Selamun Aleykum forum halkı. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben 2 yıllık okuyorum 1. sınıfım şu anda. Okulda bir kız var. Bununla daha önce bir veya iki kez göz göze geldik. Bundan cesaretle facebooktan arkadaşlık isteği yolladım bu sabah. 1 saat önce kabul etti bu isteği. Kabul ettikten yarım saat sonra tekrar çıkardı arkadaşlıktan. Kabul ettiğini görünce fazlasıyla sevinmiştim fakat çıkarmış tekrar inanın birden dona kaldım. Olayın özü bu arkadaşlar. Paylaşacak hiç kimsem yok bunları. Sadece siz sevgili forum halkına konuyu açmak istedim. Moralim çok düşük seviyede. Neden böyle yapmış olabilir ?
Bakınmış beğenmemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Face'den ekleme nedir yahu gidip merhaba deyip konuşmak varken. 1-0 geride başlamışsınız face'den ekleyerek. Neden kabul edip sildiği konusuna gelecek olursak, profiliniz gizlidir bakmış beğenmemiş silmiş olabilir. Başka bir ihtimal gelmedi aklıma.
Kezbana aşık olmuşsun geçmiş olsun.
Haklısınız gidip merhaba demek varken neden faceden istek gönderilir demişsiniz. Katılıyorum fakat 1. dönemde başıma gelen olaydan sonra kolay kolay muhabbet kuramıyorum kızlarla ki yapımda da utangaçlık olduğu için bu daha cazip geliyor. Profilim gizli değildi bu arada. Okulda görmüştü zaten beni. Bilemiyorum yani anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy
Kezbana aşık olmuşsun geçmiş olsun.
Benim karşıma çıkan her kız kezban mı olur yahu. Nedir bu şans. Ki uzaktan bakınca çok efendi birisine benziyor öyle bir kezbanlık görüntüsü yok yani.