< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yalnız öleceğim
-
-
Yalnızlık Allah'a mahsustur.
Sanırım yasin genç. İnsan giderek yanında daha fazla birini arar.
Önemli olan ümitsizliğe kapılmadan, dengini bulmaya gayret etmek. Gözünü sadece yükseklere dikmemek.
Hastayım deyip herşeyden elini cekmeyeceksin. Tedavin ile beraber hayatına devam edeceksin.
Nice sağlıklı insanlar varki, başına bir hastalık, bir musibet gelirde hikayesi son buluverir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam arkadaş haklı benimde sağlık problemlerim var kızlara en ufak bi hastalığım var desen ışık hızıyla kaçarlar
-
Yaş 23 durumlar benzer. Özgüven, özsaygı yok. Karamsarım ve hiçbir şeye hevesim yok. Maddiyat kötü, hayatta herhangi bir başarım yok. Girişken birisi değilim. Liste uzar gider. Bıktım artık...
-
Hastalığımın tedavisi yok. Ki zaten duyunca insanların bakışı değişiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her dhlinin kaderi budur.
-
Diyalize giriyorum böbrek hastasıyım yazmışsın galiba, böbrek nkli olamıyormusun?
Nakil için önce böbrek bulmak lazım
Annen ,baban olur, yakınlarından biri olur. Kanları seninkiyle uyumlu olmak zorunda değil.Vericiyi bul özel hastanelerin ilgili departmanı git sizin gibi aynı durumda olanlarla çapraz nakil yapiliyor. büyük bur hastalığa sahip olmadıkça verici olunabiliyor. Anne baban olmuyorsa akrabalarina vs danışman iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wellmind -- 1 Mayıs 2022; 14:23:15 >
Biz hiçbirini düşünemedik zaten... 0+ kanda çarpraz nakil olmuyor, genel verici kan grubuna sahip hasta yakını doku uyumu daha yüksek olan kendi hastasına verir bana niye versin böbreğini.
Seni o kadar iyi anliyorum ki, kimse anlamiyor
Üzme kendini. Ben de forumda aktif değilim görünce yazayım dedim kendime benzettim için . Bende çocukken diyalize girdim kan grubum sıfır benimde.
11 yıldır nakilliyim ama depresyondan kurtulamadim ne her gün ilaç içmeyi ne de devamlı doktora gitmeyi kabullenemedim. İnsan içine karisamadim kendimi sağlıksız görmekten. Nakil de kalıcı çözüm değil ztn . Ne yapcam bende bilmiyorum bu hayatta
Biliyorum o yüzden hiçbir beklentim yok hayattan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X