Şimdi Ara

Yalnızlıktan ölmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok yalnızım kimsem yok, okul bittiğinden beri böyle. Okuldayken insanların arasında oluyosun zaman bi şekilde geçiyo haziranda da full sınava çalıştım sınav sonrası da anca kendime geldim dizi film geçti.
    Temmuzda kursa gittim konuştuğum bikaç kişi de vardı ama şuan.... kimsem yok çok mutsuzum canım sıkılıyo napıcam? c2den bi kızla konuşuyodum tamamen can sıkıntısından indirdim random insanlara yazdım bi kız samimi cevap verdi, muhabbeti sardı. Hatta bikaç kere saat 4e 5e kadar msjlaştık ama o da gitti artık bana cevap vermiyo bi anda ne oldu anlamadım

yok mu bu durumda biri

• Ölmezsin rahat ol ben 4-5 yıldır aynıyım üstelik son iki yıl çok ağır geçti benim için. Sadece insanları gözlemliyorum. Aralarına katılmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donem donem yalnizlik olur yine arkadas bulursun
    tabi okul dönemi gibi genis cevre nadiren olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Terk edilmişlik başkadır, yalnızlık başka..." demiş Niçe reyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

Donem donem yalnizlik olur yine arkadas bulursun
    tabi okul dönemi gibi genis cevre nadiren olur
    hocam instaya bakıyorum herkes geziyo bi ben böyleymişim gibi geliyor daha da üzüyo yazın çoğunlukla durumum böyle zaten bu yaz daha bi canım sıkıldı. üniye başliyim daha kalıcı arkadaşlar yapmaya çalışıcam

ama şuan için kısa süreli napabilirim ki sıkıntımı geçirecek
  • Gezmek icin para lazım
    para varsa birsuru tur var gunubirlik haftalik vs.
    hersey paraya baglı.
    ama gezmek ayrı yalnizlik ayri.gezi gelir gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklenen hayatimin ilk ceyregi yeni bittigi icin sorun etmiyorum ama son ceyrege gelince olum sebebim bu olur galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    5 yıl önce açıldı
    Yalnızlıktan geberiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de 4-5 yıldır bu durumdayım instagram fln da kullanmıyorum. yalnızlık var mood swing gündüz depresyonu çok leş bir şey. çok ağır ilaçları bıraktım. sırf biraz normal hissetmek için kendimi dışarı atıyor tek basıma turluyorum.

• Donem donem insan yillarca suren yalnizliklar yasayabiliyor yigenim. Sanki basireti baglanmış gibi. Bu birazda bizim elimizde. Ornegin sosyal aktivitelere agirlik vermen lazim, reel arkadaslarinla cafe gibi ortamlara giderek, spor salonuna baslayarak, universite hayatina atilabilirsin. Ama herşeyden onemliside girişken olmak lazim..

• 4 yıldır yalnızım daha ölmedim

• Hem parasiz hem yalniz olmak beter asil hapis gibi ama paran varsa bircok etkinlige katilip sıkintini gecirirsin

• Yaklaşık 2 yıldır ağır asosyaller arasındayım çok kötü.Artık halisülasyonlar vb. görüyorum telefon sesleri falan duymaya başladım kendime kanka diyorum bazen istemeden ve birden dünya iki üç kat yukarı çıkıyor durduk yere çıldıracağım ya şizofren gibiyim kurtulmaya çalış en azından dışarıda vakit geçir ev adamı delirtir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.