Bildirim
Yaklaşık 3000 tl ye topladıgım kasa sizce???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SSD ve HDD değişmesi gerek diğerlerine detaylı bakamadım en son fiyatlar ne alemde bakmak lazım.
1 ABD Doları =
3,09225113 Türk Lirası
Mesajım bulunsun gece yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
SSD ve HDD değişmesi gerek diğerlerine detaylı bakamadım en son fiyatlar ne alemde bakmak lazım.
1 ABD Doları =
3,09225113 Türk Lirası
Mesajım bulunsun gece yazarım.
Neden değişmesi gerek uyumsuz olduğu için falanmı -
Hayır Yazma hızı çok düşük onun yerine 750 evo almalısınquote:
Orijinalden alıntı: Ata19quote:
Orijinalden alıntı: acbold
1 ABD Doları =
3,09225113 Türk Lirası
Mesajım bulunsun gece yazarım.
Neden değişmesi gerek uyumsuz olduğu için falanmı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: XxLbeden
Hayır Yazma hızı çok düşük onun yerine 750 evo almalısın
209 tl ye 750evo var yazma hızı 520 mb fiyat sınırımı zaten aştıgım için pek değştirmek istemiyorum aradaki 120 mb fark için değermi :) -
http://www.bilisimport.com/urun/samsung-evo-120gb-ssd-harddisk-540-520-ssd-mz-750120bw?ref=akakce&source=mobil&v=1.76.7
Linkte 172 tl hocam.
Farka gelicek olursak yazma hizini ikiye katliyor okuma hizinda bi fark yok oyun yüklerken format atarken yavaş biraz windows u acarken veya oyun acarken pek bi fark yok -
quote:
Orijinalden alıntı: XxLbeden
http://www.bilisimport.com/urun/samsung-evo-120gb-ssd-harddisk-540-520-ssd-mz-750120bw?ref=akakce&source=mobil&v=1.76.7
Linkte 172 tl hocam.
Farka gelicek olursak yazma hizini ikiye katliyor okuma hizinda bi fark yok oyun yüklerken format atarken yavaş biraz windows u acarken veya oyun acarken pek bi fark yok
Saol hocam düşünücem
bu arada bu attıgın siteyi bilmiyorum güvenilir midir?
-
bence uygun bir kasa -
Ram i 2x4 yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 7 Kasım 2016; 22:38:14 > -
Yazma hızı daha fazla diye SSD değiştirme. Aradaki farkı hissedemeyeceksin zaten. Onun yerine ram artırmak gibi elle tutulur bir şey yapabilirsin. -
Ram'i 16 yap, ekran kartını da düşür. Ya da işlemciyi yükselt. O işlemciyle ekran kartını tam performans kullanamazsın. Gereksiz olur. -
I5 6500 ile RX480'i tam performans kullanamaz öyle mi? :) -
Malesef öyle. Eve geçince i5 ve i7 işlemcilerle test edildiğinde benchmark skorlarındaki ve fps değişimindeki tabloları atarım unutmazsam. Piyasadaki çoğu sistemde ekran kartları tam performans kullanılamıyor.
İşlemciye her zaman(video edit programları hariç) daha fazla yük bindiğinden ve gpu teknolojisinin cpu teknolojisinden ilerde olmasından kaynaklanıyor bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 8 Kasım 2016; 16:23:53 > -
arkadaşın dediği doğru sürekli olmasada arada darboğazın olduğu durumlar olacak bu durumda ekran kartının kullanılamayan performansına para vermiş olacaksınız ben olsam işlemciyi i7 yapar hdd işini sonraya bırakırdım. -
Evet o işlemciye o ekran kartı fazla gelir -
O tabloları görmek isterim. GTX 1080 ile kullanıldığında bile i7 6700 gibi bir işlemciye kıyasla en fazla %10 düşük performans veren bir işlemcinin RX480 ile ne kadar düşük sonuç verebileceğini merak ediyorum. -
-
Verdiğiniz bilgi geçersiz çünkü yanlış. Ekran görüntülerine ait testlerin linkleri aşağıda.
Görülebileceği üzere 4080 puan alan testte Rx 480'in saat hızı 1328mhz ev bellek hızı ise 2000mhz iken 4605 alan testte RX 480'in bellek hızı 1410mhz ve bellek hızı ise 2250mhz. Aradaki puan farkı bundan kaynaklanıyor yani. Zaten asıl bakılması gereken şey grafik skorudur ve orada da kartlar arasındaki saat hızı farkıyla orantılı bir fark bulunuyor.
i5 6500 + RX 480:
http://www.3dmark.com/spy/78676
i7 4790k + RX 480:
http://www.3dmark.com/spy/191128
-
Vendor farklıymış iki kartta evet. GPU-CPU karşılaştırmasını reddit'te veya toms hardware'de bi konuda uzun uzadıya konuşmuşlardı. High-End grafik kartlarıyla High-End işlemciler için geçerli olabilir belki. Bilemedim şimdi. -
İşlemciyi güçlendirmen lazım
Benzer içerikler
- porçöz ile radyatör temizliği
- saf su nerede satılır
- ekran kartı çok ısınıyor
- termal macun yerine ne kullanılır
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X