Şimdi Ara

yakuza yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chapter3teyim mafyaların toplandığı bi yere geldim görevliler var paso beni dışarı çıkarıyor içeri falan girebildim ama yapcak bişey bulamadım dışardada gitmem gereken yere gidemiyorum görevliler izin vermiyor ne yapmam gerek bi yardım edin

• Haritanın en sağından kadınlı erkekli bir grup var bodyguardlara çaktırmadan geçmen lazım... haritaya bakınca dediğim yeri anlıycan zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

Haritanın en sağından kadınlı erkekli bir grup var bodyguardlara çaktırmadan geçmen lazım... haritaya bakınca dediğim yeri anlıycan zaten
    ordan geçmeyi denedim ama izin vermemişlerdi bi denerim saol
  • Şimdi arkadaşım şöyle yapman lazım;
    Malikâne nin önünde karşılıklı kurulmuş, önünde insanların olduğu çadırlar var. Ordan davetiye alman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Bir de yerde düşmüş olan bişey bulmalısın(üst rütbe gibi bişey-hani dışarıda ki sağ taraftaki adam arka tarafa geçmene izin vermiyor ya onun için)
    Ben oyunu bitirdim ama, bu kadar hatırlayabiliyorum. Bir de tavsiyem var; büyük kavga çıkacağını tahmin ettiğin yerlere girmeden önce mutlaka çantanı kılıç ve stamina royal ile doldur. bu arada ilk defa bir foruma mesaj yazıyorum. geç gördüm, belki de bulmuşsundur..
  • oyunun ismimi yakuza?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eCCo

oyunun ismimi yakuza?

Evet oyunun ismi

slipknotcu_velet
    Arkadaşım ileride ilk çadırlardan sonra ikinci çadırlar var.Onların sağındaki sana soru soruyor soruları cevaplayıp rezervasyonun olduğuna inandırıyorsun vatandaşı sana davetiyeyi veriyor.(Oraya sağdan otoparkın ordan çaktırmadan gideceksin)onun tam karşısındaki çadırın arkasındaki boşluktanda rütbe alıyorsun.Sonra büyük malikane kapısındaki görevliye verip içeriye giryorsun.
  • saolun daha denemedim boş bi vaktimde denerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.