Şimdi Ara

Yaklaşık 2 saat önceki kaza! Araba takla attı.(Linea içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

Yaklasik 1 sene kadar once bi gun baslarina bir gelicek ama hayirlisi artik dedigim 2 tane serseri yanlarinda 2 tane kizla kafalari da bir milyonken gecmisler direksiyona benim kuzenimin Golf6 sinin direksiyonunda 120 ile guc bela dondugum viraja Lineayla 160la girmisler tabi sonuc kacinilmaz. Kac takla attiklarini bilen yok. Arkada oturan kizlarin 2si de kaza aninda hayatini kaybetmis, erkeklerden birisi (yolcu koltugunda oturani) 1 hafta kadar yogun bakimda kaldiktan sonra hayatini kaybetmis, surucu de 2 hafta kadar yogun bakimda kalmis ancak olmemisti. Tabi sonradan ailesi memleketten kacirmisti cocugu olenlerin ailesi vurmasin diye.(Olay Karadenizde olunca boyle oluyor tabi) Arac ayni arac kaza farkli sonuclar cok cok farkli. Altinizdaki arac ne olursa olsun sasisi ne kadar guclu olursa olsun Ncap ten kac yildiz alirsa alsin hepsinin korumasi bir yere kadar. Boylesi olaylari anlatmak hos degil ama bunlari bilip ders cikarip direksiyona ona gore gecmek lazim.

Edit: imla.

Hepsinde hız faktörü var

Yine aşırı hız ve alkol

Hız alkol ve kızlar kaçınılmaz son

Şimdi diyeceksiniz ambulans söförüde mi alkolluydu hayır yine hız

• Fiat'a on yargin var, Kia'ya on yargi ile yaklasanlara kiziyorsun.

Bu bir celiski midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız felakettir.
    yol müsaitti bastım...vb bahaneler olamaz.
  • hız felakettir.
    yol müsaitti bastım...vb bahaneler olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Fiat'a on yargin var, Kia'ya on yargi ile yaklasanlara kiziyorsun.

Bu bir celiski midir?

Valla, Paliosu olan arkadaşımla beraber yol alırken, bana aynen şu sözleri sarf etmişti :" Abi, ne kadar kaliteli de olsa Fiat her zaman Fiat!" O zamandan beri kafamda böyle yer etti.

Kiaya önyargılı yaklaşanlara ben birşey demiyorum. İstedikleri kadar ön yargılı yaklaşabilirler. Kaybeden ben olmam Hatta satılmasa daha memnun olurum. Serviste sıra beklemeyi sevmem. Ancak işçilik ve malzeme kalitesi dediklerinde kızıyorum, doğrudur. Her ikisi de kişisel kavramlar. Standardı olmayan bir kavram.

Bakış açıları farklı olunca, anlaşmazlık çıkması da doğal. Ben 2000 model Golfümü hiç beğenmemiştim. İç kısmı düz çizgilerden ve dikdörtgenlerden oluşuyordu. Altından da yapsalar, o dikdörtgenlere sinir oluyordum ve arabaya binmek içimden gelmiyordu. Octaviam öyle değildi, ona birşey demiyorum. Hakikaten güzel araçtı.

• Yeni fiat lineaların karoser şasisi tek parça üretiliyor.Bu teknolojiyi volvo kullanıyor.Hatta bunu yapan bir türk ve benim tanıdığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Bu bir celiski midir?

Valla, Paliosu olan arkadaşımla beraber yol alırken, bana aynen şu sözleri sarf etmişti :" Abi, ne kadar kaliteli de olsa Fiat her zaman Fiat!" O zamandan beri kafamda böyle yer etti.

Kiaya önyargılı yaklaşanlara ben birşey demiyorum. İstedikleri kadar ön yargılı yaklaşabilirler. Kaybeden ben olmam Hatta satılmasa daha memnun olurum. Serviste sıra beklemeyi sevmem. Ancak işçilik ve malzeme kalitesi dediklerinde kızıyorum, doğrudur. Her ikisi de kişisel kavramlar. Standardı olmayan bir kavram.

Bakış açıları farklı olunca, anlaşmazlık çıkması da doğal. Ben 2000 model Golfümü hiç beğenmemiştim. İç kısmı düz çizgilerden ve dikdörtgenlerden oluşuyordu. Altından da yapsalar, o dikdörtgenlere sinir oluyordum ve arabaya binmek içimden gelmiyordu. Octaviam öyle değildi, ona birşey demiyorum. Hakikaten güzel araçtı.

arkadasiniz da fiat'in en kaliteli aracina biniyormus hakikaten. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl bir akrabamiz grande punto ile takla attı. Cok şükür kendisine bir şey olmadı. Sanırım fiat güvenlik konusunda kendisini oldukça geliştirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: unixslax

Yine aşırı hız ve alkol

bu video fake ama başlık doğru yok böyle bir kaza.
  • Linea üzerine düşeni yapmış ve sürücüsü korumuş.Ncap a girmiş veya girmemiş,bu aracın sağlam olmadığı anlamına gelmez...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Bu bir celiski midir?

arkadasiniz da fiat'in en kaliteli aracina biniyormus hakikaten. :D

Lada Vegadan inince, sanırım bir kalite olgusu oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Emniyet kemeri takmamış olsa muhtemelen hayatını kaybederdi.

Emniyet kemeri hayat kurtarır, takalım. En azından kendi arabamıza binenlere de taktıralım.

+1...
  • edit:2 kere mesaj atmışım internetin azizliği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_daniel's -- 31 Mayıs 2012; 16:47:04 >
  • hız felakettir.

bir kere araç hız şartlarına uygun değil yollar desen söylemeye gerek yok ferrari bile olsa çakıllı çukurlu yollarda kaza yapmaması içten bile değil.
  • Allah'ım sen kazadan beladan koru. ikinci video bariz fake yahu.
  • Birinci videodaki konuşmalara bakın ya ....
  • Birinci videodaki konuşmalara bakın ya ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

Yaklasik 1 sene kadar once bi gun baslarina bir gelicek ama hayirlisi artik dedigim 2 tane serseri yanlarinda 2 tane kizla kafalari da bir milyonken gecmisler direksiyona benim kuzenimin Golf6 sinin direksiyonunda 120 ile guc bela dondugum viraja Lineayla 160la girmisler tabi sonuc kacinilmaz. Kac takla attiklarini bilen yok. Arkada oturan kizlarin 2si de kaza aninda hayatini kaybetmis, erkeklerden birisi (yolcu koltugunda oturani) 1 hafta kadar yogun bakimda kaldiktan sonra hayatini kaybetmis, surucu de 2 hafta kadar yogun bakimda kalmis ancak olmemisti. Tabi sonradan ailesi memleketten kacirmisti cocugu olenlerin ailesi vurmasin diye.(Olay Karadenizde olunca boyle oluyor tabi) Arac ayni arac kaza farkli sonuclar cok cok farkli. Altinizdaki arac ne olursa olsun sasisi ne kadar guclu olursa olsun Ncap ten kac yildiz alirsa alsin hepsinin korumasi bir yere kadar. Boylesi olaylari anlatmak hos degil ama bunlari bilip ders cikarip direksiyona ona gore gecmek lazim.

Edit: imla.

Hepsinde hız faktörü var

Yine aşırı hız ve alkol

Bu video buram buram fake kokuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Yeni fiat lineaların karoser şasisi tek parça üretiliyor.Bu teknolojiyi volvo kullanıyor.Hatta bunu yapan bir türk ve benim tanıdığım.

Bu konuyu biraz daha açarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Yeni fiat lineaların karoser şasisi tek parça üretiliyor.Bu teknolojiyi volvo kullanıyor.Hatta bunu yapan bir türk ve benim tanıdığım.
    sitedeki hatadan 2 kez aynı mesaj gitmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 31 Mayıs 2012; 21:13:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.