Şimdi Ara

Yalnızlığı sevmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John WICK

İntrovert (içe dönük), extrovert (dışa dönük). İki farklı beynin uyaranı algılama biçimi farklı. Dışa dönük ışık, ses, hareket istiyor mutlu olmak için. İçe dönük tam tersi. Yalnızlığı sevme durumumuz bundan ibaret kısacası. Ben de sevmem kalabalığı gürültüyü düğünleri. Duygusal yorumlara gerek yok yani bilim cevabını veriyor herşeyin.

İngilizce bilen merakı olan bunu okuyabilir.
    https://www.learning-mind.com/introverted-brain-different-extroverted/
    Teşekkürler okuyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Bak onu yapmak lazım

Alıntıları Göster
    yeni insanlar tanımak güzel olur aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

yeni insanlar tanımak güzel olur aslında

Alıntıları Göster
    Yeni insanlarla çok kolay bir şekilde tanışıp kaynaşan hoş sohbet biriyimdir.

Tarih politika astronomi felsefe gündem aklına ne gelirse her konuda birşeyler okumuşluğum vardır.

İnsan içine girdiğimde konuşma sorunu yaşamam.

Yıllar önce üniversitede yüz den fazla kişinin önünde çıkıp çatır çatır takılmadan aksamadan defalarca konu yada araştırma anlatmışlıgım vardır. Tabi o günlerin kıymetini bilemedik orası ayrı.

Velhasıl kelam Yen'i insanlar iyidir ama ben arkadaşlarımın arkadaşları ile değil kendiliğinden gelişen arkadaşlıkları seviyorum genellikle daha iyi oluyor .

• quote:

Yeni insanlarla çok kolay bir şekilde tanışıp kaynaşan hoş sohbet biriyimdir.

Tarih politika astronomi felsefe gündem aklına ne gelirse her konuda birşeyler okumuşluğum vardır.

İnsan içine girdiğimde konuşma sorunu yaşamam.

Yıllar önce üniversitede yüz den fazla kişinin önünde çıkıp çatır çatır takılmadan aksamadan defalarca konu yada araştırma anlatmışlıgım vardır. Tabi o günlerin kıymetini bilemedik orası ayrı.

Velhasıl kelam Yen'i insanlar iyidir ama ben arkadaşlarımın arkadaşları ile değil kendiliğinden gelişen arkadaşlıkları seviyorum genellikle daha iyi oluyor .

Alıntıları Göster
    ben de kendiliğinden gelişen arkadaşlıkları seviyorum ana uzun zamandır hayatıma yeni bir insan girmedi

• quote:

ben de kendiliğinden gelişen arkadaşlıkları seviyorum ana uzun zamandır hayatıma yeni bir insan girmedi

Alıntıları Göster
    Benim zaman zaman Yen'i arkadaşlıklarım oluyor.

Bir süre önce biriyle konuşuyordum iyi biri olduğunu düşünüp ileriye dönük bişeyler düşünülecek biriydi bigün yazıp bigün yazmamazlık yaptı sebebini sordum bişey yok deyince bende her türlü sosyal platformdan ve telefondan engelledim.

Ben herkese fazla iyi biriydim ama galiba değiştim.

İnsanların iki yüzlülüğü duyarsızlığı beni değiştirdi şimdilerde kendim için yaşayan bir adamım.

• Kendin gibi birini bulana dek en iyisi yalniz kalmaktir

O kişiyi sevene kadar en iyisi budur

• quote:

Benim zaman zaman Yen'i arkadaşlıklarım oluyor.

Bir süre önce biriyle konuşuyordum iyi biri olduğunu düşünüp ileriye dönük bişeyler düşünülecek biriydi bigün yazıp bigün yazmamazlık yaptı sebebini sordum bişey yok deyince bende her türlü sosyal platformdan ve telefondan engelledim.

Ben herkese fazla iyi biriydim ama galiba değiştim.

İnsanların iki yüzlülüğü duyarsızlığı beni değiştirdi şimdilerde kendim için yaşayan bir adamım.

Alıntıları Göster
    bu hayat iyi insanlara göre değil

umarım ben de değişirim

• quote:

bu hayat iyi insanlara göre değil

umarım ben de değişirim

Alıntıları Göster
    Değişmekten de ziyade yine kendime ait değerlerim var sadece insanlarla arama set çekiyorum.

Hocam her insana hakettiği gibi davranmak lazım.

Sizi üzeceğinizi sezdiğiniz insanları derhal kapı dışarı edin

• quote:

Değişmekten de ziyade yine kendime ait değerlerim var sadece insanlarla arama set çekiyorum.

Hocam her insana hakettiği gibi davranmak lazım.

Sizi üzeceğinizi sezdiğiniz insanları derhal kapı dışarı edin

Alıntıları Göster
    ede ede yalnız kaldım zaten😂

• quote:

ede ede yalnız kaldım zaten😂

Alıntıları Göster
    En azından artık huzursuz değilsin iyi yönünden bak

• quote:

En azından artık huzursuz değilsin iyi yönünden bak

Alıntıları Göster
    canım sıkılıyor ve özleyip de ulaşamadığım insanlar var

kısaca mutsuzum

• Hep hayalimdir istanbulu terk edip insansız yerlere gitmek insanlardan o derece tiksiniyorum bana göre bir köpek bin insana bedeldir

• En sevdiğim şeydir yanlızlik 38 yaşındayım gereksiz insanlara tahammülüm yok çünkü candır yanlızlik bazı zorlukları olsada.

• Bilader o kadar inançlıyım demişsin ama kafede oturup çayları kurabiyeleri götürmüşsün demekki oruçlu değilsin bu nasıl inanç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Bilader o kadar inançlıyım demişsin ama kafede oturup çayları kurabiyeleri götürmüşsün demekki oruçlu değilsin bu nasıl inanç
    İnsanlara bunu yalnızca yaratıcı sorabilir.

Bizler ancak ; aç mısn bir ihtiyacın var mı gibi sorular sormalıyız.

Belki bir hastalığım var belki sağlığım yerinde ama tutmuyorum bu sizi ilgilendirir mi.?

• Ben de çok yalnızım 24 yaşındayım tek bir arkadaşım var üzülüyorum ben. Bi çevrem olsaydı diye

• Kendi tercihim olarak fazla arkadaşım yok.Sadece çok iyi anlaşabildiğim birkaç kişi ile görüşüyorum.Bir de kız arkadaşım var.Çok güzel giden bir ilişkimiz var yaklaşık 6 aydır.Haftada dershane dolayısıyla birkaç gün görüşürüyoruz ve pazar günleri dışarı çıkıyoruz ekstra olarak.Bir gün de sevdiğim arkadaşlarım ile görüşüyorum.

Daha önceden hiç arkadaşım olmadan başka bir yere taşınmıştık.Yaşadığım şehirde bile doğru dürüst arkadaşım yok iken oraya gidince gerçekten çok yalnızdım.Bir süre buna üzüldükten sonra alıştım.Evde yalnız olmayı çok seviyorum ben de.Açıp bir şeyler okuyorum , oyun oynuyorum , dizi izliyorum , müzik dinliyorum.Kahvemi alıp yayılmak en büyük keyiflerimden bir tanesi gerçekten.Bu birkaç insan olmasa hayatımda sanıyorum hiç dışarı çıkmam evde geçiririm bütün vaktimi.Zorunlu olmadıkça (dışlanmak vb.) yalnız kalmanın bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve bundan çok keyif alıyorum.

• quote:

yanlış yapıyorsun insan insansız yapamaz
    tek yapman gereken nefsini kontrol etmen

Alıntıları Göster
    Insansizlik kotu insanlarla birlikte olmaktan daha iyidir

10 yili askin suredir bizzat tecrübe ediyorum

Konu sahibi dostum mevcut ortam şartlarımda ben de yalnizligi tercih ediyorum ama ortamimi buldum mu da akarim yalan yok (2 yildir akamiyorum)

Seni inancından uzaklastiracak kişilere yol vermen iyi olmus ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnızım diyenlerin hiç birinin aslında yalnız olmaması ??? sevgilisizliği yalnızlık falan mı sanıyorsunuz yalnızlık çok boktan bişey hayatta bundan daha çok korktuğum çok az şey var ben her şeyi yaşayayım da yapa yalnız kalmayayım nolur
  • Yanlız kalmayı bende severim kimse yok hayatında daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.