vay arkadaşlar yalının meleklerin sözü var die bi şarkısı var onun akustik versionunu arıyorum bana yardımcı olurmusunuz link filan verseniz bu ramazan ayında çok sevaba geçersiniz
nasıl akustik ne demek bilmiyom da
quote:
Orjinalden alıntı: akıllı12
akustik normalde daha sert ( distortion, twin pedal falan ) olan bi şarkıyı akustik, klasik gitarla çalıp, arkasına keman falan eklemek oluyor. Vokal daha bi yumuşuyor vs.. vs.. vs.. yalın gibi bi adam ne kadar sert müzik yaparda akustikleştirir tartışılır tabii.
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
akustik normalde daha sert ( distortion, twin pedal falan ) olan bi şarkıyı akustik, klasik gitarla çalıp, arkasına keman falan eklemek oluyor. Vokal daha bi yumuşuyor vs.. vs.. vs.. yalın gibi bi adam ne kadar sert müzik yaparda akustikleştirir tartışılır tabii.
kardeş akustik versionunu dinledim de bulamıyorum ondan yani
quote:
Orjinalden alıntı: DJ_cısse_NC
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
kardeş akustik versionunu dinledim de bulamıyorum ondan yani
yok bende ne dinledim ne de dinlemeyi düşünüyorumda arkadaş akustik versiyonun tanımını sormuş ondan açıklama yaptım. Yoksa yalın'la uzaktan yakından alakam yoktur.
hiç yokmu yaa
mp3 linki vermek ve istemek kural dışıdır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme