Şimdi Ara

yalçın otomotiv otonomi düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 2012 model bir bmw f30 3.16i almaya niyetlendik
    satıcı yalcın otomotiv bize aracinda 6parca boya olduğunu bunlardan bir kapının sökülmüş olabilecegini motorda ise sadece katalitil konvektör arızası oldugunu söledi bu sekilde anlaştım.aksi durumda eksper raporunu ödemesini rica ettim oda aracını biliyorya belki bizim gozumuzden kacan bir lokal boyası olabilir ben emin degilim gibisinden diyerekten bize yedirdi aklı sıra iyi tamam bir lokal dert degil dedim ekspere girdik.
    arabada ön panelide sayarsak 4 parca sök tak 1 parca degişen ve 7-8 parca boya cıktı sadece sol camurluk tavan boyasız.Ve solomuzlarında a b c sütunlarında boya yok.Ayrıca ışık altında görünen ince ince cokca dolu izi varmış.gelelim motor mekanik eksiklere hava akışmetre arızası turbo contalarından yağ akması terlemeden daha fazla yağlı motor rot başlarında boşluk devirdaim dibinden aktif su kaçağı amortisörlerde yağ kacakları motorda normalin üzerinde duman cam acma düğmelerinde kırıklar buna benzer çookca eksik çıkması sebebi ile vaz geçtik adam vermiş olduğumuz 200 lira eksper parasını ödemedigi gibi birde pişkin pişkin böle şeyler normal diyor dürüst ticaret anlayışı olmayan bir esnaf yalçın otomotiv otonomi ankara
    yalçın otomotiv otonomi düzenbazlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum otonominin %99'u at hırsızı lan. Yok yani benim de tanıdıklar var, hatta akrabam var. Adam kendi söylüyor ne arabalar satıyoruz diye.

Kuzenim neziroğlu'nda çalışıyordu. 500 metre gitmeden bozulan arabayı piyasasının %20 üstüne sattığını anlatıyordu.

İkinci el kimden olursa olsun sıkıntıdır. Ben geçen ay aldım, alana kadar sinir sahibi oldum. Aracın başına gidip de görene kadar hiçbir sorunu yokmuş gibi anlatan mı dersiniz, alenen yalan söyleyen mi dersiniz, söylediği fiyatı yükselten mi dersiniz, anlaşıp vazgeçen mi dersiniz... Neyse, memlekette çok yavşak adam var. Galericileri siz düşünün.
  • Maalesef günden güne toplum her katmanında itibar kaybediyor.
    Dürüst,namuslu,onurlu insan bulmak herhangi bir sektör farketmeksizin zorlaşıyor.
    İşin garibi dürüstler bu düzen içinde azınlık kalarak eziliyor.Dürüst olan hayatta kalmakta zorlanıyor.
    Toplum 7sinden 70ine bazı kavramları artık kendine ideal belirlemiş bu kavramlar aslında tasvip edilmeyen ahlak değerlerinden oluşuyor.
    Herkes kötü birtakım işler ve davranışlar yapıyor bunun doğru olmadığını yüzüne vurduğunuzda ise kendince haklı sebepler ile kendini temize çıkarmaya çalışıyor.Belli ki kendi vicdanını ikna ediyor yoksa insanın içi elvermez bazı kötülüklere...

Bu sahtekarlık artarak devam edecek çünkü toplum bireyleri bu durumları kınamıyor,dışlamıyor.Kendini kurtarıp yoluna devam ediyor.Bencillik modern çağın en büyük sorunlarından herkes kendini düşünüyor.

Doğrular birlik olmadıkça yanlışlar artmaya devam edecek ne yazıkki...

• Yalçın otomotiv, otonomi, Ankara ...

Aklımızda olsun...
  • 2.el alırken 100 lere düşünün. Sıfır alamıyorsanız en kötü ilk sahibinden bulun. Galericiden araba alan adam niye alır bu ülkede çözemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara yalçın otomotiv otonomi
    Yalçın otomotiv güvenilir mi?
    Yalçın oto otonomi
    Ankara Galeriler Yalçın oto ...
    Bazı kurumsal galerilerden piyasasının 3-5 bin fazlasını vererek araç almadiktan sonra güvenmek çok zor gerçekten

• İlan linki yok mu

• Bu devirde galeriden araba alan da varmış demekki.. Bak üstad benden sana tavsiye. Sarı sayfada arama yaparken kimden kısmını sadece Sahibinden olarak isaretle. Yoksa böyle dertlerle ugrasir durursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akyurt otonomide tanıdık iki galerici var,onlar dışında kimseye yanaşmam. Onlar da düzgün olduklarından değil, tanıdık diye beni öpmüyorlar.

Sarı sitede sahibinden diye aratmak çözüm degil. Alsatçı vergi kaçakçısı, karaborsa yapıp araba fiyatlarını yukarı çeken tiplerle muhatap olacaksınız

• 200 TL için forumlarda rezil olmaya değer mi ? İşte biz buna vizyonsuzluk diyoruz. Dediğinin haricinde ellibin tane şey çıkmış, ver 200 TL’ yi rezil olma, adın kötüye çıkmasın. Şimdi daha mı iyi oldu ? Bu resmen yamyamlık başka birşey değil.

• Oğlum otonominin %99'u at hırsızı lan. Yok yani benim de tanıdıklar var, hatta akrabam var. Adam kendi söylüyor ne arabalar satıyoruz diye.

Kuzenim neziroğlu'nda çalışıyordu. 500 metre gitmeden bozulan arabayı piyasasının %20 üstüne sattığını anlatıyordu.

İkinci el kimden olursa olsun sıkıntıdır. Ben geçen ay aldım, alana kadar sinir sahibi oldum. Aracın başına gidip de görene kadar hiçbir sorunu yokmuş gibi anlatan mı dersiniz, alenen yalan söyleyen mi dersiniz, söylediği fiyatı yükselten mi dersiniz, anlaşıp vazgeçen mi dersiniz... Neyse, memlekette çok yavşak adam var. Galericileri siz düşünün.

• Benim kafam aşmıyor işte bunu. Abi bu adamlar nasıl hapse girmiyor ya da milyon liralık cezalara çarptırılmıyor? Hırsızlıktan ne farkı var ki bunun?

• Galeriden araba almaya niyet etmekle zaten baştan hata yapmışsınız.
  • Bu galericiler hep mi aynı olur :) Galeriye araba da satmam, araba da almam.
  • Piyasasının çok altında fiyat olursa bu tarz durumlar çıkabiliyor.
  • Araç alım sayıt işi galericilere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir.
    İşin özeti ahlak ve edep nasip etsin.

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    çünkü görünmez bir el bu tip davranışta bulunanları koruyup kolluyor...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hocam devletin kârı ne olabilir ki bundan? 0naraç satışını artırmak olacak hali yok ya

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Uygun bir zamanda uzun uzun anlatırım kardeşim,fikir teatisi yaparız birlikte...Sevgiler...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    İlk buluşmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.