Şimdi Ara

yalnızlığın nedemek oldugunu bilen varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatta hiç yalnız kalmayı yada yalnız kalmaya mahkum oldugunuz bir ortam oldumu yada kendini yalnız hisseden

• hani hep derler ya yalnız olmasada yalnızım dostlarım yalnızım yalnız nedir buuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohikanreplikan

hani hep derler ya yalnız olmasada yalnızım dostlarım yalnızım yalnız nedir buuuu
    Yalnız kalmaktan değil yalnız olmaktan korkmak lazım.

Ben kalabalıklar içindede yalnız biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drazy

Alıntıları Göster
    doğru kimi kimseler vardır ki toplum içindede her zaman kendini yalnız hisseder bende onlardan biriyimmmmm

• quote:

Alıntıları Göster
    yanlız kalmak çok kötü bir duygu bütün düşüncelerin iyi yada kötü aklına geliyor
    bence en iyisi kalabalık ortamlar allah kimseyi yalnız bırakmasın
    hele bu durum yaşlanınca daha kötü olucak tüm sevdiklerin birerbirer gidince zaten hayatta yalnız kalıcan en iisimi simdi yalnız kalmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BeZgİn KeDi

yanlız kalmak çok kötü bir duygu bütün düşüncelerin iyi yada kötü aklına geliyor
    bence en iyisi kalabalık ortamlar allah kimseyi yalnız bırakmasın
    hele bu durum yaşlanınca daha kötü olucak tüm sevdiklerin birerbirer gidince zaten hayatta yalnız kalıcan en iisimi simdi yalnız kalmayalım

Alıntıları Göster
    simdiden alısmak lazımmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohikanreplikan

simdiden alısmak lazımmmmm

Alıntıları Göster
    yalnızlık!...
    yalnızlık kışın ortasında çırılçıplak palandökende yatmaya benzer.
    yalnızlık her gülüşte biraz acı, her sevinçte biraz hüzün okumaktır.
    yalnızlık insanların en mutlu anlarında, aklına gelen bir kaç gerçekle hüzünlenip, nezaket icabı gülmektir.
    yalnızlık her insanda olan, ama bunun farkında olmayan insanlarla birlikte olmaktır.
    yalnızlık acıyı tek başına yaşayıp, karanlıklarda gizlenerek bir kaç damlayla hesaplaşmaktır.
    yalnızlık hayatın gerçeğidir.
    Gerçek yalnızlığın ta kendisidir....

• quote:

Orijinalden alıntı: esli

yalnızlık!...
    yalnızlık kışın ortasında çırılçıplak palandökende yatmaya benzer.
    yalnızlık her gülüşte biraz acı, her sevinçte biraz hüzün okumaktır.
    yalnızlık insanların en mutlu anlarında, aklına gelen bir kaç gerçekle hüzünlenip, nezaket icabı gülmektir.
    yalnızlık her insanda olan, ama bunun farkında olmayan insanlarla birlikte olmaktır.
    yalnızlık acıyı tek başına yaşayıp, karanlıklarda gizlenerek bir kaç damlayla hesaplaşmaktır.
    yalnızlık hayatın gerçeğidir.
    Gerçek yalnızlığın ta kendisidir....

Alıntıları Göster
    Ben de yalnız hissedenlerdenim..Yine de aile gibisi yok , onlara haksızlık etmek istemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Izlem

Ben de yalnız hissedenlerdenim..Yine de aile gibisi yok , onlara haksızlık etmek istemem..

Alıntıları Göster
    valla 1 aydır evde tek kalıyorum...

ne güzel oluyor istediğimi yapıyorum..

baya bir kitap okudum...

yalnızlık güzel ama değerlendirebilene...

ama dediğiniz anlamda yalnız değilim ve kendimi de yalnız hissetmiyorum, canım sıkıldığında gidecek yerlerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Impact

valla 1 aydır evde tek kalıyorum...

ne güzel oluyor istediğimi yapıyorum..

baya bir kitap okudum...

yalnızlık güzel ama değerlendirebilene...

ama dediğiniz anlamda yalnız değilim ve kendimi de yalnız hissetmiyorum, canım sıkıldığında gidecek yerlerim var.

Alıntıları Göster
    YALNIZIM....

belkide bir ömür boyu yalnız olacağım...

bazen güzel bazense berbat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

YALNIZIM....

belkide bir ömür boyu yalnız olacağım...

bazen güzel bazense berbat....

Alıntıları Göster
    her genç ister yalnız yaşayayım, bir evde yalnız olayım.. aile sıkıntısı yookk, o yok, bu yok.. özgür yaşam, kafana göre yaşam.. yok öyle birşey...

insanoluna göre değil yalnz yaşamak..

bende her genç gibi aile ortmaında sıkılmıştım. kend, düzenimolsun, kendi evim olsun, kimseye hesap verden yaşıyayım derdim.. gün geldi, üniversiteye başladım... aiilemler saatlerce uzakta, 3 katlı hayvan gibi bir evde tek başıma yaşamaya başladım.. ilk 1 ay ne güzeldi.. kafama göre takılıyordum.müzik son ses, eved yarı çıplak kafama göre rahat, ..

daha sonra artık canım eve gelmek istememeye başladı.. eve geliyorum ses yok seda yok, boşbş ev.. düşüp bayılsa sana yetişecek kimse yok.. (heleki bir gün banyoda ıslak zemin yüzünden düşüp bayıldığımda 1 saati aşkın o vaziyette kalmışım yerde.. )

yalnızlık sıkıyor, bilgisayarda var. müziklerde var. oyunlarda var.. ama yalnızlık ta var.. ağutosun ortasında üşümeye başladım sonra.. eve geldiğimde bir süre sonra ne müzik ne televizyon zevk vermemeye başladı... neyse

uzun hikaye bunlar.. sonrası daha kötü elbette...

AMA YALNIZLIK HAKKINDA TASDİKLEDİĞİM DÜŞÜNCEM ŞUDUR..

İNSAN BAZEN YALNIZ KALMALIDIR. HAFTA 1 GÜN GÜNDE 1 SAAT VB. ÇÜNKÜ KENDİSİYLE BAŞBAŞA KALIP, KENDİSİNİ YARGILAMALI, KARARLAR VERMELİDİR.

AMA SÜREKLİ YALNIZLIK KASAR, İNSAN GÖRE DEĞİLDİR.. İNSANİ YAŞAMAYA GÖRE DEĞİLDİR.. BUDA BENİM DÜŞÜNCEM..

ünv. bittikten sonrada yalnız kaldım.. yalnız yaşamk hiçte özenilecek bişi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: james_earl_cash

her genç ister yalnız yaşayayım, bir evde yalnız olayım.. aile sıkıntısı yookk, o yok, bu yok.. özgür yaşam, kafana göre yaşam.. yok öyle birşey...

insanoluna göre değil yalnz yaşamak..

bende her genç gibi aile ortmaında sıkılmıştım. kend, düzenimolsun, kendi evim olsun, kimseye hesap verden yaşıyayım derdim.. gün geldi, üniversiteye başladım... aiilemler saatlerce uzakta, 3 katlı hayvan gibi bir evde tek başıma yaşamaya başladım.. ilk 1 ay ne güzeldi.. kafama göre takılıyordum.müzik son ses, eved yarı çıplak kafama göre rahat, ..

daha sonra artık canım eve gelmek istememeye başladı.. eve geliyorum ses yok seda yok, boşbş ev.. düşüp bayılsa sana yetişecek kimse yok.. (heleki bir gün banyoda ıslak zemin yüzünden düşüp bayıldığımda 1 saati aşkın o vaziyette kalmışım yerde.. )

yalnızlık sıkıyor, bilgisayarda var. müziklerde var. oyunlarda var.. ama yalnızlık ta var.. ağutosun ortasında üşümeye başladım sonra.. eve geldiğimde bir süre sonra ne müzik ne televizyon zevk vermemeye başladı... neyse

uzun hikaye bunlar.. sonrası daha kötü elbette...

AMA YALNIZLIK HAKKINDA TASDİKLEDİĞİM DÜŞÜNCEM ŞUDUR..

İNSAN BAZEN YALNIZ KALMALIDIR. HAFTA 1 GÜN GÜNDE 1 SAAT VB. ÇÜNKÜ KENDİSİYLE BAŞBAŞA KALIP, KENDİSİNİ YARGILAMALI, KARARLAR VERMELİDİR.

AMA SÜREKLİ YALNIZLIK KASAR, İNSAN GÖRE DEĞİLDİR.. İNSANİ YAŞAMAYA GÖRE DEĞİLDİR.. BUDA BENİM DÜŞÜNCEM..

ünv. bittikten sonrada yalnız kaldım.. yalnız yaşamk hiçte özenilecek bişi değil...

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Impact

quote:

Alıntıları Göster
    james_earl_cash
    (heleki bir gün banyoda ıslak zemin yüzünden düşüp bayıldığımda 1 saati aşkın o vaziyette kalmışım yerde.. )

bende senin gibi annem köye gittiginde 4 gün hasta yattım bir yemek yapanım bile olmadı en zoruda bu zaten hasta olsan sana bakıcak hiç kimsen yok sıcak bir çorba yapanın olmaması ne kötü onun için yalnız yaşamak zor ölsen seni bulmaları bile 1 haftayı bulur allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: BeZgİn KeDi

james_earl_cash
    (heleki bir gün banyoda ıslak zemin yüzünden düşüp bayıldığımda 1 saati aşkın o vaziyette kalmışım yerde.. )

bende senin gibi annem köye gittiginde 4 gün hasta yattım bir yemek yapanım bile olmadı en zoruda bu zaten hasta olsan sana bakıcak hiç kimsen yok sıcak bir çorba yapanın olmaması ne kötü onun için yalnız yaşamak zor ölsen seni bulmaları bile 1 haftayı bulur allah korusun

Alıntıları Göster
    Milyonların içindeki yanlız kafalılar, yalnız olduğunu sanan aptallar....

• quote:

Orijinalden alıntı: samray

Alıntıları Göster
    Sadece 2 adet çok samimi arkadaşım vardır. Bir de kızarkadaşım dersek toplam 3 kişi ile sık görüşür dertlerimi paylaşırdım, ama artık sadece 2 arkadaşım kaldı.

Bu tamamen benim seçimim. Vıcık vıcık arkadaşlık ilişkileri, 1 saat kafa dinleyememe gibi sorunları istemediğim için sürekli görüşüp can ciğer olduğum arkadaş sayısınız 2 ile sınırladım. Ortaokul yıllarımdan beri bu iki arkadaşım ile idare edip gidiyoruz. Tabi üniversiteden de var birkaç arkadaşım ama arada her zaman mesafe bıraktım.

• quote:

Alıntıları Göster
    joaquin rodrigo iyi bilir yalnızlıgı, iyi de anlatir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Sadece 2 adet çok samimi arkadaşım vardır. Bir de kızarkadaşım dersek toplam 3 kişi ile sık görüşür dertlerimi paylaşırdım, ama artık sadece 2 arkadaşım kaldı.

Bu tamamen benim seçimim. Vıcık vıcık arkadaşlık ilişkileri, 1 saat kafa dinleyememe gibi sorunları istemediğim için sürekli görüşüp can ciğer olduğum arkadaş sayısınız 2 ile sınırladım. Ortaokul yıllarımdan beri bu iki arkadaşım ile idare edip gidiyoruz. Tabi üniversiteden de var birkaç arkadaşım ama arada her zaman mesafe bıraktım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

bu senin yaşadığına yalnızlık denmez bence dostum.. sen sade fazla curcuna olmayan bir yaşamı benimsiyorsun sanırım..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: samray

ne demek bu şimdi.?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samray

ne demek bu şimdi.?

Alıntıları Göster
    @james_earl_cash;

Evet haklısın. Ama tabiki bu tür bir hayat benimseyince doğal olarak yalnız da kalıyorsunuz. Örneğin birşeye moraliniz bozuk oluyor, birileri ile dertleşmek istiyorsunuz ama kısıtlı sayıdaki dostlarınız o anda şehir dışında ya da çok meşgul durumda olabiliyorlar. Eskiden çok daha sık görüşebiliyorduk ama yaş ilerleyince insanlar hayat kavgasına atılınca zaman geliyor 3 hafta 1 ay hiç görüşemediğimiz oluyor.

Bazen telefonuma bakıyorum bir ay içinde sadece 2 defa bilemediniz 3 defa aranmışım. Ya da ben aramışım. Halimden çok şikayetçi olduğum düşünülmesin. Ben böyle rahatım. Bazen gerçekten annem babam hariç 1 ay hiçbir tanıdığım ile yüzyüze görüşmediğim oluyor. Tatil bile yapmayı sevmem, bizimkileri evden gönderip tek başıma evde birkaç hafta geçirmek gibisi yoktur benim için.

Ben yalnızlık için doğmuşum. Yapım böyle.....

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

@james_earl_cash;

Evet haklısın. Ama tabiki bu tür bir hayat benimseyince doğal olarak yalnız da kalıyorsunuz. Örneğin birşeye moraliniz bozuk oluyor, birileri ile dertleşmek istiyorsunuz ama kısıtlı sayıdaki dostlarınız o anda şehir dışında ya da çok meşgul durumda olabiliyorlar. Eskiden çok daha sık görüşebiliyorduk ama yaş ilerleyince insanlar hayat kavgasına atılınca zaman geliyor 3 hafta 1 ay hiç görüşemediğimiz oluyor.

Bazen telefonuma bakıyorum bir ay içinde sadece 2 defa bilemediniz 3 defa aranmışım. Ya da ben aramışım. Halimden çok şikayetçi olduğum düşünülmesin. Ben böyle rahatım. Bazen gerçekten annem babam hariç 1 ay hiçbir tanıdığım ile yüzyüze görüşmediğim oluyor. Tatil bile yapmayı sevmem, bizimkileri evden gönderip tek başıma evde birkaç hafta geçirmek gibisi yoktur benim için.

Ben yalnızlık için doğmuşum. Yapım böyle.....

Alıntıları Göster
    vozer;

bilgisayar bağımlısısın heralde ;
    bence dışarı çık gez toz, tabiatla başbaşa kal insanlarla olmassa bile,
    evinin haricinde çok orjinal bir dünya var keşfet...

ama yalnızca evde kalma derim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.