Şimdi Ara

Yakmayan Araba Yapmışlar - Fabrikasyon LPG'li Dacia Sandero Stepway (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden kapalı anlamadım onu da ortalama hızınız 25 in altı değilse çok şehiriçi sayılmaz
  • Benim aracımda 35 krs yakiyor benzinde ama kökledi mi direkt uzuyor arkamdan gelen sellektor caktigina pişman oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Fabrika verisi 8 litre/100 km. Siz fabrika verisinin bile altında yakmışsınız. Vay beeeeeeee

Alıntıları Göster
    Fabrika verisi 8 lt değil, ben dur kalk trafikte olmadığım için ortalamayi baz almak lazım. Ayrıca yalan borcum yok, arabanın göstergesi ve aldığım yakıtı atarım bi sonraki testte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Motorun canını okuyor LPG.
    Fabrikasyon Lpg li, mühendislik çalışması ona göre yapılmış merak etme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Fabrika verisi 8 lt değil, ben dur kalk trafikte olmadığım için ortalamayi baz almak lazım. Ayrıca yalan borcum yok, arabanın göstergesi ve aldığım yakıtı atarım bi sonraki testte.

Alıntıları Göster
    Sen teknik verilere tekrar bir bak istersen. 8 litre. Bence karma yakıt tüketimi senin bahsettiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Sen teknik verilere tekrar bir bak istersen. 8 litre. Bence karma yakıt tüketimi senin bahsettiğin.

Alıntıları Göster
    Tamam dostum bende dur kalk trafikte fazla olmadığım için :)

Yakmayan Araba Yapmışlar - Fabrikasyon LPG'li Dacia Sandero Stepway

Gördüğün gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 7 Haziran 2020; 14:33:43 >

• Kendi aracınızı az yakıyor gösterince bir şey mi oluyor. Başınız göğe mi eriyor. Eskiden idi o reno az yakar hikayesi. Tamam tofaşın kul serisi ile kıyaslanınca az yakıyordu ama artık devir değişti. Hemen hemen benzer ağırlıktaki araçlar birbirine yakın yakıyor. Fan boyluk yapmayın . Şuan aklı başında olan sıfır fiat egea alır. Öyle sümbül veya clio almaz.
  • Adamın arabası az yakınca millet kudurmuş resmen.
    Size ne arkadaşım?

900 cc motorlu 1000 kg ağırlığında tamamen ekonomi amaçlı üretilmiş bir aracın az yakmasından daha normal ne olabilir? Gaza basarken dikkat ediyorsa o değerler gayet normal. Sizin neden zorunuza gidiyor? Adamın arabası 20 litre yaksa zil takıp oynayacaksınız. Sizin arabanız ondan çok yakıyor diye adamı linç ettiniz resmen. Kimisi de çıkmış demiş o motor zaten biter, araba zaten teneke nerden vuracağınızı şaşırmışsınız.

Ben anlamıyorum adamın arabası az yakınca parası sizin cebinizden mi çıkıyor neden bu kadar zorunuza gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

Adamın arabası az yakınca millet kudurmuş resmen.
    Size ne arkadaşım?

900 cc motorlu 1000 kg ağırlığında tamamen ekonomi amaçlı üretilmiş bir aracın az yakmasından daha normal ne olabilir? Gaza basarken dikkat ediyorsa o değerler gayet normal. Sizin neden zorunuza gidiyor? Adamın arabası 20 litre yaksa zil takıp oynayacaksınız. Sizin arabanız ondan çok yakıyor diye adamı linç ettiniz resmen. Kimisi de çıkmış demiş o motor zaten biter, araba zaten teneke nerden vuracağınızı şaşırmışsınız.

Ben anlamıyorum adamın arabası az yakınca parası sizin cebinizden mi çıkıyor neden bu kadar zorunuza gidiyor?
    Eyvallah hocam, düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Bazı arkadaşlar burasının forum dolayısı ile bilgi paylaşım platformu olduğunu unutuyorlar.

Bu aracı almak isteyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde bir konu açtım, dizel araç almak istemeyen ve dizel aracın getirdiği dpf gibi problemlerle uğraşamamak için alınabilir bir araç olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

Adamın arabası az yakınca millet kudurmuş resmen.
    Size ne arkadaşım?

Arabaların az yakması benim işime gelir. Çevreyi daha az kirletir. Ama fabrika verisinden de az yaktığını iddia etmesi (bana göre yalan söylemesi) bizi kızdıran. Milleti yanıltmanın ne anlamı var. Tamam sizin aracınız çok tutulsun diye yapıyorsunuz bunları ama etik değil yaptığınız.

• Yahu kardeşim sen aptal mısın? Yakıt fişim duruyor. Whatsapp gurubumuz var onun da konuşmalarını atayım istersen. Hatta gruba alayım seni gruptaki arkadaşlara sor. Ne cins adamlarla uğraşıyoruz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 7 Haziran 2020; 15:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Eyvallah hocam, düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Bazı arkadaşlar burasının forum dolayısı ile bilgi paylaşım platformu olduğunu unutuyorlar.

Bu aracı almak isteyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde bir konu açtım, dizel araç almak istemeyen ve dizel aracın getirdiği dpf gibi problemlerle uğraşamamak için alınabilir bir araç olduğunu düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız. Güle güle binin aracınıza. :)
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    LPG sorunlu bir sistem değildir.

LPG montajını işinde mahir kişilere yaptırırsanız sorun yaşamazsınız. Atmosferik benzinli modeller ticari taksilerde 500k gibi kilometreleri rahatlıkla deviriyor.

Bizim ülkemizde LPG popüler olduğunda herkes LPG montaj işine girdi. Tıpkı şu an herkesin oto expertiz işine girdiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atade28

LPG sorunlu bir sistem değildir.

LPG montajını işinde mahir kişilere yaptırırsanız sorun yaşamazsınız. Atmosferik benzinli modeller ticari taksilerde 500k gibi kilometreleri rahatlıkla deviriyor.

Bizim ülkemizde LPG popüler olduğunda herkes LPG montaj işine girdi. Tıpkı şu an herkesin oto expertiz işine girdiği gibi.
    Katılıyorum hocam. Yazdıklarına istinaden şunu da paylaşmak isterim;
    www.dacia.com.tr
    Dacia Eco G LPG’li Araçlar | LPG'li Dacia Duster ve Sandero
    https://www.dacia.com.tr/dacia-eco-g-serisi.html

Tüm soruların cevapları bu linkte yer alıyor.

• sat kurtul kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

sat kurtul kardeş
    hahahha :D ince espri hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.