Şimdi Ara

Yalova mı? Bolu mu? (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, kusura bakamyın ilk 10k-20k da değilim ben takmıyosunuz bu sıraları ama Kocaeli ve Sakarya'dan sonra Bolu mu yoksa Yalova mı yazsam karar verememedim yardımcı olun lütfen.

Linki açıp size göre önde olan ili seçtikten sonra Vote butonuna basmanız yeterli olacak

http://strawpoll.me/179472

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakanAdam -- 13 Temmuz 2013; 15:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TakanAdam

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben seni takıyorum merak etme.
    Önemli bir adamsın ..

1.Çeko direk kpss kas (Yalovaya gidersen)
    2.İşletme okuyacksan dil ve pazarlama kas satın alma müdürü oluyorsun. 1000-2500 lira sana kalmış birşey.

Fakat illeri soruyorsan yalova derim çünkü metropol kentlerine yakın yerler iyidir. Yalova ufak vegüzel biryer..
    bolu soğuk eğlencesi fazla diye biliyorum ama karar senin.

sen nereyi istiyorsan orayı yaz

bu arada sana bende sorayim :)
    169 binim sayısalda(TMCİYİM) sence 161 - 160 bi gelme olasığılı varmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Kardeşim ben seni takıyorum merak etme.
    Önemli bir adamsın ..

1.Çeko direk kpss kas (Yalovaya gidersen)
    2.İşletme okuyacksan dil ve pazarlama kas satın alma müdürü oluyorsun. 1000-2500 lira sana kalmış birşey.

Fakat illeri soruyorsan yalova derim çünkü metropol kentlerine yakın yerler iyidir. Yalova ufak vegüzel biryer..
    bolu soğuk eğlencesi fazla diye biliyorum ama karar senin.

sen nereyi istiyorsan orayı yaz

bu arada sana bende sorayim :)
    169 binim sayısalda(TMCİYİM) sence 161 - 160 bi gelme olasığılı varmı :)

Alıntıları Göster
    Dershane ve okulla görüştüm bi kaç da makale denk geldi, TM1'de %15 oynama olacağını söylüyolar genelde ama hep kumar işi bu tercihler.

Bu arada karşılaştımalara baktığımda Çeko-İşletme-İktisat neredeyse aynı alanları kapsıyorlar. Ne kadar kendini geliştirirsen o kadar sivriliyomuşsun. Genel durum bu. Bir de işin ucunda 4-5 sene var. Yaşanılacak yeri iyi seçmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakanAdam -- 13 Temmuz 2013; 16:01:20 >

• quote:

Dershane ve okulla görüştüm bi kaç da makale denk geldi, TM1'de %15 oynama olacağını söylüyolar genelde ama hep kumar işi bu tercihler.

Bu arada karşılaştımalara baktığımda Çeko-İşletme-İktisat neredeyse aynı alanları kapsıyorlar. Ne kadar kendini geliştirirsen o kadar sivriliyomuşsun. Genel durum bu. Bir de işin ucunda 4-5 sene var. Yaşanılacak yeri iyi seçmek lazım
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bolu da 8-9 yıl yaşadım, insanı, ortamı, şehri, belediyesi, kurumları her açısından en beklenmeyecek yerden bile insanı hayattan soğutur. Ailemden dolayı orada oturmak zorunda kaldım ama cidden hayatımın karanlık çağıydı diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManikD

Bolu da 8-9 yıl yaşadım, insanı, ortamı, şehri, belediyesi, kurumları her açısından en beklenmeyecek yerden bile insanı hayattan soğutur. Ailemden dolayı orada oturmak zorunda kaldım ama cidden hayatımın karanlık çağıydı diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    düzceliyim ailem söylemesede uzaga gitmemi istemedikleri belli oluyor o yüzden arada kaldım bende cogu boluluyla anlasamam cok arada kaldım valla

• quote:

düzceliyim ailem söylemesede uzaga gitmemi istemedikleri belli oluyor o yüzden arada kaldım bende cogu boluluyla anlasamam cok arada kaldım valla

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Yalova hiç şaşma yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

artıları neler olabilir kampüsü yok diye biliyodum, yalova myoda bi arkadaşla görüştüm. Bitti diye biliyorum bu sene kampüse geçilebilir, merkeze otobüste 10dk mesafede falan dedi kafama baya yattı yalova
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

artıları neler olabilir kampüsü yok diye biliyodum, yalova myoda bi arkadaşla görüştüm. Bitti diye biliyorum bu sene kampüse geçilebilir, merkeze otobüste 10dk mesafede falan dedi kafama baya yattı yalova

Alıntıları Göster
    Doğma büyüme Boluluyum. Yazma

• quote:

Orijinalden alıntı: vildan1st

Kısa net eyvallah komşu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vildan1st

Kısa net eyvallah komşu

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Doğduğumdan beri her sene yazlığım olan Yalova Çınarcık mevkiine giderim. Tabiki her yerde oldugu gibi barzosu vs'sı var ama şöyle söyleyeyim gece hayatı falan filan jr. Bodrum. Yalova'ya 30 dakka mesafede
  • Bolu'yu bi bolulular sever derdim yukarıda gördüm oyle değilmiş , bokululardan da sevmeyen varmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogurtcanavari -- 14 Temmuz 2013; 6:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

Bolu'yu bi bolulular sever derdim yukarıda gördüm oyle değilmiş , bokululardan da sevmeyen varmis
    kendini geliştirmene göre yükselirsin diyenleri boğazlayasım geliyor. Nası geliştireyim laü :) dostum ben sana bunun cevabını açık bir şekilde vereceğim. Sessiz içine kapanıksan bunu okul yıllarında atman lazım. Tabi açıldım falan diye her lafa söze atlama :) aklında tart düşün sonra seninle alakası varsa konunun fikrini söyle:D bin düşün bir söyle bunun için cuk oturuyor :) Neyse en önemli kendini geliştirme işlemi yabancı dil. iibf ve mühendisliklerin ingilizce okunması taraftarıyım. Eğer okuyacağın okulun eğitim dili ing değilse sen 4 seneye boşa geçirme zaten çoğu sözel dersler olcak iibf'de. Kpss ihmal etme bu arada :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.