Şimdi Ara

Yalnızım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 15 yaşımdayım ve yanlızım yanlız olmamın sebebi kendimim ezdirmemem .

Birgün mahalle arkadaşlarla oturup sohbet ediyorduk ben yanımdaki arkadaşıma birşeyler anlatıyordum . Birden diğer arkadaşım üstüme yürüdü bende onun tabi . Sonra o çocuk ve 2 kişi gittiler ben ve yanımda konuştuğum arkadaşımla kaldık . Aradan yaklaşık 1 yıl geçti o konuştuğum arkadaşımı her biryere çağırışımda benle gelmiyordu . Facebook tanda bana gözükmememk için çevrimdışı oluyordu (bana göre) ve yazdıklarıma cevap vermiyordu. sonra bu olaylar den 1 2 ay sonra arkadaşımı o küstüğüm arkadaşlarımla beraber konuşurlarken gördüm tabi çok üzüldüm . Birde okul var tabi okuldada bir arkadaşım sürekli beni eziyordu en sonunda canıma tak etti bağırdım ona o da bana küstü . Birde dersane arkadaşlarım var dı tabiki 2 kişilerdi ve yanlarında 3 arkadaşı ben konuştuğum zaman iplenmiyordum . Yine dersane arkadaşlarımdan biri diğeri dersaneye gelmeyince benle takılıyor o gelince benle konuşmuyordu . o diğer arkadaş onu tembihliyordu eğer benle konuşursa onları birdaha yanlarına almayacaklarmış falan felan . Yani kısacası herkes bana cephe alıyor .

Okulda yaklaşık 2 kişiyle küsüm (Aslında Ben Hiçbiriyle küs değilim sadece kendileri konuşmuyorlar )

Mahallede 6 ( Hepsi arkadaşını 3 kuruşa satacak insanlar .)

Ne yapmam gerek evden dışarı çıkmıyorum artık çok sıkıldım.
    Her gün bana yaptıkları haksızlıkları hatırlayıp sinirden ağlıyorum.

Lütfen Bu konuyu Alay Konusu Etmezseniz Sevinirim.Lütfen Ciddi Cevaplar Verin.

İyi Günler

NOT: MAHALLEDEKİ ARKADAŞLARIMIN ÖZELLİKLERİNİDE SÖYLEMEKE İSTİYORUM

1. BİZDEN 1 YAŞ KÜÇÜK BABASININ MAAAŞINI BEN BİLİYORUM (1.600) BANA BABAMIN 3000 TL MAAAŞI VAR DİYOR. LAKAP TAKMAYI SEVEN(YAMUK KAFA , KARI ) KENDİ ÖZELLİKLERİNİ VEYA MEMELEKETİNİN ÖZELLİKLERİNİ SÜREKLİ ÖVEN(ÇANKIRILI). KİBİRLİ , BELEŞÇİ,KORKAK,ZITLAŞAN BİRİ.

2. EN SEVDİĞİM ARKADAŞIMI ELİMDEN ALMAYA ÇALIŞAN , KISKANÇ , ZITLAŞAN , SÜREKLİ KAVGA EDEN , KABULLENMEYEN BİRİSİ .

3. BİZDEN 2 YAŞ KÜÇÜK , KENDİNİ BİRŞEY SANAN , BÜYÜKLERİNE GÜVENİP BANA KABA ETLERİ KALKAN , KÜFÜRBAZ , HİLEKAR , KİRLİ(BİLDİĞİMİZ KİRLİ,PASAKLI) , BELEŞÇİ , İNSANIN EN İYİ ANINDA BİLE SİNİRİNİ BOZAN , DEDİĞİM DEDİK BİRİSİ

4. BENİM KANKAM(DI) SESSİZ , HERŞEYİ KABULLENEN , ARKADAN İŞ ÇEVİREN(YENİ ÖĞRENDİM), CANA YAKIN , ALTTAN ALAN BİRİSİ.

KENDİ GÖRÜŞLERİME GÖRE BEN : KOMİK , HAKSIZLIĞA GELEMEYEN , KÜFÜRBAZ (ÖYLE KÜFÜRLER DEĞİL SALAK KAZMA GİBİ ARGO SÖZLER) , NEŞELİ , ASABİ(NADİREN), SPORTİF , KORUYAN(ARKADAŞLARIMI) , CESUR , SİNİR BOZUCU (BAZEN) , ZIRTLAŞAN , VE ARKADAŞLARIMI ASLA ARKADASINDAN İŞ ÇEBVİRMEYECEK KADAR ŞEREFLİ BİRİYİM. (KENDİMCE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaradanaGurban -- 28 Haziran 2013; 13:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PLARE KALOS

arkandan konuşuyorlar ise sen onların önündesin.
    kendine olan saygını kaybetmektense onları kaybetmen daha mantıklı.
    yalnızlık meselesine gelince,
    o yaşlarda girişken olmalısın ama sabırlı ol. kendimi ezdirmeyeceğim diye sana her söylenen, her yapılana
    anında yanıt vermen gerekli değil. spor ile uğraş mesela. ben o yaşlarda stada gider basketbol oynardım
    ve orada arkadaş edinmiştim. neredeyse her gün buluşur oynardık.
    sana yaptıkları haksızlıkları da düşünüp durma, at bir kenara keyfine bak.
    hayatın boyunca bir sürü insan ile karşılasacaksın ama burada olduğu gibi herkese dostum diyemeceksin.

Cevabın İçin teşekkür Ederim Bu Sözlerini Düşünücem .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Yalnızım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.