Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YAMAHA 461 ile beraber JBL E90 nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk
    Sizce,

Bulduğun fiyatlar nedir joyberk?
  • doğru benden başka bayi ve stok yok

quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

Mal yok ne zaman geleceği de belirsiz. Zaten bu yuzden toppop u tavsiye ettik, istanbulda bu kolonları stoğunda bulunduran baska firma yok diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

Bu kötü oldu küçük alanda etki vermediyse büyükte hiçbi faydası olmaz. WAFda ciddi sıkıntı yaratmaya başladı. SW150 ile yırtarım diodm. Du bakalım ne yapcaz.

Sevg'l' Daneel,
    gece uyuyamadim bakem dedim foruma 3500 de dolanirken. atlamak gibi olacak ama geniş mekan için bilakis tam tersi güven bana.
    aslında kapalı yerde 20mt geriden ses kaynağını dinlerseniz şaşarsınız sese.adeta mekan kabin oluyor. downfring yapı evin zeminiyle rezonansa tutuşursa komşuyuda alevlendirir.ama spike ile ve altına koyacağın hem sert, hem emici malzeme ile azaltabilirsin.sadece bass sesler yumuşayabilir ihtimalle.teması ne kadar kesersen o kadar iyi ama her halikarda infrasonic ses bulduğu her kuytu, delikte kendini üretecek.benim aklımdan geçer SW asarak kullanmak ya da tavanlara monte etmek...
    sw150 Whar. sanırım. 10'' sürücüsü iyi. illa ki dinlenmesi gerek! malzemesini pek sevmem. en fazla 300ytl veririm.ederi gözümde. fiyatı şusu busu nedir bilmem ama belli olmaz akşama bir yer var orada whar. SW 150 sanırsam gördüm deneyebilirim belli olmaz alırım bakarsınız. sonra ışık tutulmuş tavşan gibi bakarım kendime.
    şimdi aklıma geldi akşam 18.30 da randevum varmış sonram.

• quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Sizce,

Bulduğun fiyatlar nedir joyberk?

Yamaha 461: 770 TL
    JBL E90: 439 TL
  • JBL E90 ikinci el fiyatımı ?

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

JBL E90 ikinci el fiyatımı ?

quote:

İkinci el değil, sıfır fiyatı. Ancak Çin malı.
  • yamaha sıfır fiyatmı pekii?
    quote:

quote:

JBL E90 ikinci el fiyatımı ?

quote:

• Yamaha 1800 ve 3800 çok iyi receiver ama fiyatları kötü malesef.. O yüzden Yamaha Türkiye'de ki yaygın kullanılırlığını kaybedecek.. Hem yeni ürünü geç piyasaya veriyor hemde fiyat korkunç.. Avrupada 1000€ 1800 modeli, 1400€ 3800 modeli.. Bizde ise 1650€ biri, 2450€ diğeri.. Başka distribütörlerde kendi markalarını pahalı satıyor ama Ertekin daha pahalı satıyor.. Halbuki ilk Denon'u aldıklarında Almanya fiyatına %18 eklenecek ve ürünler o fiyattan satılacak demişti.. Halbuki Denon 2308 Almanya da, 750€ iken bizde 1120€.. Sözlerini ne kadar tuttukları tüm ürünlerden belli zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO
    Yamaha 1800 ve 3800 çok iyi receiver ama fiyatları kötü malesef.. O yüzden Yamaha Türkiye'de ki yaygın kullanılırlığını kaybedecek.. Hem yeni ürünü geç piyasaya veriyor hemde fiyat korkunç.. Avrupada 1000€ 1800 modeli, 1400€ 3800 modeli.. Bizde ise 1650€ biri, 2450€ diğeri.. Başka distribütörlerde kendi markalarını pahalı satıyor ama Ertekin daha pahalı satıyor.. Halbuki ilk Denon'u aldıklarında Almanya fiyatına %18 eklenecek ve ürünler o fiyattan satılacak demişti.. Halbuki Denon 2308 Almanya da, 750€ iken bizde 1120€.. Sözlerini ne kadar tuttukları tüm ürünlerden belli zaten..

Bu abes kar marjı yüzünden çoğumuz hayal etmekle yetiniyor bu cihazları ne yazık ki
    Halbuki makul fiyatlarda satılsalar, birkaç kat daha fazla satış yapacakları kesin!
    Durum böyle olunca da Doğubank gibi ortamlar kaçınılmaz oluyor,
    Sonuçta " kendi düşen ağlamaz hesabı..."

• zaten tüm hoparlorler çinde üretilmiyor mu? çakma olmasın da varsın çinde üretilmiş olsun. yamaha, onkyo gibi markalar bile zaten uzak doğuda üretilmiyor mu?

bu fiyata nerede buldunuz öğrenebilirmiyim?
    quote:

• mallar ikinci el olsa belirtimdim zaten
  • valla yakında çin i de öpüpte başıımıza koyar hale gelicez bu montaj mevzunda
  • üstad,
    şu JBL'in sıfır fiyat avantajından bizde faydalansak diyorum.
    Bu fiyata nereden bulduğunuzu PM'den paylaşabilirmisiniz

quote:

mallar ikinci el olsa belirtimdim zaten
  • arkadaşlar bır sorum olacak biraz acemi sayılırım bu konularda yamaha rxv461 modelını almak ıstiyorum.. ama
    http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv461.html bu lınkte olan urun le turkıyede satılan urun farklı mı mediamarkt da gorduğum urunde hdmi çıkışı gozukuyor ve onde usb çıkışı var burada gozukmuyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: laguns
    arkadaşlar bır sorum olacak biraz acemi sayılırım bu konularda yamaha rxv461 modelını almak ıstiyorum.. ama
    http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv461.html bu lınkte olan urun le turkıyede satılan urun farklı mı mediamarkt da gorduğum urunde hdmi çıkışı gozukuyor ve onde usb çıkışı var burada gozukmuyor ...

Yamaha RX-V 461'in en büyük handikapı, hdmi üzerinden sesi iletememesi, kullanıcı bir arkadaş teyid etmişti bu durumu.
    Bu bağlamda Yamaha RX-V 661 ve üst modellerini tercih etmekte fayda var,
    Selamlar...

• Sound and visionda Yamaha 1800un gerçek guc performansı test edilmiş, all channels driven 55watt, daha önce ağırlık besleme gücü gibi parametrelerle bir değerlendirme yapmaya çalışmıştım. Onkyo 875 ve 805 all channels driven 128-120 watt aynı derginin test benchine göre.
  • Arkadaşlar, ben 2700 receiver kullanıyorum. Digikutu'yu şu an compozit kablo ile bağlamış durumdayım. Bunun yerine altın uçlu Scart-component kablo ile bağlasam daha yi bir görüntü elde eder miyim. 2700'ün upscaling özelliğini kullanıyorum. Deneyimi olan, kullana arkadaşlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar,

Nihai olarak 661 almayı düşünüyorum, ancak şu yeni çıkan 663'ü beklemekte gerek / fayda var mı..? Gerçi Ağustos ayında geleceğini söylemişti sanırım bir arkadaş..

Ne dersiniz..?
  • quote:

üstad,
    şu JBL'in sıfır fiyat avantajından bizde faydalansak diyorum.
    Bu fiyata nereden bulduğunuzu PM'den paylaşabilirmisiniz

quote:

mallar ikinci el olsa belirtimdim zaten

MediaMarkt mağazasında gördüm. ElectroWorld a göre neredeyse %50 daha ucuz.
    Amazonda $400.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.