Şimdi Ara

Açlıktan Ölüyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açlıktan ölmek üzereyim karnım o kadar aç ki su bile içemiyorum midemin boş olması sebebiyle midemi bulandırıyor.
    Dolapta sucuk, kaşar, yoğurt, domates, biber, ketçap, mayonez vb şeyler ve her çeşit sebze var, ne yapabilirim bu malzemelerle?
    Genelde hep bimden aldığım döner, nugget vb şeyleri ısıtıp yiyorum geceleri, ama şuan öyle hazır ısıtabileceğim birşey maalesef yok.

Edit: O gece gözüm nasıl döndüyse artık kızarttım tavada sucukları baba, kaşarıda hafif tavaya attım sucuğun yağını alıp tam yavaştan erimeye başlayacağı sırada aldım eritmedim.

Ardından kestiğim çeri domatesleri tuzladıktan sonra hepsini birden attım bütün ekmeğin arasına, ardından bolca pul biber ekledim yenmeye hazırdı, sonra tam yiyecektim aklıma dolapta acı biber turşusu olduğu geldi.

Açtım kavanozu baba 10-15 tane allah ne verdiyse koydum, yanınada açtım bi kola vallaha yeniden doğmuş gibi oldum.

Bünyem acıya alışık olduğu halde 1-2 saat sonra midemi bozdu nedense, pul biberle ikisi dokundu sanırım, ama inan buna değdi.

Ulan yine karnım acıktı. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksafoncu -- 19 Kasım 2018; 4:4:26 >

• Sigaraya abanıp duruyorum acil bişeyler önerin. :(
  • UPPPPPP YARDIM EDİN
  • Önce saksafonu bir bırak.
  • her şey var işte melemen yap
  • sucuğu güzelce 10 parça kalın kesip yağda tavada kızart. daha sonra üstlerine kaşar gezidr. sıcaklığıyla erisinler. cızz sesini duy ama.
    sonra domates ile biberi ince ince dilimlerle kes. jülyen yap gerekirse. bir tam ekmeği ortadan ikiye bölüp tavadaki yağ ile iç tarafını ısıt. ısınınca sucukları istifle ekmeğe. domatesi, biberi koy. üstünede ketçap, mayonez dök. birde çay koy yanına.
    şuan fena oldum ben markete gidiyorum

gece sen ölmüşsündür gerçi. ben markete gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Önce saksafonu bir bırak.
    Zuhahahahahuhhhaaa

Yav tramvay da kahkaha attım, Allah iyiliğini versin. Yılın kapağını yapmışsın
  • Soğan varsa menemen yap yanında sucuk pişir çayla göm
  • önce sigara tuzağından kurtul.daha yaşın kaç bilmiyorum.

şunu izlemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doksanlar çocuğu

sucuğu güzelce 10 parça kalın kesip yağda tavada kızart. daha sonra üstlerine kaşar gezidr. sıcaklığıyla erisinler. cızz sesini duy ama.
    sonra domates ile biberi ince ince dilimlerle kes. jülyen yap gerekirse. bir tam ekmeği ortadan ikiye bölüp tavadaki yağ ile iç tarafını ısıt. ısınınca sucukları istifle ekmeğe. domatesi, biberi koy. üstünede ketçap, mayonez dök. birde çay koy yanına.
    şuan fena oldum ben markete gidiyorum

gece sen ölmüşsündür gerçi. ben markete gidiyorum
    O gece gözüm nasıl döndüyse artık kızarttım tavada sucukları baba, kaşarıda hafif tavaya attım sucuğun yağını alıp tam yavaştan erimeye başlayacağı sırada aldım eritmedim.
    Ardından kestiğim çeri domatesleri tuzladıktan sonra hepsini birden attım bütün ekmeğin arasına, ardından bolca pul biber ekledim yenmeye hazırdı, sonra tam yiyecektim aklıma dolapta acı biber turşusu olduğu geldi.
    Açtım kavanozu baba 10-15 tane allah ne verdiyse koydum, yanınada açtım bi kola vallaha yeniden doğmuş gibi oldum.
    Bünyem acıya alışık olduğu halde 1-2 saat sonra midemi bozdu nedense, pul biberle ikisi dokundu sanırım, ama inan buna değdi.
    Ulan yine karnım acıktı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

önce sigara tuzağından kurtul.daha yaşın kaç bilmiyorum.

şunu izlemeni tavsiye ederim.

Denedim aga olmuyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: saksafoncu

Denedim aga olmuyor. :(

Alıntıları Göster
    denemeye devam et dostum. 1 ay dayanırsan sigaradan kurtulursun. emre üstünuçarı takip et.

ben bu adamla bıraktım
  • Kimsede dememiş

Ekmek yoksa pasta ye

Pasta yoksa yaprak ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.