması, bağlantı yollarından gitmesi, gişede yavaşlaması vb. ortalama hızı düşüren şeyler. Bunu zaten herkes bilir.
    Belli bir kesim var bir şey anlatması çok zor, siz de o kesimdensiniz.
  • Honda civic 2012
    Sehir disi hic kullanmadim.
    Sehir ici normalde sakin ama sabahlari yetisebilmek icin cok agresif kullaniyorum tuketim: 9.3 bazen 9.2 ye dustugu de oluyor.

• Arabam Astra h 1.6 benzin ve stage 1 yazılım. 450 km lik uzun yolun 350 km lik kısmı 100km/h ile, 100 km lik kısmı 90 sabit hızla gidiş ile 5.3 ortalama tutuyor. Şehir içi 13 km lik parkurda yolun yarısından fazlası sıkışık trafik ile yaklaşık 8.5 ortalama.
    Ortalama hızın ne olduğunu, o aracın hangi şartlarda 3.6 yakacağını, 110-120gidince kaç yakacağını gayet iyi biliyorum. Üzülüyorum bu halinize, gerçekten acıyorum. Malın kölesi olmak kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Sen fabrikasyon verilere ters düşüyorsun dümdüz yolda tek başına önünde araç olmadan yokuş olmadan verilen değerler.

Sen ise istanbul izmir parasız yolda alaçatıya gitmişsin külahıma anlat.
    Unutmadan birakayim. Avcilar trafiginde cektim bak. 1800km ortalamasi 5.3/100km. Rota ust mesajda dedigim gibi Esenyurt giseden cikis izmir ici ve ust mesajda belirttigim ilceleri ve geri donus. Ayrica donuste 120 130 ciktigimda oldu. Dondukten sonra catalca gurpinar beylikduzu buralarda da gezdim ve iste bu sabah trafigine girdim. Cevabini almissindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 4 Kasım 2019; 11:14:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sanmıyorum bunları bildiğinizi. Malın kölesi olmuş birisi varsa bence sizsiniz. Hemde başkasının malının kölesi olmuşsunuz. Kendinizin olmayan bi malı kötü göstermeye çalışarak ilgi çekmeye çalışıyorsunuz. Diğer kişilerden gördüğünüz destek de zugurt tesellisi. Kedi- ciğer ilişkisi. Tek yapabildiğiniz başkalarını kışkırtarak haksız çıkarmaya çalışmak. Ama temennim Allah size daha iyilerini nasip etsin. Bende üzüldüm şimdi bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.