Şimdi Ara

Yalama Olan Vida Kafayı Yiyicem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 gun once basima geldi matkava en ince ucu tak ve + isaretini - haline getir yaparken dikkat ey 5 dk icinde belirgin bi - isareti olusur yornavide ile cikartirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Anladığım kadarıyla şuan başlığı çıkaramıyorsunuz, eğer öyleyse ingiliz anahtarıyla başlığı çevirip kırın, en basiti ve kolayı bu.

En iyi çözüm bu hocam anahtarla kır at başlık elinde var nasıl olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscifci

O yapıştırıla olaylarını (502,epoxy yaptım ) olmadı bunlar

Tek çaresi var, vidadan küçük matkap ucu takın, ters yöne çalıştırın, matkabın titreşimi sayesinde vidanız rahatça çıkacaktır. Tabii dairede oturuyorsanız sabah yaparsınız.

Kolay gelsin.
  • Konuya kaldırarak girdim ama mevzu başkaymış
  • Eğer amacın musluk kafasını sökmek ise ve vida yalama olduğu için çıkmıyorsa bunun için ben şöyle bir yöntem kullanıyorum..

Kafa genellikle gövdeden daha kalındır ve alttan bir tornavida soktuğunuzda kafanın üst noktasına kadar gider. Bir tornavidayı yandan sokup alttan çekiçle 3 5 tane patlatıyorum vida bile olsa kafadaki vida göbeği kırılıyor ve kafa çıkıyor sonra açıkta kalan vidayı söküp çöpe atıyorum.

Yeni bir kafa ve vida ile işi tamamlıyorum.

Hazır açmışken göbeği söküp alttaki contaları değiştirmeyi ihmal etmiyorum
  • Bataryayı komple sök.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Eğer amacın musluk kafasını sökmek ise ve vida yalama olduğu için çıkmıyorsa bunun için ben şöyle bir yöntem kullanıyorum..

Kafa genellikle gövdeden daha kalındır ve alttan bir tornavida soktuğunuzda kafanın üst noktasına kadar gider. Bir tornavidayı yandan sokup alttan çekiçle 3 5 tane patlatıyorum vida bile olsa kafadaki vida göbeği kırılıyor ve kafa çıkıyor sonra açıkta kalan vidayı söküp çöpe atıyorum.

Yeni bir kafa ve vida ile işi tamamlıyorum.

Hazır açmışken göbeği söküp alttaki contaları değiştirmeyi ihmal etmiyorum

Uyguladım bunu ve çıkarmayı başardım Buda olmasaydı matkapla yapıcaktım sağolasın

Bu arada cevap veren herkese teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.