Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende SW150ye bakiorum ama benim odaya fazla ufak kacacak gibi duruyor. Kursad senin amfide crossoverları 40hze getirip bir stereo kayıt dinlersen sevinirim. Alırsam 25-40hz arasi icin alacaım ve speclerinde anca 35e iniyor diyor, wharfedale birazda abartıyor specleri ama dairede apartman dairesi, supercube IIde su anda fiyat olarak zorlayacak gibi duruyor.
  • değerli kursad ben hala av receiver ve hoparlör konusunda araştırma halindeyim. blu ray in ps3 ten kullanım olarak farkı var mı. ilk etapta whar 9.6 ve sub almayı düşünüyorum. 2+1 ve 5+1 sistemler av receiverle kullanımı nasıl. yurtdışı ürünlerin burada frekans vs ayarlamalarını yapmak mümkünmü selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo
    kurşat hocam sw150 den memnunmusun ,benim powercupe 8 ile degiştirsem iyi sonuc alırmıyım,yani degermi salonum 30 m2

Aslında kullandığım odanın akustiği, kendisinin yeri ve frontlara konumu itibari ile çok verimli kullandığımı sanmıyorum texmo ancak yine de sistemde kendini hissettiriyor.
    Doğru ses ayarında sert ve kısa vuruyor yani uzayıp gitmiyor; tabii bunda kevlar sürücünün rolü olduğunu düşünüyorum.
    Kısacası fiyatı(369 Ytl) itibari ile ve de küçük mekanlar için(15-20 m2) kesinlikle iyi bir tercih diye düşünüyorum.
    Aslında salonumda deneyebilsem belki de gerçek performansını görüp daha net tespitler yapabileceğim ancak yemek takımı itibari ile şimdilik mümkün görünmüyor, üzgünüm...

EK: 30 m2 bir alan için, bence SW 250'yi değerlendirmekte fayda var; SW150 kısa kalır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 25 Şubat 2008; 22:15:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Daneel
    Bende SW150ye bakiorum ama benim odaya fazla ufak kacacak gibi duruyor. Kursad senin amfide crossoverları 40hze getirip bir stereo kayıt dinlersen sevinirim. Alırsam 25-40hz arasi icin alacaım ve speclerinde anca 35e iniyor diyor, wharfedale birazda abartıyor specleri ama dairede apartman dairesi, supercube IIde su anda fiyat olarak zorlayacak gibi duruyor.

Tamam, en kısa zamanda dener sonucu yazarım. Ancak bence sen, SW250'yi de bir değerlendir.
    Bir arkadaşın çok hoş bir incelemesi vardı buralarda SW250 için ama bulamadım bir türlü, yine bakınırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salagar
    değerli kursad ben hala av receiver ve hoparlör konusunda araştırma halindeyim. blu ray in ps3 ten kullanım olarak farkı var mı. ilk etapta whar 9.6 ve sub almayı düşünüyorum. 2+1 ve 5+1 sistemler av receiverle kullanımı nasıl. yurtdışı ürünlerin burada frekans vs ayarlamalarını yapmak mümkünmü selamlar

Sevgili salagar,
    "Kullanım olarak farktan" kastını tamam anlayamadım ancak blu-ray player olarak bir eksiği yok.
    2.1 sistemde, center ve surroundlar eksik kalır, yine de bu film keyfine engel olmaz.
    Bir seferde daha alt seviye bir sistem yerine, aynı bütçe ile sisteme stereo başlayıp ileride daha üst seviye bir sistem yapmak çok daha mantıklı olur...
    Yurtdışından cihaz getirmek ile ilgili olarak aşağıdaki linke bir göz at,
    Selamlar...
    link:Tıkla

• vay kursad kardeş..gene hoşluğunu yapmışsın vallahi...
    bu arada bende kısmetse yarın samsung 1400 bluray player ı alacağım kısmetse....o 1800 incelemesinin hd ses kısmını da kendimce yakında yorumlarım.
  • merhabalar

sevgili zapatero bu blu-ray sürücüyü seçme nedenin ne acaba bunu diğerlerinden ayıran özellik nedir bir rica etsem açıklarmısın acaba sevgili zapatero ?
  • zapatero bende bekliyorum sabırsızlıkla...bu arada hayırlısı olsun yeni cihazın...ben daneel den de yorum bekliyorum daha beklemedeyiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapatero
    vay kursad kardeş..gene hoşluğunu yapmışsın vallahi...
    bu arada bende kısmetse yarın samsung 1400 bluray player ı alacağım kısmetse....o 1800 incelemesinin hd ses kısmını da kendimce yakında yorumlarım.

Kaça alıyorsun BDP-1400'ü?
    Geçenlerde forumdan bir dostumuz, sizin memleketteki carrefour'dan 500 Ytl'ye aldı bu cihaza, demo ürünüydü galiba, aklında olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

merhabalar

sevgili zapatero bu blu-ray sürücüyü seçme nedenin ne acaba bunu diğerlerinden ayıran özellik nedir bir rica etsem açıklarmısın acaba sevgili zapatero ?

tercih sebebim çok basit arkadaşlar...ucuz olması....bu arada uyarın için saol kursad
    bi bayi arkadaşım var..yarın alıcam cihazı kısmetse..500 e vericek bana 5 takside...ama çocukla aramız çok iyi o yüzden..çok alışverişimiz olmuştur şimdiye kadar.
    Aslında kürsad bilir ben pek sıcak bakmıyordum bu cihaza..ama hem fiyat hemde areadvd de okduğum cihaz test yazısı fikrimi değiştirmeme sebep oldu.şu an için en büyük eksisi bluray 1.0 olması gözüküyor ki, ben pek dert etmiyorum.

• quote:

tercih sebebim çok basit arkadaşlar...ucuz olması....bu arada uyarın için saol kursad
    bi bayi arkadaşım var..yarın alıcam cihazı kısmetse..500 e vericek bana 5 takside...ama çocukla aramız çok iyi o yüzden..çok alışverişimiz olmuştur şimdiye kadar.
    Aslında kürsad bilir ben pek sıcak bakmıyordum bu cihaza..ama hem fiyat hemde areadvd de okduğum cihaz test yazısı fikrimi değiştirmeme sebep oldu.şu an için en büyük eksisi bluray 1.0 olması gözüküyor ki, ben pek dert etmiyorum.

Valla süper fiyat zapatero_can; bundan iyisi şamda kayısı
    Hdmi üzerinden bitstream kabiliyeti var, şahane hd performansı ve başarılı upscale performansı ; gerisi seni bozmaz sevgili dostum,
    Sabit hafıza, 2008 disklerde bulunan bazı ekstraları oynatamaması ve network kabiliyeti hiç ama hiç önemli değil bana göre, varsın 1.0 olsun...
    Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. Bu arada forumun, AV Receiver'ında "Dolby True Hd" ya da "DTS-HD" ışığını gören ilk üyesi sen olacaksın bildiğim kadarıyla, ayrıyeten tebrik ederim
    Bu arada, Dolby True Hd'yi player'da çözüp ve çözmeden göndererek yapacağın kıyası da dört gözle bekliyor olacağım, haberin ola..
    Sevgiler, selamlar...

EK: Version 1.5 firmware yüklemeyi de unutma aldıktan sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 26 Şubat 2008; 9:24:46 >

• çoook çalışmam lazım desene...çookkkkk....
    kıyaslar yapacaz....hanım kafamı kırıcak vallahi artık......bu firmware yükleme filan anlatılıyor pdf. file da ama beceremezsem ensendeyim kursad haberin ola...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Bende SW150ye bakiorum ama benim odaya fazla ufak kacacak gibi duruyor. Kursad senin amfide crossoverları 40hze getirip bir stereo kayıt dinlersen sevinirim. Alırsam 25-40hz arasi icin alacaım ve speclerinde anca 35e iniyor diyor, wharfedale birazda abartıyor specleri ama dairede apartman dairesi, supercube IIde su anda fiyat olarak zorlayacak gibi duruyor.

Tamam, en kısa zamanda dener sonucu yazarım. Ancak bence sen, SW250'yi de bir değerlendir.
    Bir arkadaşın çok hoş bir incelemesi vardı buralarda SW250 için ama bulamadım bir türlü, yine bakınırım...

SW250 güzel ama alt komşumun cinnet geçirceinden eminim down firing driverlı SW250liyi alırsam.

Supercube 2 alırım zaten o fiyatlara tırmanırsam.

• quote:

SW250 güzel ama alt komşumun cinnet geçirceinden eminim down firing driverlı SW250liyi alırsam.
    Supercube 2 alırım zaten o fiyatlara tırmanırsam.

Bence o konuyu kafana takma!
    Alttan, üstten ya da yandan da üflense ses, her şekilde alt komşunu rahatsız edecektir; sonuçta titreşim bir şekilde her yere ulaşır, sen mühendissin daha iyi bilirsin...
    Ben sub araştırması yaparken SW250'yi 800 Ytl civarı bulmuştum, zam mı gelmiş yoksa SuperCube II'nin fiyatları mı düşmüş?
    Çünkü SuperCube II'nin fiyatı ile SW250'nin fiyatı arasında çok fazla fark vardı birkaç ay önce..!
  • şimdiden hayırlı uğurlu olsun o zaman zapatero güle güle kullan inşallah...

incelemerini ve resimlerini merakla bekliyoruz

selametle
  • quote:

çoook çalışmam lazım desene...çookkkkk....
    kıyaslar yapacaz....hanım kafamı kırıcak vallahi artık......bu firmware yükleme filan anlatılıyor pdf. file da ama beceremezsem ensendeyim kursad haberin ola...

Çalışmaların ve tespitlerin bizlere ışık tutacak sevgili dostum
    BDP-S300 için, ilgili versiyonu nero ile cd'ye yazdırıp cihaza takıyorsun ve işlem kendiliğinden yürütülüyor ve de sonlandırılıyor. Senin player'da da benzer şekildedir herhalde. Samsung'un TR sayfasında da olması lazım, çünkü Sony'nin TR sayfasında "destek" bölümünde yer alıyor...

• selamlar

ustalar bu firmware yükleme olayı filan nedir bi anlatırmısınız pek anlamış değilim ben bazı cihazlarada yapılan update benzeri bişi değildir dimi yani sorum baya dengesiz gibi geldi bana ama kusuruma bakmayın meraklandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

çoook çalışmam lazım desene...çookkkkk....

Çalışmaların ve tespitlerin bizlere ışık tutacak sevgili dostum
    BDP-S300 için, ilgili versiyonu nero ile cd'ye yazdırıp cihaza takıyorsun ve işlem kendiliğinden yürütülüyor ve de sonlandırılıyor. Senin player'da da benzer şekildedir herhalde. Samsung'un TR sayfasında da olması lazım, çünkü Sony'nin TR sayfasında "destek" bölümünde yer alıyor...

geldi makine 1 saat evvel...şimdi işyerindeyim ama....akşam gidip de kurmak için sabırsızlanıyorum açıkcası...
    bu arada cd olayı güzelmiş yaw...işallah bizdeki makinede böyle bir yol takip ediyodur.

• quote:

Orjinalden alıntı: zart

selamlar

ustalar bu firmware yükleme olayı filan nedir bi anlatırmısınız pek anlamış değilim ben bazı cihazlarada yapılan update benzeri bişi değildir dimi yani sorum baya dengesiz gibi geldi bana ama kusuruma bakmayın meraklandım

bu yazılım güncelleme ile ilgili bir olay sanırım.bende şimdiye kadar yapmadığım için tam bilmiyorum.ekstra özellik felan katıyolar heralde yazılıma...tabii cihazın performansına etkisi v.s oluyormu, oluyorsa ne kadar kullananlar daha iyi bilirler.
  • bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.