Şimdi Ara

Yalnızlığın çaresini bulmak istiyoruz gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yalnızım ya üniverstiye ne hayallerle geldik ne hallerdeyiz ne olacak bilmiyorum

• mutlu olmak icin birine ihtiyacin yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremdeki insanları çift olarak gördükçe mutsuz oluyorum ben de mi sorun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

mutlu olmak icin birine ihtiyacin yok

bir müddet sonra var.Dönem dönem insan bu yanılgıya kapılabilir fakat hayat boyu yalnız kalan birey olamaz.
  • Artık o kadar düşünmemeye çalışıyorum belki de okuduğum bölüm kaynaklı yalnızım
  • fok balıkları beni görse şükür namazı kılarlar o kadar diyim siz anlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: B****

Artık o kadar düşünmemeye çalışıyorum belki de okuduğum bölüm kaynaklı yalnızım

Okuduğun bölümü neden olarak saymayı bırak bence.

1. ve 2. sınıfta neredeyse bütün mühendisliklerden Türkçe , Hss , Eco vs vs derslerde diğer fakültelerden öğrenciler olur.

Hadi onu geçtim 1 kız tanısan onun arkadaşıyla tanışsan öyle öyle bir şeyler olur.

Not: Bende bulamadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Şubat 2014; 1:30:34 >
  • Aynı durumdayız ne olacak böyle sosyal olamıyorum girdiğim ortamlarda kasılıyorum konuşamıyorum
  • ellerine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YvesMont

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

mutlu olmak icin birine ihtiyacin yok

bir müddet sonra var.Dönem dönem insan bu yanılgıya kapılabilir fakat hayat boyu yalnız kalan birey olamaz.

ailen arkadaslarin olacak tabi ki ben karsi cinsi yani sevgili anlaminda soyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Artık o kadar düşünmemeye çalışıyorum belki de okuduğum bölüm kaynaklı yalnızım

Okuduğun bölümü neden olarak saymayı bırak bence.

1. ve 2. sınıfta neredeyse bütün mühendisliklerden Türkçe , Hss , Eco vs vs derslerde diğer fakültelerden öğrenciler olur.

Hadi onu geçtim 1 kız tanısan onun arkadaşıyla tanışsan öyle öyle bir şeyler olur.

Not: Bende bulamadım hiç

Tıp okuyorum malesef insanlar beni sürekli çalışan biri olarak tuhaf görüyorlar

• Hayallerle gidersen öyle olur. Azgın boğalar gibi davrandın kızlar korktu kaçtı burda yalnızım konusu açıyorsun
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    Söylemek istemiyordum ama ben kızım zaten o yüzden merak etme kızlar kaçamaz
  • Hiç kimse yoksa sağ elin var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Söylemek istemiyordum ama ben kızım zaten o yüzden merak etme kızlar kaçamaz

Nasıl birisin bilmiyorum ki öneri verim, sevmek sevilmek hiç denedin mi ? Ama öyle gönül eğlendirme değil dugyularındaki boşluğu doldurucak biri.
  • Çirkin biriysen kasma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Mirror -- 12 Şubat 2014; 1:50:04 >
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    Kimseyle eğlence olsun diye bir şeyler yaşamak istemedim hep tek bi kişi olsun hayalimdi artık zamanının geldiğini düşündüğümden belki de son zamanlarda bu kadar dert ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Gabriel

Çirkin biriysen kasma kendini

Buna ben karar veremem kişiden kişiye değişir ama öyle olduğumu düşünmüyorum
  • quote:

Kimseyle eğlence olsun diye bir şeyler yaşamak istemedim hep tek bi kişi olsun hayalimdi artık zamanının geldiğini düşündüğümden belki de son zamanlarda bu kadar dert ediyorum

Bende aynıyım sahte yaşanmışlığı sevmem, boş gelir ama ne diyelim. Olduğu "Kadar", Olmadığı "Kader"

İlk mesajımı standart üni hayali kuran bir erkeğe göre yazdım buradaki çoğu insan o modlarda gidiyor... Kendi çevremden biliyorum

Sosyalleş dışarı çık gez dolaş demem sana insanın ne yapıcağını kendinden başkası bilemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.