Şimdi Ara

yalnız ve kötü hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks sürecindeyim ve bazen çalış(a)mıyorum düzene uy(a)muyorum sürekli planlar yapıp ertelemeler yapmamalar ve bunun üstüne gelen pişmanlık ve acı. YouTube vs. bakıyorum 15 saat çalıştım videoları görünce moralim bozuluyor. Okul bayıyor. İnsanlar yoruyor. Çok düşünüyorum sktğmn düşüncelerinde boğuluyorum. Ait hissetmeme hissi var sanki. Kendimi geride ve yalnız hissediyorum huzursuzum. Bunun sebebide çok büyük hayallerimin olması ve bunun gercekleştiremessem korkusu. Beni biraz rahatlatacak arkadaş abi kardeş varsa şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Küçük Rocky kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım inanki

• yaw ben 10+ saat çalıştığımı hiç hatırlamıyorum 7 8 saati bile nadir geçtim ve sayda 3,7k yaptım. Şu uc*be youtuberlara bakıp moral bozmayın, benim de moralim bozuluyordu ama hiç bir önemi yok işte

önemli olan o acılarla yüzleşebilmek, dicipline is key.

• çoğu yalan hoca takılma

• çok saatler çalışanlar kazanmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • youtube sadece ders videosu icin tavsiye ederim

• Sal birkac gün kendine gel. Şu an çok kritik geldiğinin farkındayım ama sonradan anlıyorsun zaman çok verimi artırmak daha önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yks hazırlanıp da bu dönemden geçmeyen yoktur hocam
    kendini bir an önce toparlamaya bak düzenli çalış az çok da temel varsa olmayacak şey yok

• İşte bugünler sana sınavı kazandıracak günler aw bugünlerde çalıştığın 5 saat >>>modunun yüksek olup çalıştığın 5 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sinav meselesini strese almayin sureci gecirmeye bakin caniniz sikkinsa calismayin , isteginiz gelince calisin ; rahat olan kazaniyor rahat olun

• üniye geçince düzelecek şahsen benim öyle oldu

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    normal sütten farkı ne tadı nasıl

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

fındık tadı var ve litresi 70 lira. fark bu

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    deneyecem migrosda vatsa

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

olması lazım kesin dene

• günde 10+ saat çalıştım diyenler yalan söylüyor genelde okulu dershaneyi youtube da dahil ediyor

günde hiç 10 saat çalışmadım ama sınavda yaptım demek ki onlar enayiydi her gün kütüphaneye gidip 10-15 saat çalıştım diyenlerde bir tuhaflık var zaten yksde ortalama sıralamalar yapıyor çoğunluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 9 Ekim 2023; 16:31:25 >
  • Çoğu kolpa hocam bazıları hatta sınavdan sonra yüksek bekliyorum ayt mat full cart curt dediler sonuçlar açıklandığında fazladan bir sürü yanlışları çıktı ytdekileri ciddiye almadan devam et kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim 3 saat fln ortalama ki çok yalnızım zaten o çok moral bozucu ben 2. Kez mezuna olarak çoğu arkadaşım üni gitti ve oyun fln oynuyorum öyle 0 arkadaş neredeyse. Çok kötü bir durum , anlıyorum

• inişli ve çıkışlı günlerin mutlaka olacak. planlarımıza çoğu zaman harfi harfine uyamıyoruz, şu an elimde programım var ama ilk üç gün fazlasını yapıp sonraki günlerde düşüş yaşamışım, boşlamışım. yani bu konuda yalnız değilsin. diğerlerinin söylediği gibi önemli olan birkaç günün ardından toparlayıp ortalama tempondan devam edip tekrardan üstüne daha fazlasını katabilmen. o yüzden canını sıkma ve zaten mezuna kaldıysan tüm bunları daha iyi biliyorsundur

yine de en kötü gününde dahi biraz kalem oynatabilirsen iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.