Şimdi Ara

Yalnız öleceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir kız benim gibi hasta ve ezik birisiyle uğraşmak istemez bu yüzden yalnız ve bakir öleceğim. Kadınlar acımasız olabiliyor bu yüzden iletişimden kaçınıyorum, hemen aşık olurum diye normal arkadaşlık bile kurmuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yalnızlık Allah'a mahsustur.
    Sanırım yasin genç. İnsan giderek yanında daha fazla birini arar.
    Önemli olan ümitsizliğe kapılmadan, dengini bulmaya gayret etmek. Gözünü sadece yükseklere dikmemek.
    Hastayım deyip herşeyden elini cekmeyeceksin. Tedavin ile beraber hayatına devam edeceksin.
    Nice sağlıklı insanlar varki, başına bir hastalık, bir musibet gelirde hikayesi son buluverir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil altın H kullanıcısına yanıt

hocam arkadaş haklı benimde sağlık problemlerim var kızlara en ufak bi hastalığım var desen ışık hızıyla kaçarlar

• Yaş 23 durumlar benzer. Özgüven, özsaygı yok. Karamsarım ve hiçbir şeye hevesim yok. Maddiyat kötü, hayatta herhangi bir başarım yok. Girişken birisi değilim. Liste uzar gider. Bıktım artık...

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    Hastalığımın tedavisi yok. Ki zaten duyunca insanların bakışı değişiyor.

• Her dhlinin kaderi budur. 

• Diyalize giriyorum böbrek hastasıyım yazmışsın galiba, böbrek nkli olamıyormusun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YALNIZ ÖLECEĞİZ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wellmind W kullanıcısına yanıt
    Nakil için önce böbrek bulmak lazım

• Annen ,baban olur, yakınlarından biri olur. Kanları seninkiyle uyumlu olmak zorunda değil.Vericiyi bul özel hastanelerin ilgili departmanı git sizin gibi aynı durumda olanlarla çapraz nakil yapiliyor. büyük bur hastalığa sahip olmadıkça verici olunabiliyor. Anne baban olmuyorsa akrabalarina vs danışman iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wellmind -- 1 Mayıs 2022; 14:23:15 >
    Biz hiçbirini düşünemedik zaten... 0+ kanda çarpraz nakil olmuyor, genel verici kan grubuna sahip hasta yakını doku uyumu daha yüksek olan kendi hastasına verir bana niye versin böbreğini.

• Seni o kadar iyi anliyorum ki, kimse anlamiyor

• Üzme kendini. Ben de forumda aktif değilim görünce yazayım dedim kendime benzettim için . Bende çocukken diyalize girdim kan grubum sıfır benimde.

11 yıldır nakilliyim ama depresyondan kurtulamadim ne her gün ilaç içmeyi ne de devamlı doktora gitmeyi kabullenemedim. İnsan içine karisamadim kendimi sağlıksız görmekten. Nakil de kalıcı çözüm değil ztn . Ne yapcam bende bilmiyorum bu hayatta

Biliyorum o yüzden hiçbir beklentim yok hayattan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.