Şimdi Ara

Yalova Hukuk 3.sınıfım - Bilgi veriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılavuz yayınlandı arkadaşlar. Bölümlerdeki prof, doçent, yardımcı doçent sayıları bölümün karşısında yazıyor. Ona göre bir fikir sahibi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 2 Temmuz 2015; 2:09:49 >
  • Bu kadar da önemsiz değil hukukta üniversite. Özellikle büyük şehirlerdeki devlet üniversiteleri size çok şey katar, imkanlarınız daha fazla olur. Hakimlik - savcılık için Ankara en iyi şehirdir hukuk okuyan için, avukat düşünen için İstanbul çok iyidir.
    Yılların köklü üniversitelerinin de illaki bir avantajı olsun artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta benim soruya bir cevap verseydin sana zahmet??
  • Onların zaten avantajı var ona bişey diyen yok :))
    Ama bir işletme-iktisat-mühendislik kadar üniversite seçen bir bölüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexeria

hocam acaba yalova hukuk ta devam zorunlulugu varmı , birde fakülteye bursadan gidip gelen varmı acaba sanki öyle duymustum servis falan kaldırıyorlar diye yardımcı olursan sevinirim ....

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 1 Ocak 2016; 10:37:50 >
  • Kardeş ben Lüleburgaz'da oturuyorum Yalova'ya gelmek istiyordum fakat daha kampüsünün olmadığını duyunca aklım Erzurum'a kaydı orasını da pek istemiyorum.Sence kampüsün olmamasına takılmayıp Yalova'ya mı geleyim yoksa Erzurum'a mı gideyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke Bora B kullanıcısına yanıt
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 1 Ocak 2016; 10:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Lüleburgaz'da oturuyorsan o kadar uzağa gitme bence. Yani ben olsam gitmezdim. Tam anlamıyla kampüs yok ama hukuk binası yapılıyor. Bizim sınıfta Erzurumda bir sene okuyup sonra yatay geçişle gelenler var. Kampüslü falan olsun istiyorsan bişey diyemem :))

Tavsiyelerin için sağ ol dikkate alacağım

• Dersler donemlikmi yillik mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: berkebora97

quote:

Lüleburgaz'da oturuyorsan o kadar uzağa gitme bence. Yani ben olsam gitmezdim. Tam anlamıyla kampüs yok ama hukuk binası yapılıyor. Bizim sınıfta Erzurumda bir sene okuyup sonra yatay geçişle gelenler var. Kampüslü falan olsun istiyorsan bişey diyemem :))

.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 1 Ocak 2016; 10:38:45 >
  • duyar D kullanıcısına yanıt
    Dönemlik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkebora97

quote:

Hukuklardaki öğretim görevlilerinin sayılarını paylaştım farklı bir konuda. Oraya da bakıp fikir sahibi olabilirsin.

Oraya da baktım Yalova'da daha çok öğretim görevlisi var

• Yabancı dil erasmus 2.-3. Yabancı dil eğitim imkanları var mı varsa nasıl onları öğrenebilir miyim hazırlık var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Yabancı dil erasmus 2.-3. Yabancı dil eğitim imkanları var mı varsa nasıl onları öğrenebilir miyim hazırlık var mı?

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 1 Ocak 2016; 10:39:34 >
  • Sanırım yalova hukukda okuyucam :)) Katü diye düşünmüştüm ama akademik kadrosu 7 kişi :S Kocaelini de belki tutar diye yazıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetFaruk2

yalova cevre acisindan nasil bir yer mesela sevgilini alip gezmeye cikttiginda insnlar yiyecekmis gibi bakiyr mu

Hayır o konuda anadolu şehirlerine kıyasla daha medenidir Yalovalılar.
    Zaten sevgilini alıp dolaşacağın, yüreyeceğin yerler yerler belli. Heykel, sahil, Fatih Caddesi vesaire. Buralarda hiç sıkıntı çıkmaz. Anca kenar mahallere gidersen bakanlar olabilir.
  • hocam benim sorum farklı olacak cevaplarsanız sevinirim.benim ts2 sıralamam 46bin eskişehir tarih okumak istiyorum ama biraz zor gibi.sizce ilk sıraya böyle tutması zor olanlar mı yazmalıyım yoksa tutması kesin olanları mı ilk sıralara yazmalıyım?benim korkum tutması kesin olanlara başkalarının yerleşmesi ve benim Allah korusun açık da kalmam...
  • iibf nerde eğitim görüyor?
    pendik yalova kaç tl feribotla? inince yakın mı?
    yeni kampüs yapılıyor mu? ne zamana biter?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar kampüs olmadığı için iibf myo ile aynı yerde ders görüyordu. Bu sene ise kampüsteki binaya geçilecek büyük ihtimal. Pendik feribot 11 TL civarı. İnince şehir içi minibüsü ile 20 dk falan. Normalde 5 dk sürmez ama minibüsler yavaş gidip dur kalk yaptığı için öyle.
  • Hocam benim merak ettiğim birçok şey var; öncelikle hukuk bölümü hakkında sorularım olacak, nasıl gidiyor hukuk öğrencisi olmak ? Okurken aynı zamanda çalışmak gibi bir imkanın var mı? En azından sen yaptın mı bunu? Yalova Hukuktan ve Ankara Hukuktan mezun olan öğrencilerin en büyük farkı ne, yani kendini geliştirme mevzusu hukuk için de geçerli mi? Hakimlik ve savcılık sınavlarının prosedürlerine kısaca değinir misin, Yalova Hukuk ya da herhangi bir anadolu hukuk fakültesi ( erciyes, ısparta vs ) bu konuda ne kadar başarılı, ya da şöyle sorayım, mülakatlarda torpilin işlediği doğru mu? Bu konuda bir bilgin var mı? Bunlar dışında Yalova hakkında pek sorum yok fakat bir haber görmüştüm, kiralık hukuk fakültesi diye Doğru mu bu olay, doğruysa asıl fakülte nerede, siz nerede ders görüyorsunuz? Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.