Şimdi Ara

Yalnız olmadığımı biliyorum;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski haritayı özleyenler hala var değil mi?

• Sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özlenmeyecek gibi değil mi
  • Bende eski haritayı özlüyorum eskisi bu kadar göz yormuyordu

• Eskisi iyiydi cidden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu daha güzel geliyo alıştık belki ondandir ama eskisi de güzeldi bence

• o kadar online oyun oynadım her oyunda gelen patch eskiyi arattı ama bu lolde böyle değil bence yeni harita eskisinden daha güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    Zaten kötü değil de o da iyiydi be
  • Çok parlaktı ve çözünürlük olarak yeni şapiyonlar uymuyordu eski haritaya, özellikle yasuodan sonra çok sırıtmaya başlamıştı bu olay

• Çok parlaktı ve çözünürlük olarak yeni şapiyonlar uymuyordu eski haritaya, özellikle yasuodan sonra çok sırıtmaya başlamıştı bu olay

• ben eski uğursuz koruluğu arıyorum o daha zevkliydi benim için değiştirdiler sevemedim sihirdar vadisine geçtim ama şimdi sihirdar vadisi eskisinden daha güzel ama eski uğursuz koruluğu çok özlüyorum :(
  • eskisi çok iç karartıcı , hava karanlık. ormanda giderken kha zix çıksa kalp krizi geçircek oluyodu insan
  • Çağ atladı resmen.Baron ve Dragon animasyonlarından tut,görselliğine kadar apayrı bir dünya oldu.Eski harita çöp şimdikinin yanın da
  • Bence çok daha güzel, adamlar gerçekten çalışıyor.
  • nasıl o parlak renkli göz bırakmayan animasyonları çöp olan haritayı özlüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

eskisi çok iç karartıcı , hava karanlık. ormanda giderken kha zix çıksa kalp krizi geçircek oluyodu insan

Yalnız olmadığımı biliyordum :) herkes parlak diyoduda bana hep daha karanlık geliyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.