Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.864
Cevap
44
Favori
333.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,Yeni yamahalar 16 sında gelecek deniyordu haberi olan varmı,ertekinle konuşan varmı,
    1800 ve 3800 bekleyenler var..........
  • Arkadasım ben bugun dogubanktaydım ve orada yaptıgım arastırmaya gore en uygun Yamaha urunlarını Penta Elektronıkte buldum telefonu (212) 519 46 80 Yetkılı kisi Mustafa bey ıstersen bır ara
    quote:

Orjinalden alıntı: lucky8

Arkadaşlar,Yeni yamahalar 16 sında gelecek deniyordu haberi olan varmı,ertekinle konuşan varmı,
    1800 ve 3800 bekleyenler var..........
  • YAMAHA 1800 - 3800 LERDEN HABER VARMI GELDİMİ FİYAT BELLİMİ
  • tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 6 Şubat 2008; 17:44:50 >
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan sevgili sefa,
    Otomatik kalibrasyonla işe başlamak daha kolay olacaktır, istersen yapılan ayarlar da değişiklik yapabilirsin sonra "manuel setup" menüsenden,
    Keyifli dinletiler olsun, selamlar...
  • Merhabalar arkadaşlar. Sistemi yavaş yavaş oluşturmaya devam ediyorum. Bildiğiniz gibi Nad 352 Stereo Amfi almıştım. Bunun yanına Home Theater için Yamaha Rxv-757 aldım. Şimdi amaç bunları birbirine bağlamak. Yamaha'da PreOut var. Amaç Jbl E-250p'yi ve Wwharfedale 96.'ları hem stereo amfi ile hemde avr ile çalıştırabilmek. Yanlış bir şeyler yapmamak adına sizlere danışmak istedim. Nasıl bağlıyabilirim bu frontları ve sub ı iki sistemde de sök tak yapmadan kullanmak için ?
    Saygılarımla.
  • tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 6 Şubat 2008; 17:45:27 >
  • Yamaha 1800 için 1280€ fiyat isteniyor.. Çok da uygun gelmedi bana..
  • merhaba rxv-861 den normal hdmi kablodan çıkış alamıyorum ille hdcp destekli bi hdmi kablosumu lazım yoksa tv nindemi hdcp destekli olması lazım

teşkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kodak
    merhaba rxv-861 den normal hdmi kablodan çıkış alamıyorum ille hdcp destekli bi hdmi kablosumu lazım yoksa tv nindemi hdcp destekli olması lazım
    teşkürler

"Monitor out" ya da muadili bir menüye girip, oradan output çıkışını "hdmi" olarak seçmen lazım, aklıma gelen budur...
    Hdmi kablo ilgili bir sorun olamaz, orası kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wescam
    Merhabalar arkadaşlar. Sistemi yavaş yavaş oluşturmaya devam ediyorum. Bildiğiniz gibi Nad 352 Stereo Amfi almıştım. Bunun yanına Home Theater için Yamaha Rxv-757 aldım. Şimdi amaç bunları birbirine bağlamak. Yamaha'da PreOut var. Amaç Jbl E-250p'yi ve Wwharfedale 96.'ları hem stereo amfi ile hemde avr ile çalıştırabilmek. Yanlış bir şeyler yapmamak adına sizlere danışmak istedim. Nasıl bağlıyabilirim bu frontları ve sub ı iki sistemde de sök tak yapmadan kullanmak için ?
    Saygılarımla.

Cevap yazmıştım ancak TF'da sorunu çözmüşsün anlaşılan
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 25 Ocak 2008; 17:57:59 >
  • Kürşat hocam selamlar ben sorunu çözemedim hatta olaya girişmedim yanlış bir şeyler yapmıyım diye. TF'da da biraz askıda kaldı gibi konu sende biliyorsan durumu paylaşırsan sevinirim.
    Saygılarımla.
  • quote:

wescam
    Kürşat hocam selamlar ben sorunu çözemedim hatta olaya girişmedim yanlış bir şeyler yapmıyım diye. TF'da da biraz askıda kaldı gibi konu sende biliyorsan durumu paylaşırsan sevinirim.
    Saygılarımla.

Oldukça uzun zaman olmuş yazalı, ancak sorunu çözdüğünü biliyorum sevgili wescam
    Selamlar...
  • selamlar

sevgili kursad burada sohbet etmeyeli uzun zaman oldu açıkçası senin subwoofer işin ne oldu wharfedaller hala seni tatmin ediyorlarmı biraz konuyu canlandıralım bu yamaha dvd s661 dvd player ı inceledin mi bu dvd player ı gerçekten çok merak ediyorum titanum rengi amfi üzerinde aynı renkte gerçekten süper gözüküo
  • Sevgili Zapatero, müsadenle...

" Yamahanın bu rx-v1800 model cihazı, yeni nesil ses formatları ile birlikte çıkardığı ilk ürünlerden.Tüm yeni nesil ses formatlarını destekliyor.Cihazın 4 HDMI girişi ve 1 çıkışı bulunuyor.1080 p hd görüntü girişi direkt olarak iletip,analog görüntü kaynaklarına upscale özelliği ve video upconversion özelliği bulunuyor.Yani full hd bir tv cihazınız varsa , bluray veya hd dvd cihazınızdan görüntüyü bu receiver üzerinden 1080 p olarak tv nize iletebiliyorsunuz.bende hd ready tv cihazı olduğundan bunu yapamadım tabii ki ama sanırım sorunsuz çalışıyordur.
    analog yayınlara 1080 p ye kadar upscale uygulamasını da 720 p ve 1080 i ye kadar denediğimde çok fazla bir fark ile karşılaşamadığımı belirtmek isterim.Kullandığım dvd cihazımın da upscale özelliği bulunuyor ve bunda 1080 i de biraz fark yaşıyorum açıkcası.
    Cihazın kurulumunda fazla zorluk yaşamadım.Tabii bunda son kullandığım 2 cihazın da yamaha olmasının verdiği bir aşinalık ta var.Ancak bana göre yamaha cihazlar, menüleri gayet açık ve net olsa da, çok da kullanıcı dostu sayılmazlar.Özellikle prologic IIx veya DD EX gibi dekoder seçimlerinde karışıklık yaşayabiliyorsunuz.
    İlk kurulumu daha önceki cihazımda hiç kullanmadığım , kurulum mikrofonu ile yaptım.Yaklaşık 3-4 dak. gibi bir sürede otomatik kurulum ile cihaz , tüm ayarlarını bitirdi.Beklemediğim derecede de iyi yaptı bu işi.Fakat bunun dışında manuel olarak kurmak isteyenler için her türlü ayar seçeneği bulunmakta.Her kanal için ses seviyesinden tutun da ,her kanal için equalizer ayarlarına kadar pekçok ayar seçeneği menülerde bulunuyor.
    Gelelim ses olayına.Cihazı maalesef şimdiye kadar bir bluray veya hd dvd ile kullanamadım.kısmetse yakında bunu da yapınca LPCM veya DD true hd bir kaynak ile aldığım sonucu da yazarım.Sadece cihazı almadan önce yapılan dinletide örümcek adam filmini bluray de LPCM olarak dinletmişlerdi.Bunu paylaşabilirim.O da oldukça güzel ve misliyle fark olduğuydu.Normal dvd ile izlediğim DD veya DTS dinletilerde de cihaz gayet başarılı.Efektler oldukça canlı ve sizi filmin içine çekiyor.Yamahanın kendine has dsp modları ile filmlerde değişik izleme zevkleri de yaşayabiliyorsunuz.
    cd den veya radyodan müzik dinlerken de yamaha gayet güzel iş çıkarıyor.Hem stereo yerli-yabancı pop, hem de dts müzikte yeterli müzik keyfini veriyor.Enstrümanları gayet güzel seçebiliyorsunuz.Bass konusunda sıkıntı yaşatmayan bir cihaz olduğunu da ayrıca belirtmeliyim.Prologic IIx seçeneği müzikte ve filmde gayet iyi çalışıyor.Oldukça fazla ve çeşitte olan giriş çıkış seçeneği ile bu receiver a pek çok cihaz bağlama imkanınız bulunuyor.gayet okunaklı ve şık bir ekranı bulunuyor.(1600 ve sonraki modellerde bulunan gibi) 2 kanal stereo ve pure audio özelliğini daha tam deneyemedim.Sanırım birkaç dinletiden sonra net bilgi verebilirim.Yalnız cihazda bulunan music enhancer tuşu ile ses alanını oldukça genişletip, daha yoğun bir müzik ve vokal veriyor.Daha sonra aklıma geldikçe, özellikleri hakkında ekleme yaparım. "
    Sevgili Yamahalılar,
    Topiğimizi unutmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: zart
    selamlar
    sevgili kursad burada sohbet etmeyeli uzun zaman oldu açıkçası senin subwoofer işin ne oldu wharfedaller hala seni tatmin ediyorlarmı biraz konuyu canlandıralım bu yamaha dvd s661 dvd player ı inceledin mi bu dvd player ı gerçekten çok merak ediyorum titanum rengi amfi üzerinde aynı renkte gerçekten süper gözüküo

Selam sevgili dostum, özlettin kendini
    Subwoofer olayını Wharfedale Diamond SW150 ile noktaladım, gül gibi geçinip gidiyoruz...
    Zaten ufak bir oda olduğu için kullandığım alan, daha güçlü bir sub gereksiz olacaktı...
    Sen de bu zaman zarfında birşeyler eklemişsin sistemine, iyi günlerde kullan..
    PS3'ün varken dvd player'a para harcamak mantıklı olmaz sevgili dostum, unut gitsin...
    Bir şekilde sayısal falan yaparsam o vakit değiştiririm Wharf.lerimi, şimdilik aşığım onlara...

• züper olmuş sevgili kursad züperrr eline koluna sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Sevgili Zapatero, müsadenle...

" Yamahanın bu rx-v1800 model cihazı, yeni nesil ses formatları ile birlikte çıkardığı ilk ürünlerden.Tüm yeni nesil ses formatlarını destekliyor.Cihazın 4 HDMI girişi ve 1 çıkışı bulunuyor.1080 p hd görüntü girişi direkt olarak iletip,analog görüntü kaynaklarına upscale özelliği ve video upconversion özelliği bulunuyor.Yani full hd bir tv cihazınız varsa , bluray veya hd dvd cihazınızdan görüntüyü bu receiver üzerinden 1080 p olarak tv nize iletebiliyorsunuz.bende hd ready tv cihazı olduğundan bunu yapamadım tabii ki ama sanırım sorunsuz çalışıyordur.
    analog yayınlara 1080 p ye kadar upscale uygulamasını da 720 p ve 1080 i ye kadar denediğimde çok fazla bir fark ile karşılaşamadığımı belirtmek isterim.Kullandığım dvd cihazımın da upscale özelliği bulunuyor ve bunda 1080 i de biraz fark yaşıyorum açıkcası.
    Cihazın kurulumunda fazla zorluk yaşamadım.Tabii bunda son kullandığım 2 cihazın da yamaha olmasının verdiği bir aşinalık ta var.Ancak bana göre yamaha cihazlar, menüleri gayet açık ve net olsa da, çok da kullanıcı dostu sayılmazlar.Özellikle prologic IIx veya DD EX gibi dekoder seçimlerinde karışıklık yaşayabiliyorsunuz.
    İlk kurulumu daha önceki cihazımda hiç kullanmadığım , kurulum mikrofonu ile yaptım.Yaklaşık 3-4 dak. gibi bir sürede otomatik kurulum ile cihaz , tüm ayarlarını bitirdi.Beklemediğim derecede de iyi yaptı bu işi.Fakat bunun dışında manuel olarak kurmak isteyenler için her türlü ayar seçeneği bulunmakta.Her kanal için ses seviyesinden tutun da ,her kanal için equalizer ayarlarına kadar pekçok ayar seçeneği menülerde bulunuyor.
    Gelelim ses olayına.Cihazı maalesef şimdiye kadar bir bluray veya hd dvd ile kullanamadım.kısmetse yakında bunu da yapınca LPCM veya DD true hd bir kaynak ile aldığım sonucu da yazarım.Sadece cihazı almadan önce yapılan dinletide örümcek adam filmini bluray de LPCM olarak dinletmişlerdi.Bunu paylaşabilirim.O da oldukça güzel ve misliyle fark olduğuydu.Normal dvd ile izlediğim DD veya DTS dinletilerde de cihaz gayet başarılı.Efektler oldukça canlı ve sizi filmin içine çekiyor.Yamahanın kendine has dsp modları ile filmlerde değişik izleme zevkleri de yaşayabiliyorsunuz.
    cd den veya radyodan müzik dinlerken de yamaha gayet güzel iş çıkarıyor.Hem stereo yerli-yabancı pop, hem de dts müzikte yeterli müzik keyfini veriyor.Enstrümanları gayet güzel seçebiliyorsunuz.Bass konusunda sıkıntı yaşatmayan bir cihaz olduğunu da ayrıca belirtmeliyim.Prologic IIx seçeneği müzikte ve filmde gayet iyi çalışıyor.Oldukça fazla ve çeşitte olan giriş çıkış seçeneği ile bu receiver a pek çok cihaz bağlama imkanınız bulunuyor.gayet okunaklı ve şık bir ekranı bulunuyor.(1600 ve sonraki modellerde bulunan gibi) 2 kanal stereo ve pure audio özelliğini daha tam deneyemedim.Sanırım birkaç dinletiden sonra net bilgi verebilirim.Yalnız cihazda bulunan music enhancer tuşu ile ses alanını oldukça genişletip, daha yoğun bir müzik ve vokal veriyor.Daha sonra aklıma geldikçe, özellikleri hakkında ekleme yaparım. "
    Sevgili Yamahalılar,
    Topiğimizi unutmayalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: zart
    züper olmuş sevgili kursad züperrr eline koluna sağlık

Yalnız bu cümleler, sevgili zapatero'nın incelemesinden alıntı sevgili dostum, haberin ola
  • Hadi yav olsun sevgili zapatero dostum da çok değerli bilgi ve fikir shibi forumdaşlarımızdan burada...onu da burada yaptığı değerli değerlendirmesinden dolayı onu da kutlar züpeer dileklerimi iletirim

sevgiler,saygılar
  • kurşat hocam sw150 den memnunmusun ,benim powercupe 8 ile degiştirsem iyi sonuc alırmıyım,yani degermi salonum 30 m2
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.