Şimdi Ara

yalçın otomotiv otonomi düzenbazlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalçın otomotiv düzenbaz kötü esnaf.otonomi yalçın otomotiv aracın hasarlarını saklıyor. aklımızda bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O galeriye sen aracini satmak için görürsen bu kadar sorun çıksa ve bunlar normal desen ne cevap verir acep?

Aracı satarken normal alırken civatasi eksik olsa 10bin kırdım ..

Ticaret ve esnaflık bu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden araç mı alınır? Hele Bmw Mercedes asla. Piyasanın en çok çakallık donen ikinci elleri. Para ediyor diye iki aracı kaynaklama bu markaların klişesi.

• Biri internette araştırırsa söz konusu galeriyi, konuyu görür ve fikir edinir. Arabanda ne varsa söyleyeceksin. Kandırmanın adı ticaret olamaz.
  • Normal tabi. Kız mı alıyorsun birader? 8 yaşında BMW alıyorsun bir zahmet arabanın orası burası akıtır, vuruğu kırığı olur. 2.el arabalara 0 km muamelesi yapanlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? 8 yaşında temiz BMW binebileceğini mi sandın?
  • ümran'a da helal olsun. saymış ne var, ne yok.
    ben birbirlerine yakın olduklarından dolayı otonomi etrafında bulunan hiç bir expertiz'e güvenmiyordum.
  • Kandıran kendini kandırıir 200 TL iyi reklam oldu
    Hem ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmazmış eksidede varmi bakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen durumu çok yanlış anlamışsın, satıcının söylediğinden fazla araçta hasar var. 8 yaşında olan aracın vuruğu bilmem nesi olurda, yalan söylemek ayrı bir şeref yoksunluğudur. Kız almak ne alaka onu anlamadım, teşbih yaptığını filan mı sanıyorsun?
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Sahis zaten rezil.Dogal yasam alani olan rezalet icinde yuzuyor.Zaten mayasi bozuk.Derlerya "no problem"o cins.Ama kapida "cumaya gittim" yaziyor.

• Eksperin adı ve yeri nedir? Güzel bakmış araca. Özellikle kaput altına.

Belli ki galericiler den de korkmuyor.

• mamad kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiyim daha arıyorum ama

İstanbulda bir araça baktık adam hersey serviste değişti vs vs bi açılı çekmiş aracı ter temız sanarsın sorguladım ordada orjınal diyor tamam gidelim bakalım dedim araç savaştan cıkmıs gibi çıktı hadi ben istanbuldayım ....(doldurun burayi ) adam nerelerden gelecek araca bak.

Pışkın pışkın birde ben bilmiyorum abim biliyordur vs diyor birde
  • otonomi'den araç almayı önermiyorum

güvenilir kurumsal firmaların dışında otonomi galericiler nedeniyle itibar kaybı yaşıyo

dürüst olanları tenzih ederek galericilerden araç almayı tavsiye edilmiyo genel olarak forumda
  • piyasası 60-65 arası olan aracıma otonomide

tampondan değişiminden dolayı 5 binlik hasar kaydı olduğunu söylediğimde 50 bin anca eder demişti :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.