Şimdi Ara

yalnızlığın nedemek oldugunu bilen varmı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet vozer iyi kalpli deep kardeşime katılıyorum

bende biraz antisosyalim ama sen özellikle bunu istiyor gibisin.

Bence de biraz deep e kulak ver.
  • Bu elimde olan birşey değil ki arkadaşlar. Yani ben evde mutlu oluyorum, dışarıda sıkılıyorum. En basiti tatil tatil diye götürdükleri yerlerde bile en fazla bir hafta kalıyorum o da sıkıntıdan patlıyorum. Ben Yengeç Burcuyum ve sanırım bu burcun özelliklerini tamamen taşıyorum. Benim için ev birinci planda.

Bakın size bir örnek vereyim de gülün biraz. Askerliğimi Erdek'de yaptım. Askerlik sürem boyunca ev kiraladım ve çarşı iznimi evde oturup tv izleyerek geçirdim koca 7 ay boyunca. :)))

Ben dışarıda mutsuz oluyorum. Şuanda Üsküdar salacak'da oturuyorum ve inanın sahile yılda 10 defayı geçmez gittiğim. O da kesin yiyecek bişeyler almak içindir. Pekçok kimse şöyle bir sahil turu yapayım diye çıkar dışarı ama bana hiç zevk vermiyor. İlle de evim.

Bilgisayarım olmadığı zamanlar da oldu. Yine de evde otururdum. Çocukluğumda da böyleydim ben. Kuzenlerim filan çıkardı dışarı oyun oynardı, eve girmezlerdi ama ben hep evde otururdum. Çok nadir çıkardım dışarı. Daha çok ev oyunları oynardım.

Bence halimden şikayetçi olmadığım sürece güzel. Tabi bir kız arkadaşınız olduğu zaman genellikle bu yüzden sürekli tartışmalar yaşıyorsunuz, o da başka bir konu....

• dostum yani nasıl ifade edebilirim bilmiyorum ama sende bir kaçız seziyorum ben. psikolojik olarak yakınlaşmak istemiyorsun.. bir şekilde sosyalliği sevmiyorsun gibi..
  • ya bu benim şahs düşüncem ama,bilgisayar başında insan neden onlarca saatini geçirir ki.kafe işletenlere bir şey demiyorum.onşar kendilerin soyutlasın lütfen...
  • evet aynen. Sosyalliği sevmiyorum, kalabalığı sevmiyorum. işin ilginç yanı sosyal olmaya özenmiyorum da. Hani kimi kimse vardır için için çok ister ama kıramaz kabuğunu, çekingendir, beceremez bir türlü. Benim öyle bir özentim de yok. İlginç bir maddeyim anlayacağınız. :))
  • ben yalnızlığa hiç gelemem.insan benden uzaklaşmaya başlayınca kendimi kötü hissederim.zaten normalde de çok fazla yakın arkadaşım yoktur.onlar da uzaklaşınca...sanırım ölene kadar yalnızlıktan korkacağım.gerçi artık korkmama gerek kalmadı ya neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

evet aynen. Sosyalliği sevmiyorum, kalabalığı sevmiyorum. işin ilginç yanı sosyal olmaya özenmiyorum da. Hani kimi kimse vardır için için çok ister ama kıramaz kabuğunu, çekingendir, beceremez bir türlü. Benim öyle bir özentim de yok. İlginç bir maddeyim anlayacağınız. :))

seni alıyorum dostum, ama benim sosyal olmaktan kastım 1 grup eğlence düşkünü genç olup heyyo heyyo eğlenmek değil sakın yanlış anlama beni bu konuda.. sen kendi kabuğunda kalmayı seviyorsu belliki. harbi ya senin cinsin ne ki...

• tek başıma hiçkimse olmadan yaşamayı isterim....bir ada olabilir sadece benim olduğum....ölene dek orada kalsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: savasay

tek başıma hiçkimse olmadan yaşamayı isterim....bir ada olabilir sadece benim olduğum....ölene dek orada kalsam...

olmaz öle şey...
    izin vermiyos bis seni yalnız bırakmıyos...
  • @james_earl_cash;

Valla cinsim ne bilemeyecem ama annem genellikle odun der bana. Bir defasında kız arkadaşım da demişti aynı kelimeyi. Heralde bu bir tesadüf olmasa gerek. Artık Kütükgillerden bir cinsim ama hangisi ben de bilmiyorum.
  • quote:

@james_earl_cash;

Valla cinsim ne bilemeyecem ama annem genellikle odun der bana. Bir defasında kız arkadaşım da demişti aynı kelimeyi. Heralde bu bir tesadüf olmasa gerek. Artık Kütükgillerden bir cinsim ama hangisi ben de bilmiyorum.

kütükgiller
    bu yeni bi tür mü oluyo
    lisede fen dersinde falan görmedikti de

• quote:

@james_earl_cash;

anlıyorum odun kardeşim şey pardon vozer kardeşim.

neyse nasıl rahatsan öyle takıl...

• quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

Orjinalden alıntı: savasay

tek başıma hiçkimse olmadan yaşamayı isterim....bir ada olabilir sadece benim olduğum....ölene dek orada kalsam...

olmaz öle şey...
    izin vermiyos bis seni yalnız bırakmıyos...

saolasın james kardeş...ama yalnızlığım hislerim sandığınız gibi basit bi şey değil...gitmek elimde olsa bunu yaparım hemde herkesten ve herşeyden kaçarım....

• bir kaç yıldır beklediğim beni en çok üzeceğini bildiğim bi haberi aldım bugün....bu yüzden böyleyim...ama inş bir kaç hafta yada aya yada yıla normale dönerim....
  • neymiş o haber anlat bakim...
  • yıllardır unutamadığım biri ve .......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 10 Kasım 2004, 20:52:14 >
  • anlamıştım zaten böyle bir şey olduğunu...

sıkma canını bak o nasıl mutlu olmanın yolunu bulmuşsa sende bulabilirsin bence... bana bak savasay.. üsme artık kendini. bu kaybettiğin günler geri gelmeyecek.. ben defalarce ölümden dönmüş biri olarak 1 günü bırak bir anın bile bir yarım saatin bile değerini iyi biliyorum.... o yüzden bana kulak ver.. sıkma canını...
  • quote:

ben defalarce ölümden dönmüş biri olarak 1 günü bırak bir anın bile bir yarım saatin bile değerini iyi biliyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: Shairim

quote:

ben defalarce ölümden dönmüş biri olarak 1 günü bırak bir anın bile bir yarım saatin bile değerini iyi biliyorum....

9 canlıyım ben.. 3 hakkım daha var..

• James aman ii değerlendir Mazallah son hakkında gülmekten öldü diye bi manşete olay olmayasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.