Şimdi Ara

YAKITMETRE - Android için Bedava Yakıt Tüketimi Hesaplama ve Takip Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAKITMETRE, her yakıt alışınızda bilgilerinizi kaydederek tüketim geçmişinizi saklayıp, zaman içerisinde istatistiki olarak inceleyebileceğiniz bir ANDROID uygulamasıdır.

Akaryakıt istasyonuna uğradıktan sonra tek yapmanız gereken aracınızın o anki kmsini, istasyonun yakıt alımında size vereceği fişten alınan litreyi ve ödediğiniz tutarı programa girmek.

ARTIK YAKIT TÜKETİMİ GEÇMİŞİNİZİ ANDROID TELEFONUNUZDA SAKLAYABİLECEK VE ORTALAMA TÜKETİMİNİZİ TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ.

Yakıtmetre sizin önerilerinizle sürekli gelişmektedir.

ANDROID MARKET BAĞLANTISI:
    https://market.android.com/details?id=com.tr.kavuntek.tosi

Program tanıtımı ve bilgiler için tıklayın.

YAKITMETRE - Android için Bedava Yakıt Tüketimi Hesaplama ve Takip Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addisababa -- 1 Haziran 2012; 12:03:11 >

• Eyvallah
  • Cepten indiremedim bir turlu..
  • Android markette yok mu uygulama? Tosi diye aratınca çıkmıyor.
  • Obd II interface kullanan uygulamalar hakkında bilgin var mı?
    Focus 1 için çinden bir cihaz almak istiyorum ama hangidi uyumlu bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android markete uygulamayı henüz yüklemedim.
    Apk dosyalarını telefonunuza attıktan sonra APK Manager (android markette bulabilirsiniz) gibi bir program yardımıyla kurabilirsiniz.
  • Aslinda android markette olsa iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Obd II interface kullanan uygulamalar hakkında bilgin var mı?
    Focus 1 için çinden bir cihaz almak istiyorum ama hangidi uyumlu bilmiyorum...

dealextreme de 22 dolara satilan obd cihazi torque programi ile uyumlu.
  • Focus mk1 uyumu konusu muallakta...
  • Bir bakalım
  • Hayir muallakta degil. Obd zaten standard bir baglanti. Ben ayni cihazi citroen jetta ve accent era da sorunsuz kullandim. Focusta neden sorun olsun ki.
  • programı yükledim fakat sayfayı aşağıya doğru kaydıramıyorum Program anasayfasında sadece 2 başlığı görebiliyorum
  • obd konusunda ben pc ile her türlü ulaşabiliyorum araca
    e39 5.20 ve fiat panda ...aracın seceresini okuyorsunuz ... her türlü test hata silme v.s. yapılıyor.... çok işime yaradı....
    hele fiatınkinde pc den aracın fanını bile açıp kapatabiliosun o derece yani :D

mesela bmw de led takınca hata verme olayını kaldırdım... kontrol etme dedim araca hata vermiyor artık....
    klasik orjinal bmw -merso alarm sesi vardır aç kapa yaparken aracı normalde kapalı oluyor o fabrika çıkışından ... onu açtım ve çokta memnun oldum .
    bu tarz şeyler de yapılabiliyor yani... sadece araç bilgi-hata okuma değil değşiklik yapabileceğiniz yerlerde var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 18 Kasım 2011; 1:25:08 >
  • markete yüklerseniz bizim açımızdan indirmesi daha kolay olur.
  • GPS kullanarak işliyor sanırım. Merak ettiğim nokta, programı denemedim ama, yol bilgisayarı işlevi görür mü? Şöyle ki, ortalama kaç km hızla gittiğimiz gibi

Hatta çok uğraşılsa rakım farkından şu kadar yokuş çıktınız+indiniz gibi şeyler de olabilir. Çok mu uçtum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

programı yükledim fakat sayfayı aşağıya doğru kaydıramıyorum Program anasayfasında sadece 2 başlığı görebiliyorum

Telefonunuzun modelini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

GPS kullanarak işliyor sanırım. Merak ettiğim nokta, programı denemedim ama, yol bilgisayarı işlevi görür mü? Şöyle ki, ortalama kaç km hızla gittiğimiz gibi

Hatta çok uğraşılsa rakım farkından şu kadar yokuş çıktınız+indiniz gibi şeyler de olabilir. Çok mu uçtum :)

Program şu şekilde çalışıyor. Her yakıt alışınızda aracınızın kmsini, aldığınız yakıtı ve ödediğiniz tutarı programa giriyorsunuz. (İstasyondan verilen fişte bu bilgiler var daha sonra da girebilirsiniz.)

Bu şekilde tüm yakıt alım bilgilerinizi telefonunuzda saklayabilirsiniz.
    Program ortalama tüketiminizi hesaplayarak ekranda gösterecektir.

Dediğiniz gibi geliştirmeler de yapılabilir fakat GPS bağlantılarındaki sorunlar sistemin sağlıklı işlemesini engelleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Hayir muallakta degil. Obd zaten standard bir baglanti. Ben ayni cihazi citroen jetta ve accent era da sorunsuz kullandim. Focusta neden sorun olsun ki.

Milli Piyango satıcısı Temel'e sormuş bilet alsana diye..
    Oda demiş istemem..
    Bak demiş şanslar eşit sanada çıkabilir.
    Yok istemem demiş. Bana da çıkmayabilir...

Focus 1 var 2 var 3 var... Uymayabliyor arkadaşlar.. Ortada sadece interface yok. Protokoller de var..

• herhangi birşey yüklemedim ancak emeğin için teşekkürler ve tabi ki tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addisababa

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

programı yükledim fakat sayfayı aşağıya doğru kaydıramıyorum Program anasayfasında sadece 2 başlığı görebiliyorum

Telefonunuzun modelini öğrenebilir miyim?

Samsung Galaxy Pro
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.