Şimdi Ara

Yalın İnternet'ten Yalın Ultranet'e !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar evimizde telefon olmadığı için sınırsız 8 mb yalın internet kampanyasını kullanıyorduk , 70 tl civarında bir ücret ödüyorduk . Sokağımızda bir altyapı olmadığı için internet hızım yavaşttı. Bugün Ttnet sitesine girdim yine bir fibernet araması yaptım sokağımda ve Ultranet altyapısının oluşturulduğunu farkettim . Normalde 8 mb olan internetim en fazla 500 kb görüyordu , Yeni kampanya olarak Yalın Ultranet'e geçmeyi düşünüyorum . Fiyat olarak yine 70 tl , sınırsız fakat 16 mb miş hız . Bu yzden 70 tl veriyp 500 kb çekiceğime bu kampanyaya geçer aynı fiyata daha fazla hız alabilir ve rahat rahat hd filmler izleyip indirmenin kabus olduğu programları , oyunları indirebilirim sanırım .

Yorumlarınız neler bir yanlış bildiğim yok değilmi ? Telefonsuz Ultranet kullanabilirmiyim yani Yalın Ultranet ? Ve Adresim : 42 evler mahallesi , Rıza Paşa caddeesi , Hüseyin Top sokak , Kocaeli /İzmit

Adresimdende isterseniz altyapı olup olmadığını aratabilirsiniz , Önerileriniz ve benim bilmediğim birşeyler varsa lütfen paylaşın , Teşekkürler :)

• Adsl hattınız 16 mbps destekliyorsa ultranet kullanabilirsiniz. Modem arayüzü sayfasına girip Adsl hat değerlerini atın bakalım hattınız ne kadar hız alabiliyor.
    Ben Yalın Ultranet kullanıyorum uzun zamandır.

Bu arada adrese gerek yoktu.
  • 8 mbit abonesi olmanıza rağmen 5mbit civarında bir hiz alabiliyorsanız, 16mbite geçince bir sey değişmeyecek. Arkadasın dedigi hat degerlerini paylaşın ona gore bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.