Şimdi Ara

yamaha 357 pioneer 415 sony 598 hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu 3 anfıden bırını alabılecek butcem var sız ustatlar ne tavsıye edersınız.fıkırlerınızı esırgemeyınde bu hafta bu ısı bıtıreyım.bırde fıyat performans ıtıbarıyle jamo e 350 nasıldır.fılm ve muzık esıt agırlıkta kullanacam.teknosada 550ytl.anfılerın fıyatlarıda o aralıkta.tavsıyelerınızı beklıyorum

• e 350 yi bende almak istiyorum ama kimseden sordum çıt çıkmadı..
    cevap verilirse iyi olur ...
    bende technics su v620 amp. e bağlamayı düşünüyorm ...

up
  • kımse cewap wermedıgıne gore bu sıstemı kaıdeye almıyorlar galıba yada bılgısı olan arkadaslar ıcın gırıs sevıyesınde olduklarından dolayı cewap vermıyor olabılırler.ama yenı baslayanlar ıcın yardımlarını esırgememelerı gerek.ve moderatorler arkadaslar forumlarda sevıyesıne gore urunler ıcın acıklayıcı anlatım yapsalar ıyı olur.hem forumlar bıraz temız kalır.nacızane fıkrım tabıı
  • E350'yi Denon alıcımla kullanıyorum, çok memnunum. Bir kaç yıl boyunca kulağımı eğitip, ne istediğimi daha iyi öğrenip daha pahalı hoparlörlerin sesini ayırt edebilene kadar kaliteli ses duymamı sağlayacaklar. Ayrıca eski yazıları okuduğum kadarıyla fiyat/performans oranını, çok beğenilen Wharfedale'den daha iyi buluyorum. Jamo bu işte uzman bir marka, kalitesiz bir ürün çıkarmazlar.

Yukarıdaki üç alıcıyı da kullanmadım ama marka olarak Yamaha ve Pioneer'ı tercih ederim. Bildiğim kadarıyla Pioneer'ın modeli pek yeni bir model değil, o yüzden Yamaha tercih edilebilir. Ama en azından Yamaha RX-V457'ye çıkabilirseniz çok daha iyi olur.

Yanılmıyorsam, İstinye'deki ChampionSA'nın içindeki TeknoSA'da Jamo hoparlör seti bir Yamaha RX-V 350'ye bağlıydı bir ara. Gidip dinleyebilirsin.
  • almayın...
    tasarruf sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 15 Şubat 2006 9:32:24 >
  • Firochromis ilgine ve saygına tesekkur ederım.ama arkadaslar tecrubelerını yazmakta zorlanıyor.neyse.cok saol.gene tek basımıza halledecegız
  • @the_cantan arkadaşım neden almayalım tasarruf dışında mantıklı bir neden gösterebilirmisin.
    böyle yazınca bize bi yararı olmuyor.

sadece mesaj sayın yükseliyor, haksızmıyım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma haklısın. lakin bu sete başka ne yazılır bulamadım. dinleyip beğenirseniz eğlenmemek için sorun yoktur.
  • Cantan neden beğenmiyor bilmiyorum ama yapılacak en güzel şey dinlemektir. Her insanın beklentisi ve bütçesi farklı olduğu için başkaların fikri her zaman işe yaramaz. Örneğin Metrocity TeknoSA'da hem RX-V 357 hem de Jamo hoparlör seti olması lazımdı. Bağlı değiller ama rica ederseniz stereo olarak bağlarlar. Yanlış hatırlamıyorsam bir Marantz'a bağlı Dali'ler vardı, her ikisini basit bir dinlemeyle karşılaştırabilirsiniz. Sonra da bir yerlerde kahve içerken karar verirsiniz :) Yine Eminönü'ndeki mağazalarda yarım günlük bir dolaşma size bir sürü fikir verir. İnternette araştırın ama daha da çok dolaşın.
  • merhaba arkadaşlar;

konu hakkında uzman olduğumu söyleyemem ama yaklaşık 1 yıldır bende araştırma yaptım. eğer bahsettiğin modeller içinde tercih yapacak olursak; yamaha amfi bence en iyi seçim olacaktır. gerek müzik gerekse film performansı giriş seviyesi bir sistem için çok yeterli. marka belirtmemiş olsaydınız bile bende size yamaha yı önerirdim. hoparlörlere gelirsek; wharfedale jamo'dan bence daha kaliteli sesler sunuyor. ama dediğim gibi kişiye göre değişir. fakat jamo da kötü demiyorum sadece tercih yapacak olursak bence wharfedale jamo'dan bir üst sırada olmalı. bunun yanında bahsettiğin hoparlör setini dinledim ve fiyatına göre başarılı buldum. dediğim gibi giriş seviyesi için güzel bir konfigürasyon yapmışsın. daha iyileri tabiki olabilir ama yazdıkların arasında f/p olarak en iyi tercih bu olurdu bence. şunu da söylemeliyim ki sistemi almadan önce yanınızda sevdiğiniz bir cd'yi alıp satıcıya gidip almak istediğiniz sistemde test etmeniz sizi çok rahatlatacaktır. şimdiden hayırlı olsun...

• Ben de yanlış anlaşılmamak için son bir şeyler daha ekleyeyim. Ben Wharfedale kullanmadım hiç dolayısıyla kendimde yorum yapma hakkı görmüyorum ama aynı alıcıya bağlılarken (Wharfedale 9.5) seslerini dinledim. Sonuçta evde ayaklarını uzatıp tamamen sese yoğunlaşmış olmaya benzemiyor ama Jamo'nun performansı beni şaşırttı. Fiyatı da Wharfadale'den daha ucuz olduğu için fiyat performans oranı daha iyi dedim. Yoksa Wharfedale daha kaliteli olabilir, bir şey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firochromis

Cantan neden beğenmiyor bilmiyorum ama yapılacak en güzel şey dinlemektir. Her insanın beklentisi ve bütçesi farklı olduğu için başkaların fikri her zaman işe yaramaz. Örneğin Metrocity TeknoSA'da hem RX-V 357 hem de Jamo hoparlör seti olması lazımdı. Bağlı değiller ama rica ederseniz stereo olarak bağlarlar. Yanlış hatırlamıyorsam bir Marantz'a bağlı Dali'ler vardı, her ikisini basit bir dinlemeyle karşılaştırabilirsiniz. Sonra da bir yerlerde kahve içerken karar verirsiniz :) Yine Eminönü'ndeki mağazalarda yarım günlük bir dolaşma size bir sürü fikir verir. İnternette araştırın ama daha da çok dolaşın.

Bu anlamsız tepkini anlamış değilim. ill ve son cümle dışındaki mesajıngüzeldi halbu ki.
    internette daha da çok dolaşın; diyorsun seviyeni anlamış bulunuyorum maalesef.
    bahsi geçen jamolar nerdeyse 2 senedir piyasa da(yanılmıyorsam belki de 3). özellikle tekno sa'da. Türkiye de belki de ilk dinleyenlerden biriyim ve ilk hoşuna gitmeyenlerdenim belki de. bunu yansıttım ve istersen linkleri veririm okursun.

öze gelelim; jamo e350 takım ile değerlendirsek bence uydu ve center ları vasat. kolonlarda basit, sade tasarım ve teknolojiye sahip lakin ufak olmaları, amfilerle kolay sürümünü gerçekleştiriyor.sürümleri konusunu üstü kapalı geçtim biraz. şimdi ben dali blue 808 ve jamo e350 kıyaslamam onu söyleyeyim. ha fırsat bulur dinlerim tabi ki. bir de pek tutmadığım wharf. diamond 8.4 bile daha iyi durumda.
    e350 kendi karakterinde, huyunda ses çıkaran bir hoparlör. dedim ya sade yapısı ve bass-reflex kolon yapısı hoş bir ses çıkarıyor. birazcık zorlarsam olmaz; elimde ki amfinin, kablonun, kaynağın hakkını veremez. tiz fena değildi orta seslerde eksiklik var. biraz dedim ya uğultuya düşer hemen.

bahsettiği 580liralık jamo. birde 260 liralık jamo set vardı. o fiyata alınır ve tek tuttuğum tarafları surround işe yararlar.

ekonomik olarak zor ise elbette yamaha ve jamo seti alınabilir. o zamn multimeyda setlere veya hazır setlere yönlendiririz. ilk mesajda bütçe belirtilse iyi olur ki herkes zengindir bana kalırsa. kim kalkışır bu işe?-genelleme olmamak kaydıyla-

• Cantan, yazdığımı hiç anlamamışsın. Orada bir tepki yok bir kere ki vermiş olsam bile bunun anlamsız olup olmayacağını sen belirlemezsin herhalde (Bak, bu son yazdığım gerçekten de tepki :) ) İlk ve son cümleyi beğenmediğine göre tekrar bir bakalım.

O yazının ilk cümlesinde, "Cantan neden beğenmiyor bilmiyorum ama yapılacak en güzel şey dinlemektir." demişim. Bunun neresini beğenmedin anlamıyorum. "Cantan'ın beğenmeme sebebini bilmiyorum ama dinleyip kendi kararınızı verin diyorum. İnternette araştırın ama daha da çok dolaşın. Son cümlede de dolaşın derken, dışarıda dükkanları dolaşın diyorum. Bir önceki cümleyle beraber düşünürsen anlamak zor değil.

Neymiş benim seviyem, şurada yazdığım iki üç mesajdan çıkardıysan, bunu da duymak isterim.
  • quote:

Cantan, yazdığımı hiç anlamamışsın. Orada bir tepki yok bir kere ki vermiş olsam bile bunun anlamsız olup olmayacağını sen belirlemezsin herhalde (Bak, bu son yazdığım gerçekten de tepki :) ) İlk ve son cümleyi beğenmediğine göre tekrar bir bakalım.

O yazının ilk cümlesinde, "Cantan neden beğenmiyor bilmiyorum ama yapılacak en güzel şey dinlemektir." demişim. Bunun neresini beğenmedin anlamıyorum. "Cantan'ın beğenmeme sebebini bilmiyorum ama dinleyip kendi kararınızı verin diyorum. İnternette araştırın ama daha da çok dolaşın. Son cümlede de dolaşın derken, dışarıda dükkanları dolaşın diyorum. Bir önceki cümleyle beraber düşünürsen anlamak zor değil.

Neymiş benim seviyem, şurada yazdığım iki üç mesajdan çıkardıysan, bunu da duymak isterim.

Şimdi daha iyi olduğunu kabul etmeliyim.
    lakin ilk tepkim yapılacak en iyi şey dinlemektir deyince ister istemez rahatsız oldum. birden sallıyormuşum hissine kapıldım.ki ben de olmayan şeydir. bir şeyi süzmeden vermem.
    şimdi ilk ve son mesaja bakınca benim için son derece gereksiz.tereciye tere satıyorsun. doğal olarak sen de ben de bilmeyince anlaşmazlık çıktı. neye dayanıpta hakkım da hüküm verdin?-gez, dolaş?- o yüzden mesajlaşmanın gidişatına bakarsan bu yüzden böyle bir seviye uydurdum kendimce. önyargı yanılabilir insan. ha onkyo topiğinde sanki tepki almışım gibi geldi de bana onun da etkisi var sanki. şimdi dert etmemize gerek yok.
    şu açıdan haklısın bazen kısa mesajla ''jbl'den şaşma'' mantığı gibi kısa yazınca siz de haklısınız. e bende bu kolon için yazmaktan usandım. daha iyi bütçe olduğu nazara alınarak fikir belirttim ki o paraya yine iyi, daha ucuzu kurulabilirdi.
    ne ise sorun değil dostum.

• Sorun kalmadı o zaman.

Bu ortamda yeni olduğum için yazdığım şeyler yanlış yorumlanabilir, ben sizi tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz Birbirimizi tanıdıkça bu tip durumlar ortadan kalkacaktır.

Sağlıcakla
  • quote:

Sorun kalmadı o zaman.

Bu ortamda yeni olduğum için yazdığım şeyler yanlış yorumlanabilir, ben sizi tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz Birbirimizi tanıdıkça bu tip durumlar ortadan kalkacaktır.

Sağlıcakla

bilmukabele.

sistem için
    dinleyip sevenler alabilir. kimse size bir şey diyemez.

• arkadaşlar ben yamaha rx-v 357 kullanıyorum..almadan önce de çok araştırma yaptım..birçok forum sitesinden görüş aldım..ve en sonunda yamaha da karar kıldım..diğerlerini dinlemedim ama..ben çok memnunum yani bu sınıftaki anfilerin içinde en iyisi..hele o bahsettiğin diğer iki anfiden iyi onu söyleyebilirim..bence al yamahayı:)
  • pioneer 415 hakkında fikrin nedir? amfiyi öğrenmek istiyorum.
  • pek bi bilgim yok ama başka forumlarda karşılaştırma olarak sorduğumda büyük çoğunluk yamaha dedi....pioneer kullanmadım yani...ama dediğim gibi yamaha güzel bi anfi bence...
  • bu forum benımde fıkırlerımı degıstırdı pıoneer714 alcaktım vazgectım yamaha 457 alıcam artık gorucez .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.