Şimdi Ara

Yalın internet için modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar .. Kaldığım yere yalın internet bağlatmayı düşünüyorum fakat kablosuz olmasını pek istediğim söylenemez .. Ttnet den biriyle görüştüğümde mecburi kablosuz modem olmak zorundaymış fakat kablosuzlardan da kablolu bağlanma imkanından bahsetti .. Bunun için herhangi bir ek ayar gerekiyor mu yoksa var olan porttan direk kabloyla bağlantı yapmak yetiyor mu ? Ve bu şekilde olması durumunda nasıl olacak yani demek istediğim normal kablolu bağlantı kullanmamdan herhangi bir farkı olacak mı ? Ve de buna uygun modem öneren çıkarsa eğer memnun olurum .. 8 e kadar bağlatacağım .. Teşekkürler ..

• hiçbir farkı olmaz hocam alın ttnetin verdiği modemi

o modemle hem kablosuz hem kablolu bağlanırsınız

kablolu bağlanırkende hiçbir ayar yapmanıza gerek yok tak kullan internetini
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hiçbir farkı olmaz hocam alın ttnetin verdiği modemi

Anladım üstadım da taahhüt vermeyeceğim o sebepten de modem alamıyorum ttnetten o yüzden kendim bakmam gerecek bir şey .. Teşekkür ettim bu arada ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity24

quote:

Anladım üstadım da taahhüt vermeyeceğim o sebepten de modem alamıyorum ttnetten o yüzden kendim bakmam gerecek bir şey .. Teşekkür ettim bu arada ..

o zaman modem önerisi yapayım

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5341-air-5341-72mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=57099

bu modemi kullanıyorum hocam internetim 20mb ve sorunsuz download yapıyorum günlerce tık demiyor ısınma problemi yok wireless i de normal modemlerden biraz da olsa üst seviyede

vatanın %25 indirimini bekleyip bunu alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

o zaman modem önerisi yapayım

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5341-air-5341-72mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=57099

bu modemi kullanıyorum hocam internetim 20mb ve sorunsuz download yapıyorum günlerce tık demiyor ısınma problemi yok wireless i de normal modemlerden biraz da olsa üst seviyede

vatanın %25 indirimini bekleyip bunu alabilirsin

Tamamdır üstadım yakın zamanda gidip bakarım vatandan .. Tekrardan teşekkür ettim yardımın için ..

• quote:

Tamamdır üstadım yakın zamanda gidip bakarım vatandan .. Tekrardan teşekkür ettim yardımın için ..

Dostum ne alırsın bilmiyorum ama 5341 sakın alma ne kadar uzak durursan o kadar iyi. tete'nin verdiği modem bu zaten, online oyunlarda her türlü sıkıntı çıkarır haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Dostum ne alırsın bilmiyorum ama 5341 sakın alma ne kadar uzak durursan o kadar iyi. tete'nin verdiği modem bu zaten, online oyunlarda her türlü sıkıntı çıkarır haberin olsun.

Hadi ya .. Ttnet in verdiği modem oysa zaten bir şüpheyle bakarım en başta ona .. Neyse zaten bir ay kadar vaktim var acele etmeyeyim en iyisi .. Uyarı için teşekkür ettim cidden ..
  • Daha önce ttnet in verdiği rt205 kullandım..Memnun değildim..airties modemden uzak durmak gere hele ki ttnet in verdiği bir modelse hiç tavsiye etmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Daha önce ttnet in verdiği rt205 kullandım..Memnun değildim..airties modemden uzak durmak gere hele ki ttnet in verdiği bir modelse hiç tavsiye etmem..

Anlıyorum .. TP-Link td-w8961nd i düşünüyorum biraz daha araştıracağım ama mantıklı görünüyor .. Teşekkür ettim ve de ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Daha önce ttnet in verdiği rt205 kullandım..Memnun değildim..airties modemden uzak durmak gere hele ki ttnet in verdiği bir modelse hiç tavsiye etmem..

rt-206 kullanıyorum ve çok memnunum hiçbir sıkıntısı olmayan bir modem (2buçuk senedir kullanıyorum)

vede bundan önceki modemim rt-102 idi ve onu da 6 sene kullandım (vaybe o modemi aldığımda 1mbit internet ve 3gb kotalıydı internet)
  • tplink 8951nd alman daha mantıklı.
    hatta wifi ile işin yoksa tplink 8840t al. acayip stabil bir modemdir.
  • Yalın internetten ötürü mecburi wireless i olmalı .. O sebepten biraz daha bakınıp 8951 yada 8961 alacağım .. Teşekkür ettim tekrardan ..
  • rica ederimde.

nasıl yani.?
    yalın internette wifi zorunluluğumu var.?

öyle şey olurmu keyif benim ister wifi siz modem kullanırım
    ister wifi li kimse karışamaz buna.

siz istediğinizi alın. sorunsuz çalışır rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

rica ederimde.

nasıl yani.?
    yalın internette wifi zorunluluğumu var.?

öyle şey olurmu keyif benim ister wifi siz modem kullanırım
    ister wifi li kimse karışamaz buna.

siz istediğinizi alın. sorunsuz çalışır rahat olun.

Bastıra bastıra sormuştum ttnet başvuru hakkında bilgi almaya gittiğimde .. Kablosuz modem mi olmak zorunda diye .. Ve cevap da malum .. Hani bu kadar mı bilgisiz olur bu işle görevli bireyler diye düşünmemek elde değil ..
  • bence aranızda yanlış anlaşılma olmuştur.
    sorun şu ttnet te bildiğim kadarı ile sadece kablolu çalışan modem yok.
    bütün cihazlarında kablosuz özelliği var.

adam onlardan modem alacağını tahmin ederek kablosuz olmak
    zorunda diye ısrar etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

bence aranızda yanlış anlaşılma olmuştur.
    sorun şu ttnet te bildiğim kadarı ile sadece kablolu çalışan modem yok.
    bütün cihazlarında kablosuz özelliği var.

adam onlardan modem alacağını tahmin ederek kablosuz olmak
    zorunda diye ısrar etmiştir

Taahhütsüz fiyatını teyit ettirmiştim öncesinde ama düşünmemmiş olabilir yine de dediğin gibi üstadım .. Güzel oldu ya artık şu önerdiğin 8840 a yönelmem için sebep kalmıyor tekrardan ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.