Bizim sandero 2 araçların fabrikasyon lpg işi ana ekrana adapte edilmemiş hatta benzindeyken bile yakıt tüketimini göremiyoruz. Sadece depoyu fulleyince kaç km gidiyoruz onunla anlıyoruz. Jogger lpg deposu kaç litre alıyor ve komple depo kaç km sonra bitiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakmayan Araba Yapmışlar - Fabrikasyon LPG'li Dacia Sandero Stepway (3. sayfa)
-
-
hocam benzindeyken benzin lpg de iken de lpg tüketimi aşağı kısımda gözüküyor. yamulmuyorsam geçen cumartesi şehir içi ortalama 10 kusur litre yaktığım zaman toplam 330 km civarı menzil gitmişti dıt dıt öttü lpg bitmeden aldım. haliyle de 32 33 litre lpg aldı diyebilirim. zorlasan max 35 alır litre almaz
-
Üç aşşağı beş yukarı o zaman aynı yakıyorlar demekki. Jogger için ne düşünüyorsunuz hocam. Benim önceki aracım da station wagon du. Sandero bana çok küçük geliyor şuan daralıyorum resmen. bagaj vs benim için önemli oluyor. Jogger da niyetim var. Zaten sıfır olarak extreme paket satışta. Doluluk olarak tatmin edici donanım var ve bir de otomatik vites takıntım yok manule de olur. 2019 Sandero aracımı satıp böyle düşük fazili bi kredi kampanyası falan olsa almayı düşünürüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dacia cı olduğum için bayağı severek takip ediyorum bu seriyi. hem doksanlık hem 110luk lodgy kullandım. özellikle 100 -120 ye kadar neredeyse dizel lodgy den daha atik diyebilirim. 110-120 den sonra ivmelenme azalıyor otobonda ani sollamaya çıkma diyor araba tüpteyken. yoksa şehir içi 7 kişi rampa in çık motora kefilim. Bayağı sorunsuz kronik volant muhabeti dışında arızasını hatırlamıyorum. motor sesi biraz garip onada alışırsan sıkıntı yok. şıklığı rahatlığı idare eder.
-
kullanım şekliniz ile alakalı olabilir, depoyu komple boşaltıp tekrar doldurun, km'yi sıfırlayıp 150-200 km yapıp kaç lt yakacak ona bakın.
-
Yol bilgisayarını açtırdınız mı siz? Açtırdıysanız Doğru veriyi gösteriyormu? Fabrika bundan sebep yol bilgisayarını kapatıp da aracı satışa koyuyor diye biliyorum. Yani lpg de yakıt tüketimi anlık ve ortalama olarak gözüküyor mu açılınca acaba merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X