Tam çeviri olucak dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakuza 5 Remastered Türkçe Yama Çalışması(Sinnerclown Çeviri&BRAZIL ALLIANCE) (3. sayfa)
-
-
Hocam gelişme var mı?
-
Malesef dikkat çekici bir gelişme yok.
-
Anladım, çok umutlanmamak lazım galiba bu projeye. Kolay gelsin hocam, teşekkürler bilgi için.
-
Rica ederim baştan dedim destek lazım yoksa zor biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu konuyu unutmuşum yahu. Yol, yordam gösteren olursa el atayım bende çevirisine.
-
Zaten çok basit crowdine projesine gir cevirecegin texti seç translate yerine yapıştır kaydet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunu toplu şekilde çevirme şansımız yok mu? El ile çeviriyorum ben tek tek fakat XLIFF olarak çıkarıp topluca yapamaz mıyız?
-
son durum nedir yoksa askıya mı alındı yama? merak ettim...
-
Çeviri işi çok yavaş ilerliyor hocam. Arada girip ben de çeviriyorum ama maalesef çok zaman istiyor.
-
yakuza 3,4,6,like a dragon,(like a dragon ishin,like a dragon gaiden) parantez aldığım şeyler xbox game pass e geliyor... umarım bunlarda vardır...
-
Keşke hepsi Türkçe olsa hocam. Ama istemekle olmuyor, yapmak gerekiyor.
-
Yakuza 0 ve kiwami 1' yamasından başlar mısınız acaba, gamepass'e uyumlu yaparsanız çok mutlu oluruz yama yok maalesef
-
İkisinide türkçe yama ile oynamam dışında bir problem yok
-
gelişme var mı merak ettim yakuza serisi ne olacak bu oyun türkçe meselesi yani...
-
Maalesef hocam hiç gelişme yok. Toplu şekilde çevirme şansı olsa translate atar geçeriz fakat şimdilik ilerleme yok. Yarından itibaren ben fırsat buldukça 1-2 saat çeviri yapmayı düşünüyorum. İmkanı olan 2-3 kelime çevirirse daha hızlı ilerleriz.
-
Halen bir tık ilerleme yok mu merak ettim ben dahil herkes bekliyor oyunun türkçe yaması... ya da askıda mı ...
-
Hocam taşınma süreci, birkaç özel hayat sorunları derken ben hiç bakamadım. Arada başkaları biraz çevirmiş ama şimdilik umutlanmayalım.
-
türkçe yama ne alemde merak ettim? şimdiye kadar bitmiş olurdu?
-
crowdinYakuza 3 Remastered — Translation Project on Crowdinhttps://crowdin.com/project/yakuza-3-remastered
yakuza 3 içinde açılmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X