Şimdi Ara

YAKITMETRE - Android için Bedava Yakıt Tüketimi Hesaplama ve Takip Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylasim icin saol eski surumude kullaniyorum cok faydali program. Yalniz yeni yakiti girince icindeki yakiti unutuyor bu da fazla tuketim gibi gostriyor onun disinda cok iyi bir program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programi indirdim ama exe dosyasini acamiyor telefonum galaxy ace bunu acmasi icin ekstra program indirmelimiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

paylasim icin saol eski surumude kullaniyorum cok faydali program. Yalniz yeni yakiti girince icindeki yakiti unutuyor bu da fazla tuketim gibi gostriyor onun disinda cok iyi bir program.

Dediğiniz gibi içinde bulunan yakıtı bilemedimiz için şöyle bir yaklaşım var programda:

*Yakıt almadan önce ne kadar yakıt olduğunu bilemediği için son aldığınız yakıtı ortalamaya katmıyor.
    (Tüketim sorgulama sayfasından bakınız, ilk ve son km farkını kullanarak son yakıtı katmadan ortalamaları hesaplamaktadır.)

Diyelim ki:

Araç 13500km'de, 40lt yakıt aldınız 150 lira ödediniz (Araçta önceden de yakıt vardı tabi bu yüzden bir ortalama söylemek sağlıklı değil). **Henüz Hesaplama Yapmıyor..**

Araç 24300km'de 20lt yakıt aldınız 75 lira ödediniz. (Şimdi yaklaşık bir ortalama vermeye başlıyor. 24300-13500 = 700 km'de 40 lt tükettiğinizi varsayıyor...)

Ne kadar çok tüketim verisi olursa hesaplanan ortalama gerçek ortalamaya da o kadar yaklaşacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: smg05

programi indirdim ama exe dosyasini acamiyor telefonum galaxy ace bunu acmasi icin ekstra program indirmelimiyim?

Apk uzantılı bir dosya indirmiş olması lazım.
    Bunu kurabilmeniz için APK Manager ya da benzeri bir kurulum yardımcı programa ihtiyacınız olacak. Android Market'ten ücretsiz indirilebiliyor.
  • verilen linklerin hiç birinden dosya indirilmiyor
  • kurdum deneyeceğim .teşekkürler
  • Programı uzun zamandır kullanıyorum gayet düzgün çalışıyor.
  • 1.2 yi yükleyince otomatik olarak diğerini siliyor mu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

1.2 yi yükleyince otomatik olarak diğerini siliyor mu peki

Veritabanı aynı kalıyor sadece uygulama güncelleniyor.
  • Güncellemedi

Telefonda 2 ayrı tosi var
  • Grafik güzel, ama y ekseninde lt olarak da tüketim gösterilebilir Versiyon 1.3
  • android telefonum ve arabam yok bu yüzden programı deniyemiycem ama merak ettiğim bişey var araba bu programla ya da başka bi programa aracın orjinal kilometresini görebilir miyiz?
  • quote:

Güncellemedi

Telefonda 2 ayrı tosi var

Sanırım sizde ilk sürüm yüklü (Beta olan). 1.1 yüklü olsaydı 1.2'ye otomatik olarak yükselirdi.
  • quote:

Grafik güzel, ama y ekseninde lt olarak da tüketim gösterilebilir Versiyon 1.3

Evet dediğiniz eklemeyi önümüzdeki sürüm listesine aldım
  • Tebrikler, Galaxy Ace de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

android telefonum ve arabam yok bu yüzden programı deniyemiycem ama merak ettiğim bişey var araba bu programla ya da başka bi programa aracın orjinal kilometresini görebilir miyiz?

Orjinal kilometreyi görmek için araç bilgisayarına bir şekilde bağlantı sağlanması lazım ve kilometreyi okuyabilecek yazılıma ihtiyaç var.
  • Market bağlantısı yok mu?

• eline saglik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addisababa

Tosi - 1.2 Sürümü Çıktı!

Yeni sürümde eklenenler:

*Yıllık tüketimi grafik olarak gösterme
    *Bilgileri SD karta yedekleme ve geri yükleme
    *Menülerde değişiklik
    *Uygulama simgesinde değişiklik
    *Genel uygulama işleyişi iyileştirildi

http://tiny.cc/e4e95 adresinden indirebilirsiniz.

LG P350 modelinde çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: addisababa

Tosi - 1.2 Sürümü Çıktı!

Yeni sürümde eklenenler:

*Yıllık tüketimi grafik olarak gösterme
    *Bilgileri SD karta yedekleme ve geri yükleme
    *Menülerde değişiklik
    *Uygulama simgesinde değişiklik
    *Genel uygulama işleyişi iyileştirildi

LG P350 modelinde çalışır mı?

2.8" ekrana sahip cihazınızda uygulamanın çalışmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addisababa -- 13 Ocak 2012; 11:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.