Şimdi Ara

Yalnızlığı sevmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızlığı sevdiğimi söylediğimde sanıyorum bazıları inanmayacak bazıları şaşıracak bazıları ise bana katılacaklar.

Uzunca bir zamandır yalnızım eskisi gibi fazla arkadaşım YÖK inançlarım gereği kız arkadaşımda yok.

Ama eskisi gibi yalnızlık beni üzmüyor yada incitmiyor bilakis bana iyi geliyor yalnız kaldığımda mutlu ve huzurlu hissediyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz yalnızlık konusunda.?

Edit : bu sabah bir kafeye gidip bahçesinde kurabiye yeyip birkaç bardak çay ve güzel bir Türk kahvesi içtim. Çevremdeki tüm masalar zaman ilerledikçe doldu boşaldı kimse yalnız değildi herkes birileri işe geliyordu. Şöyle bir gerçek var ki insanlar yalnızlıktan korkuyor. Ödleri patlıyor sıkıntıdan kafayı yiyecek duruma geliyorlar biliyorum çünkü eskiden bende öyle hissediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygunsuzKertenkele -- 31 Mayıs 2018; 13:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yalnızlığı Sevmek

Yalnızlığı sevmek, birçok farklı nedenden dolayı yaşanabilen bir durumdur. Bazı insanlar, kendi başlarına olmaktan ve kendi düşüncelerine odaklanmaktan zevk alırlar. Diğerleri ise, çok fazla sosyal etkileşimin bunaltıcı veya yorucu olabileceğini hissederler.

Yalnızlığı sevmek, genellikle iç gözlem ve kişisel gelişim için bir fırsat olarak görülür. Yalnızken, kendini daha iyi tanıyabilir, tutkularını keşfedebilir ve kişisel hedeflerinle uyumlu bir yaşam tarzı oluşturabilirsin.

Ayrıca, yalnızlık yaratıcılık ve üretkenlik için bir katalizör olabilir. Yalnız zamanlarında, fikirlerini özgürce ifade edebilir ve rahatsız edilmeden çalışabilirsin. Bu da, yenilikçi çözümler geliştirmene ve yaratıcılığını artırmana yardımcı olabilir.

Yalnızlığı sevmek, sosyal izolasyon veya yalnız kalmakla karıştırılmamalıdır. Yalnızlığı seven kişiler, genellikle sağlıklı ve tatmin edici sosyal ilişkiler kurabilirler. Ancak, bu ilişkileri sürdürmek için aşırı bir ihtiyaç duymazlar.

Yalnızlığı sevmenin bazı potansiyel dezavantajları da vardır. Örneğin, yalnızlık bazen depresyon veya kaygı gibi duygusal sorunlarla ilişkilendirilebilir. Ancak, bu durum her zaman geçerli değildir ve yalnızlığı seven pek çok kişi mutlu ve tatmin edici bir hayat sürmektedir.

Yalnızlığı sevmek, kişiden kişiye değişebilen karmaşık bir konudur. Bu durumu yaşayan kişiler, kendi ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamanın ve yalnızlıklarını kucaklamanın önemini hatırlamalıdırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yalnizlik iyidir hocam

Hatta robinson cruze hep özenmisimdir keske bende böyle olsam diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Yalnizlik iyidir hocam

Hatta robinson cruze hep özenmisimdir keske bende böyle olsam diye
    Vallahi hoşuma gidiyor aldım elime bir kitap güzel bir kafede bir başıma kitap okuyup bişeyler dinliyorum.

Kurabiye çay kahve yetip içiyorum karşımda ki boş koltuğa bakıp gülümsüyorum susturmam gereken kimse yok

• sizinki sevmek değil de alışmak sanki, yalnızlığınızla barışık bir hal almışsınız, şanslısınız
  • ben bir tek insanlarla birlikteyken yaşadığımı hissediyorum
    yalnızlık berbat bir şey
  • yalnızlık sevilmez. yalnız olmak hiç arkadaşınızın, ailenizin olmamasıyla olmaz. bazen çevreniz insan doluyken de yalnz olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

sizinki sevmek değil de alışmak sanki, yalnızlığınızla barışık bir hal almışsınız, şanslısınız
    Sadece ben istediğim zaman çevremde insanlar var ve konuşuyor oluyorlar.

Haliyle gereksiz insanlardan gereksiz muhabbetlerden uzağım

Kendime huzurlu bir dünya hazırladığımı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

ben bir tek insanlarla birlikteyken yaşadığımı hissediyorum
    yalnızlık berbat bir şey
    Herkesin karakteri bir değil eskiden çok arkadaşından vardı kız arkadaşlarım vardı Allah'a inanmaya başladıktan sonra hayatım değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Sadece ben istediğim zaman çevremde insanlar var ve konuşuyor oluyorlar.

Haliyle gereksiz insanlardan gereksiz muhabbetlerden uzağım

Kendime huzurlu bir dünya hazırladığımı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    birader sen yalnız değilsin ki. neden öyle olduğunu düşünüyorsun?
  • quote:

Herkesin karakteri bir değil eskiden çok arkadaşından vardı kız arkadaşlarım vardı Allah'a inanmaya başladıktan sonra hayatım değişti

Alıntıları Göster
    mesela alkollü bir mekanda arkadaşların içerken sen içmeyebilirdin
    Allah'a inanmaya başladıktan sonra arkadaşlarından uzaklaşmana anlam veremedim
  • quote:

mesela alkollü bir mekanda arkadaşların içerken sen içmeyebilirdin
    Allah'a inanmaya başladıktan sonra arkadaşlarından uzaklaşmana anlam veremedim

Alıntıları Göster
    Beni ebedi felakete sürükleyeceklerdi. Onlardan uzak durunca kötülüklerden de uzaklaştım eskiden yaptıklarımı yapmamaya başladım.

Elbette Yen'i arkadaşlar edinebilirdim ama çevremde değerli insanlar göremiyorum.

Boş muhabbetler yapacak gece mekanlara gidecek Arabayla bir yerlere gidilecek adam çok ama ben bunların değil huzurun peşindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

birader sen yalnız değilsin ki. neden öyle olduğunu düşünüyorsun?

Alıntıları Göster
    Yalnız olan Allah'tır sevgili dostum haklısın

Sizler vardınız öyle değil mi

• quote:

Beni ebedi felakete sürükleyeceklerdi. Onlardan uzak durunca kötülüklerden de uzaklaştım eskiden yaptıklarımı yapmamaya başladım.

Elbette Yen'i arkadaşlar edinebilirdim ama çevremde değerli insanlar göremiyorum.

Boş muhabbetler yapacak gece mekanlara gidecek Arabayla bir yerlere gidilecek adam çok ama ben bunların değil huzurun peşindeyim

Alıntıları Göster
    yanlış yapıyorsun insan insansız yapamaz
    tek yapman gereken nefsini kontrol etmen

• quote:

yanlış yapıyorsun insan insansız yapamaz
    tek yapman gereken nefsini kontrol etmen

Alıntıları Göster
    Güzel insanlar ile bir arada olmak istiyorum yani bu herkesin isteyebileceği birşey sevgili dostum

Yanlarındaki en rahat olmak istiyorum

• Yanlızlık iyidirde

Şöyle yanlızlar olarak bi toplansak, gezsek iyi olur aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güzel insanlar ile bir arada olmak istiyorum yani bu herkesin isteyebileceği birşey sevgili dostum

Yanlarındaki en rahat olmak istiyorum

Alıntıları Göster
    anladım
    güzel insan kalmadı ki bu devirde güzel insanı bulayım derken yalnızlıktan kafayı yemezsin umarım
  • Babam bana derdi ki "Yalnızlık iyidir. İnsan bazen kendiyle başbaşa kalması gerekir. Ölçüp tartmalı hareketlerini. Yaşadığı şeyleri düşünmeli. Ama düşünürken de kaybolmamalı. Çevresini unutmamalı. Ben yalnızım diye onlar da yalnız olsun dememeli."

Buna inandım ve böyle devam etmeye çalışıyorum.
  • İntrovert (içe dönük), extrovert (dışa dönük). İki farklı beynin uyaranı algılama biçimi farklı. Dışa dönük ışık, ses, hareket istiyor mutlu olmak için. İçe dönük tam tersi. Yalnızlığı sevme durumumuz bundan ibaret kısacası. Ben de sevmem kalabalığı gürültüyü düğünleri. Duygusal yorumlara gerek yok yani bilim cevabını veriyor herşeyin.

İngilizce bilen merakı olan bunu okuyabilir.
    https://www.learning-mind.com/introverted-brain-different-extroverted/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 31 Mayıs 2018; 12:25:37 >
  • quote:

anladım
    güzel insan kalmadı ki bu devirde güzel insanı bulayım derken yalnızlıktan kafayı yemezsin umarım

Alıntıları Göster
    2 sene önce çaresizlikten kıvrandığım kimsenin bana yardım eli uzatmadığı alnımda siyah damarların çıktığı bir zamanda delirmedim büyük konuşmayayım lakin o zaman delirmediysem sanıyorum delirmem

• quote:

Orijinalden alıntı: rekuku

Yanlızlık iyidirde

Şöyle yanlızlar olarak bi toplansak, gezsek iyi olur aslında
    Bak onu yapmak lazım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.