Şimdi Ara

Yalova yada Bursa'nın en iyi BRC ustası kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model toyota corolla 1.6 terra aracım için BRC kit taktırmak istiyorum. LPG kitini kalitesi kadar ustanın işçiliğide malumunuz çok önemli, bu sebeple bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tecrübelerinden (işçilik memnuniyeti ve fiyat) faydalanmak isterim.

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alperaydinli

Merhaba Arkadaşlar

2006 model toyota corolla 1.6 terra aracım için BRC kit taktırmak istiyorum. LPG kitini kalitesi kadar ustanın işçiliğide malumunuz çok önemli, bu sebeple bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tecrübelerinden (işçilik memnuniyeti ve fiyat) faydalanmak isterim.

şimdiden teşekkürler

ZEKİ OTO LPG Telefon : 0 226 825 36 11
    Adres : KİRAZLI SANAYİ D/1 BLOK NO: 35-36
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

Merhabalar ;

Firma sahibi Niyazi Bey'e lütfen selamlarımı iletiniz ,gereğini yapacaktır.

BURSA BÖLGE BAYİSİ
    NİRA MÜHENDİSLİK
    Yeni Yalova yolu (Panayır Lambaları Peugeot Nilkar-Doğtaş arası) Panayır mah. Yunus Emre cd. No:22
    0224 211 63 80 0544 211 63 80
    0224 211 63 81
    NİYAZİ ULUDAĞ
    0532 795 69 72
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

fs otogaz faruk usta yı bi araştır, namını çok duydum, bir kaç seferde telefonda bilgi almışlığım var...
  • Arkadaslar cok tesekkurler, tavsiyelerinizi ve maddi durumuda degerlendirip bibu nlarin icinden sececegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.