James aman ii değerlendir Mazallah son hakkında gülmekten öldü diye bi manşete olay olmayasın
2 kaldı..
İNSANLAR YALNIZ DOĞAR VE YALNIZ ÖLÜR... AMA YALNIZ YAŞAYAMAZLAR... HOŞLANSALARDA HOŞLANMASALARDA..... AMA BANA GÖRE YALNIZLIK GÜZEL BİRŞEY... İNSANIN KENDİ İLE BARIŞMASININ (TABİ BU BİR SAVAŞ SONUNDA OLUR..) EN İYİ ANI... YALNIZLIK GÜZELDİR.... AMA DAHA KÖTÜSÜ VAR... YALNIZLIKLA DOST OLDUMU İNSAN KENDİ SESİNİ FAZLA DUYMAYA BAŞLADIMI ASLA YALNIZ KALAMAZ... YALNIZ KEN BİLE YANI BAŞINDA KENDİNİ KENDİ YALNIZLIĞINI BULUR.... İŞTE O ZAMAN YALNIZLIĞA ÖZLEM BAŞLAR...... BU DAHADA KÖTÜ... ONUN İÇİN YALNIZLIĞIMIZI KONTROL ALTINA ALMAKTA FAYDA VAR....
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
quote:
Orjinalden alıntı: çinporseleni
James aman ii değerlendir Mazallah son hakkında gülmekten öldü diye bi manşete olay olmayasın
2 kaldı..
EEEEEEE.... ADAM UYARDI ÜSTELİK...
olsun ya...
2 hakkım var işte..
adam olana çok bile..
şaka bir yana.. doğru söylemişsin yalnızlığı kontrol altında tutmak lazım. azı da zarar. çoğu zarar...
asosyallerin forumu gibi herkes yalnızım dio sanaldaki arkadaşlarımız gerçek hayattakinden daha çok ne .oktan bi durum yaws
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
anlamıştım zaten böyle bir şey olduğunu...
sıkma canını bak o nasıl mutlu olmanın yolunu bulmuşsa sende bulabilirsin bence... bana bak savasay.. üsme artık kendini. bu kaybettiğin günler geri gelmeyecek.. ben defalarce ölümden dönmüş biri olarak 1 günü bırak bir anın bile bir yarım saatin bile değerini iyi biliyorum.... o yüzden bana kulak ver.. sıkma canını...
saol james kardeş...zaten bunun için uğraşıyorum inş başarırım...
hort
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
hort
öff be bir heyecan girdim yazacaktım..hiç şevk kalmadı bak şimdi
zuahaha sen oku oku baştan
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
hort
öff be bir heyecan girdim yazacaktım..hiç şevk kalmadı bak şimdi
niye şevk kalmadı ki ?? o kadar güzel şeyler yazılmış ki, tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme